• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasi Zipzip- Zipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum 💜
Elhan Elhan , birbeste birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin 💛💛
Mefkurem Mefkurem , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla 😘😘😘 haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni 💕💕💕
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadı 🤗🤗 Allaha emanetsiniz sevgiyle kalin 😘😘😘😘😘

Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun 👏💙💚💛
N Nidsalii ah etıket yapamadım 😕😕

Sabah 1 küçük pankek 1 dilim yumurtalı ekmek 5 dal roka 4 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak çay.

Ara 1 sütlü kahve 2ceviz

Akşam bir tabak kereviz salatası
Ara öğün süt içerim 1 bardak.

30 dk koşu
45 dk leslie 3 mil
500 tane ipsiz ip atlama var🤔🤔 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
CollageMaker_20210205_181241421.jpg

Kahvaltı 11:00
1 sahanda yumurta
5 zeytin 1 ince dilim kaşar
Marul maydanoz domates havuçla salata
2 dilim kepek ekmek

15:30 5 tane çiğ köfte-yarım poğaça
(7 aydır görüşmediğim bi arkadaşıma gittim o da hazırlamış da hazırlamış kurabiye yaş pasta kek vs vardı ucundan bile yemedim anca böyle kurtarabildim kızlar )

Akşam 18:00
6 yk susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt

2 lt su
45 dk Leslie yapacağım

1 sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmek

(7 aydır görüşmediğim bi arkadaşıma gittim o da hazırlamış da hazırlamış kurabiye yaş pasta kek vs vardı ucundan bile yemedim anca böyle kurtarabildim kızlar )

1 kase yoğurt

2 lt su
45 dk Leslie yapacağım
Afiyet olsun canım 🤗

Kaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Ekside olman guzel tebrik ederim canim 🤩🤩
Bunu niye alintiladim acaba 🤭🤭🤭
Aaa ask olsun kaptanım teeesufff(dogru yazdım mı bilmiyorum) ederim hıc ben artı gelirde seni uzermiyim ❤
❤❤❤❤❤❤
Kızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasi Zipzip- Zipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum 💜
Elhan Elhan , birbeste birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin 💛💛
Mefkurem Mefkurem , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla 😘😘😘 haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni 💕💕💕
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadı 🤗🤗 Allaha emanetsiniz sevgiyle kalin 😘😘😘😘😘

Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun 👏💙💚💛
N Nidsalii ah etıket yapamadım 😕😕
Tebrik ederim tugbacim yeniden 🥰🥰🥰
Sabah 1 küçük pankek 1 dilim yumurtalı ekmek 5 dal roka 4 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak çay.

Ara 1 sütlü kahve 2ceviz

Akşam bir tabak kereviz salatası
Ara öğün süt içerim 1 bardak.

30 dk koşu
45 dk leslie 3 mil
500 tane ipsiz ip atlama var🤔🤔 Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2777043
Pankek erimiştir kucukmus zaten afiyet olsun aysecim 😘😘😘
1 sahanda yumurta
2 dilim kepek ekmek

1 kase yoğurt

2 lt su
45 dk Leslie yapacağım
Yine iyi kurtarmışsın canım afiyet olsun guzel menu 😘

Eklentiler

• Screenshot_20210205-184551.webp
    Screenshot_20210205-184551.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20210205_184459.webp
    IMG_20210205_184459.webp