- 17 Ocak 2020
- 114.966
- 556.970
- 828
Bana iyigeliyoVar canım hemen demleyıp ıceyım cok sagol canım❤

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana iyigeliyoVar canım hemen demleyıp ıceyım cok sagol canım❤
Sendende Allah razi olsun gülümOlmaz mı canım bildiklerini bizimle paylastin Allah razı olsun faydalandık bilgi bırıkımınden❤
Canım sagol. Sana da bana ve takıma katkılarından dolayı teşekkür ederim.Tebrikler canım
Çok güzel bir eksi
Afiyet olsun canımSabah 1 küçük pankek 1 dilim yumurtalı ekmek 5 dal roka 4 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak çay.
Ara 1 sütlü kahve 2ceviz
Akşam bir tabak kereviz salatası
Ara öğün süt içerim 1 bardak.
30 dk koşu
45 dk leslie 3 mil
500 tane ipsiz ip atlama var![]()
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2777043
Erimistir okadar spor ve adimaPankek erimiştir herhalde![]()
Afiyet olsun canımKahvaltı 11:00
1 sahanda yumurta
5 zeytin 1 ince dilim kaşar
Marul maydanoz domates havuçla salata
2 dilim kepek ekmek
15:30 5 tane çiğ köfte-yarım poğaça
(7 aydır görüşmediğim bi arkadaşıma gittim o da hazırlamış da hazırlamış kurabiye yaş pasta kek vs vardı ucundan bile yemedim anca böyle kurtarabildim kızlar )
Akşam 18:00
6 yk susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk Leslie yapacağım
Ekside olman guzel tebrik ederim canimKaptanım cok ozur dilerim bildirim cok gece kaldı anca eve girdim
Gecen hafta 68.3
Bu hafta 68
Fark 0,3
Yuzde %0,44
Eki Görüntüle 2776968
Bunu niye alintiladim acabaÇıkssssss![]()
❤❤❤❤❤❤Aaa ask olsun kaptanım teeesufff(dogru yazdım mı bilmiyorum) ederim hıc ben artı gelirde seni uzermiyim ❤
Tebrik ederim tugbacim yenidenKızlar ben bugun mezun oldum ve artik aranız da olmayacagim o yüzden sizlere bir kaç şey yazmak istedim
Öncelike kaptanlarin hasiZipzip- yufka yurekli bir o.kadarda güzel kadin hedefinden vazgeçme sıkı sıkı çalış derslerine seni tanıdığım için çok mutluyum
Elhan ,
birbeste kk' nın şen dünürleri nesenız ve azminiz eksik olmasın sayenızde çok güldüğüm anlar oldu hakkınızı helal edin
Mefkurem , ilerdeki halim olarak görüyorum seni abla
haftaya listeye bomba gibi gir takipteyim seni
Geri kalan tüm takim arkadaslarim dilerim hepiniz hedeflerinize ulasirsiniz sohbet ettik gırgır yaptik herhangi birinize karşı kırıcı bir tavrım uslubum olmussa affola burda aile gibi olduk kimseye karşı asla bile isteye bir hatam olmadıAllaha emanetsiniz sevgiyle kalin
Ah unutmadan kuzum yaptıgın listeler puanlamalar için sonsuz tesekur ederim sen bu işi layıkıyla yapıyorsun
N Nidsalii ah etıket yapamadım![]()
Pankek erimiştir kucukmus zaten afiyet olsun aysecimSabah 1 küçük pankek 1 dilim yumurtalı ekmek 5 dal roka 4 zeytin 1 dilim peynir 1 bardak çay.
Ara 1 sütlü kahve 2ceviz
Akşam bir tabak kereviz salatası
Ara öğün süt içerim 1 bardak.
30 dk koşu
45 dk leslie 3 mil
500 tane ipsiz ip atlama var![]()
Zipzip- E Elif_Eylul
Eki Görüntüle 2777043
Yine iyi kurtarmışsın canım afiyet olsun guzel menuKahvaltı 11:00
1 sahanda yumurta
5 zeytin 1 ince dilim kaşar
Marul maydanoz domates havuçla salata
2 dilim kepek ekmek
15:30 5 tane çiğ köfte-yarım poğaça
(7 aydır görüşmediğim bi arkadaşıma gittim o da hazırlamış da hazırlamış kurabiye yaş pasta kek vs vardı ucundan bile yemedim anca böyle kurtarabildim kızlar )
Akşam 18:00
6 yk susuz barbunya yemeği
1 kase yoğurt
2 lt su
45 dk Leslie yapacağım
Afiyet olsun canımYemek yiyecegiz geliyorum![]()
İnşallah canım