Aç kalmak değil canim diyetine metobolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içip spor la eşlik edersen çok güzel sonuçlar alacaksınaç kalmam lazim demek çok yiyorum farkında degilim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aç kalmak değil canim diyetine metobolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içip spor la eşlik edersen çok güzel sonuçlar alacaksınaç kalmam lazim demek çok yiyorum farkında degilim
Teşekkür ederim cnmEksi geçmiş olmana sevindimtebrikler
![]()
![]()
![]()
2. Hedef kaçAç kalmak değil canim diyetine metobolizma hızlandırıcı şeyler yiyip içip spor la eşlik edersen çok güzel sonuçlar alacaksın![]()
Eksin güzel canım tebrikler
Yine çok güzel bir eksiyle geldin canım tebriklKızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
HarikaaaaSlm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom
83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım.![]()
O 3bebeyle yaptin hemide45 dk leslie yapıldı![]()
Uyuyordu ufaklık yoksa nasıl yaparımO 3bebeyle yaptin hemide![]()
Bende oturdum 1paket çikolata yedimUyuyordu ufaklık yoksa nasıl yaparım![]()
Hadi bakalım haftaya 7ler zaten sen şaşmazsın75yazarken bile içim bi hoş oluyor
![]()
Teşekkür ederim madammmYine çok güzel bir eksiyle geldin canım tebrikl![]()
Inşallah şaşmam canım şaşmaya meyilliyim bu aralar amaHadi bakalım haftaya 7ler zaten sen şaşmazsın![]()
TamamYe ye sen![]()
Sağa sola bakma önüne bak beni de bu aralar aşağıdan gelen tatlılar cezbediyor ama yemiyorumInşallah şaşmam canım şaşmaya meyilliyim bu aralar ama![]()
Listedesin kendine gelInşallah şaşmam canım şaşmaya meyilliyim bu aralar ama![]()
Bunda da bir rahatlama mezun oldu yaListedesin kendine gel![]()
Ben yerim ama karsi tarafi yemesini istememBunda da bir rahatlama mezun oldu ya![]()
Hergun 2 saat spor yapmak gercekten zararli değilse ne guzel cok büyük avantaj kilo vermede....Şimdi gelelim Doktor sonuçlarına;
12 hafta oldu diyete başlayalı
Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Kilom sabit 70.4 orucu bırakma kararı aldım veremiyorum böyle =(Az islerim var aksam 6 da geleceğim![]()