• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Canım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayım 😁 hem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz☺️ yemek
Wawww muhtesem olmuşsun 🤩🤩

Canım istedi bugün suslendim makyaj yaptim elbisemi giydim topuklumu filan oturuyorum evde kocami bekliyorum hoş bir yere de gitmiycez ama evde pasaklı gördü bir süre zaten beni biraz bakımlı olayım 😁 hem regl hem ameliyattan birlikte olamıyoruz☺️ yemek
Adamın gozu gonlu acilsin diyorsun yani 😍fıstık gibi olmussun canim masallah

🧿🧿🧿M U H T E Ş E M🧿🧿🧿

Hava yine çoook güzel İzmirde😍😍 Mesai bitince annemi yürüyüşe mi çıkarsam dedim ama 5'de yağmur gözüküyor, kader utansın🤦‍♀️
Bizim Karabağlar tarafı yıkılıyor rüzgardan...
Ben de baktım hava durumuna ama şu saat oldu yağmur falan yağmadı

POWERHACK POWERHACK canım maşallah sana gelmiş geçmiş olsun hadi... harika görünüyorsun...👏👏👏👏👏🧿🧿🧿🧿
Biliyorsun en çok senin için ben endişelenmiştim sezeryan ameliyatınmdan dolayı ama şükür çok iyisin... yavaş yavaş toparlanıyor olmana da çok sevindim...
Dümdüz bir karin nasıl acaba????😁😁😁😁

Afiyet olsun canim,hem bal hem tahinpekmez,birini tercih etseydin keske,balik ve salata cok guzel aksama çay icceksen kayisi,ceviz incir tercih et enazindan biskuviden uzak durmus olursun
dogru söyluyorsun sagol canim..o an gözum döndu😳..sonra pisman oldum ..aksam cay icmeyecegim kesin cözum 😊

Afet - i suzânim :KK52:
O nasıl bir ince bel masallahtan başka ne diyebilirim ki :nazar::nazar::nazar::nazar:
Çok hoşsun tatlım. :KK19:

Canım kilolarımız da aynıymış 😊 pardon canım ya sen 73.2 bende 72.3 üm karıştırdım ya 😀😂 ama tebrik ederim ta 90 lardan düşmüşsün👏
yakinda ayni olur gecerim dee 😏....90 lardan dusus hizli oldu da 70leri kurutamadim bir turlu ..motiveyim bu sefer ..seni takibe aldim bilesin😉

Back
X