• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Cordelia Cordelia
Zipzip- Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @SATURN71 @Elhan @Dileksnr @Senazeynep Wilma11 Wilma11
T timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd S sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim. 🤗♥️🥰😍🤩🤗🤩😍♥️🥰🤩🤗🤗♥️♥️
Denp Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.

Mezuniyetini de tebrik ederim.
Tebrikkk ederimm kuzumm💐💐🧿 O kadar kilo verip nerdeyse tamamını yağdan vermekk herkesin harcı değilll🤷‍♀️🤷‍♀️ Süperrrrrrsin,maşallahhh kuzumaaa👏👏🧿

Insallah cnm
vücut 100 leri birakmak istemiyor heralde 😅😅😅
Aman abla bı zahmet dussun yakandan :KK70:
sabahtan beri hiç keyfim yoktu ama sağolsun yazışmalara gülünce kendime geldim :KK70:
Hayırdır canım 😔
Slm Dr dan geldim. Sonuçları bildireceğim. Önce kilom

83,1 kg.
82,0 kg.
1,1 kg eksi
Oran 1,324
6. Takım için küçük, benim için büyük bir adım. 🤩😍♥️🥰
Super bir eksi gelmıs canım
Şimdi gelelim Doktor sonuçlarına;

12 hafta oldu diyete başlayalı

Başlangıç 93,1 kg.
Bugün kilom 81,85 kg.
Toplam verilen kg. 11, 250 kg.
Başlangıç yağ 41,7 kg.
Bugün yağ 30,6 kg.
Toplam verilen 11,1 kg. Yağ.
🧿🧿🧿

Hergun sporu da sordum. 1 saat Leslie 1 saat Eva fitness yapıyorum. Bir gün araya gerek yok dedi. Seni yormayan spor sorun olmaz dedi. Ağırlık falan değil ya ondan galiba. S sulisim
Harika bir ilerleme olmus canim tebrik ederim
Baska eksik bildirim kalmadi abla insallah eksi ile gelirse yine guzel yuzdemiz var
Aaa ask olsun kaptanım teeesufff(dogru yazdım mı bilmiyorum) ederim hıc ben artı gelirde seni uzermiyim ❤

😱😱😱😱🤪🤭 Bi an gerçek sandım🙈🙈🙈

👍👏👏👏👏

👏👏👏

👏👏👏

👏👏👏👏

👏👏👏

Denp Denp mezunmu oldun tebrikler 👏👏👏🙋‍♀️🧿🧿🎉🎉🎉

👏👏👏👏👏👏
Herkesi tebrik ederim🙋‍♀️
Tesekur ederim abla :)

Denp Denp Mezuniyetin hayırlı olsun tebrikler 👏👏👏👏💞💞💞💞💞💞
Tesekur ederim canım
Zipzip- Zipzip- @Nidsalii E Elif_Eylul @SATURN71 @Elhan @Dileksnr @Senazeynep Wilma11 Wilma11
T timesinfinity @Tutku44 @selensu82 @mucizemsiin @Tesnim1989 @madamhd S sulisim @Visneli_Turtam
@PAPATYAM @asysss ve tüm takim arkadaşlarim hepinize teşekkür ederim. 🤗♥️🥰😍🤩🤗🤩😍♥️🥰🤩🤗🤗♥️♥️
Denp Denp Son 1 ayda 4 kg. Vermişim. Ama yağlarım 5 kg azalmış. Sporlar ve tavsiyen sayesinde. Miraya bayıldım. Çok teşekkürler.

Mezuniyetini de tebrik ederim.
Bir faydam olmussa ne mutlu bana canım 😘😘

Kesinlikle canım benim

Hahaha meraklılar cok😂

Günaydın canım

Artiyi eksiye cevurmıssın tebrik ederim

Daha da dusuktur o zaman canım baslangıcın hayırlı olsun hosgeldın

Supersın

Valla helal olsun canım ayagıbdakı alıcıya ragmen bu sonuc mezuniyetinde hayırlı olsun

Haftaya duzelır canım sıkma canını hatta bir kac gune ıner bile

Fazla dukan ıcmekte artı yapmıs olabılır mı acaba canım

Super sonuc tebrik ederim

Baslangıcın hayırlı olsun canım haftaya 7 lere hızlı bir gecıs yaparsın ınsallah

Tebrik ederim canım

Super tebrikler canım

Harika sonuc

Baslangıcın hayırlı olsun

Tebrikler canım

Super sonuc bakalım ben ne durumdayım

Hahaha ben bir ara yapıyordum onu

Super tebrik ederim
Teşekkür ederim canım.
İnşallah güzel devam ederim

Kızlar yeni geldik eve hemen tartılıp resim çektim
Gitmişken biraz oturalım dedik çay içtim şekersiz 1 avuç çerez yedim kahvaltı yapmamıştım zaten bu hafta bunada şükür diyorum kabak en azından işe yaramış 🙈
Geçen cuma 82.200
Bu cuma 80.400
Eksi 1.800
Yüzde 2,189
Çok güzel eksi tebrikler 👏👏👏

Back
X