• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ikimizde gec yatip erken kalkmişiz :))

2 saat uyuyup kalktim cnm
Bazen oluyor bende, uykum oluyor ama uyuyamiyorum
Şimdi sersem gibiyim 😐

Pek harika ni haftasonu olmicak
Bugün misafir gelecek ve cok işim var :)
Canım benim üzüldüm ...hemen bir kahve yapalım hadi filtre olursa çok iyi olur içine bir kaşık hindistan cevizi yağı... Bunu sen ve elalisten öğrenmiştim sanki aklımda öyle kalmış...
Misafir gelmeden bir yarım saat veya bir saat şekerleme yapabilir misin? Uyuyacağım diye zorlama kendini öylece uzan...beni düşün mesela manyak bu kadın deyip gülümse hatta :confused: Dua edicim kendini iyi hissetmen için...

Canım benim üzüldüm ...hemen bir kahve yapalım hadi filtre olursa çok iyi olur içine bir kaşık hindistan cevizi yağı... Bunu sen ve elalisten öğrenmiştim sanki aklımda öyle kalmış...
Misafir gelmeden bir yarım saat veya bir saat şekerleme yapabilir misin? Uyuyacağım diye zorlama kendini öylece uzan...beni düşün mesela manyak bu kadın deyip gülümse hatta :confused: Dua edicim kendini iyi hissetmen için...
Teşekkür ederim beni düşündüğün icin bitanem 😍😍😍bu mesajin beni gülümsetmeye yetti 💕💕💕

Bende simdi yaptim kahvemi, yag koymadim :)) icip işlere baslayim

Ikimizede afiyet olsun 😁

Teşekkür ederim beni düşündüğün icin bitanem 😍😍😍bu mesajin beni gülümsetmeye yetti 💕💕💕

Bende simdi yaptim kahvemi, yag koymadim :)) icip işlere baslayim

Ikimizede afiyet olsun 😁
Afiyet şifa olsun...:KK50: içelim güzelleşelim beybim. :KK76::KK76::KK76:
En kötü anımız böyle olsun... ölmedik ya

Sen ne yapacaksin bugün cnm
Varmi bi planin
Gerci sokaga cikma yasagi var heralde orda
Posete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....:confused:yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kendileri kaşindi napiyim... :süslü::süslü::süslü:

Bugün zaten pek oturma şansım olmicak cnm 😁

Bu aliskanligimdan nefret ediyorum 😐
O bende de var. Böyle kilo aldım. Ben bu alışkanlığı bağımlılık olarak görüyorum. Gece uyumalıyiz. Ya da yememeliyiz...
Ben mesela yiyene kadar uyumuyordum. Bazen yemek için mi uyumuyorum diyordum. Bu konuda her zaman özelden de yazabilirsin. Gece 1-2 anca uyuyorum. Bazen daha geç.

Arkadaşlar tebrikler hepinize yine 1.olmuşsunuz valla bravo 👏👏 ben buralarda olacam ama sağlıkla ilgili bir sıkıntım var bu sebeple menü paylaşmasam daha iyi gibi çünkü diyete uyamayabilirim. Ufak bir ameliyat geçirecem. Toparlanınca inşallah tekrar menü ve spor paylaşımına başlarım. Tabi sorun olmayacaksa 🤗
Geçmiş olsun canım ameliyatini atlat gel sonra dusun diyet islerini 😘
Günaydın kızlarrr,keyifli ve bol hareketli bir haftasonu diliyorum ❤🥰🌹🌹🙆‍♀️🦋
Günaydın canım ❤
Gunaydinnn

Mutlu haftasonlari kizlar 💕💕💕
Günaydın ❤❤
Günaydın kızlar😊
Günaydın canım ❤
Güünaydıııın 6.takımın 6.kere birinci olan :süslü:
fit olma yolunda emin adımlarla ilerleyen:cool:
güzel hatunları :KK37:

Hepinize huzurlu hafta sonları diliyorum :KK68:
Günaydın canım ❤
Günaydın bebek :KK60:
Tek başına uyanmak da ne bileyim :KK14:
Ne guzel işte abla tek uyanmak bak rahatca buraya bakiyorum 😂😂
Kizlar ben bi suç işledim :olamaz:

Gece uyuyamayinca cok aciktim
3 hurma 2 ceviz, küçük parca ekmekle peynir yedim 😞
Gece gece hic olmamis ama dengelersin cumaya kadar 🥰🥰
Herkese günaydın. ♥️
Günaydın canım ❤
Posete bir ekmek koyup eline aldın mı tüm Gemlik ayağının altında....:confused:yemişim yasakları ...
Amaaaa planım evde oturup keyif yapmak...misafirlere gitmeden evi temizlettim :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:kendileri kaşindi napiyim... :süslü::süslü::süslü:
Ne iyi yapmissin abla 🤭🤭🤭

Back
X