• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın güzel ve başarılı hatunlar 🤗 dünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum ☺️

Günaydın güzel ve başarılı hatunlar 🤗 dünden beri migren mahvetti beni biraz canım sıkıldı sanırım. Burası iyi geliyor ama sohbet ediyoruz falan kendime geliyorum biraz iyiki varsınız. Eşimde işe gidince ben tek başıma kalıyorum malum. Sizleri okuyunca gülümsüyorum ☺️
Gunaydinnnn canım hoş geldin 🤗🤗🤗

Geçmiş olsun canım yaaa,migren de fenadır. İnşallah şimdi daha iyisindir💐💐

Geçmiş olsun cnm
Moralini iyi tutmaya çalış
Ne kadar sikilsak üzülsek de hersey olacagina variyor

Sabah kahvaltim
IMG20210205105946.webp

Ara öğün
IMG20210205145933.webp

Akşam yemeği
IMG20210205161224.webp

1 lt su ancak içmisimdir bugün dikkat ederim spor evde sürekli aktifim bugün yürüyüşe başlıyorum ins Allah 🤗🤗

Back
X