Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yede pazartesi eksiyi artıya dönüştür
Bende az yedim bu hafta , arttırayım bende bakalım. Bende d vitamini damla kullanıyorum eksikti . İnşallah herşey güzel olurOlur mu hiç öyle, ben de gecen hafta verememiştim, az yediğim için bu hafta artırdım ve verdim. D vit değeri de önemliymiş ilaca başladım
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar
Reglime 3 gün kalınca ödemli miyimdir die çok korkmuştum.Vermişim kilo çok şükür
Eki Görüntüle 2781303
Geçen hafta 85.9 idi
Fark -1000 gr.![]()
listeyede giriyorsun tebrik ederim listeye hoşgeldin canımAçıkcası ben hedefin yarışma için önemli olduğunu bile bilmiyordumo tabiki hayallerimdeki hedef ama bu bünyenin 59 olması imkansıza yakın, çok uzun ve sporlu olması lazım bunun farkındayım. Sadece 7li rakamlara düşünce yeter diyip bırakmamak için bu sefer aklıma 59 koydum, yoksa insani olabileceğim makul hedef 75tir kaptanım, böylr güncelleyebiliriz bence.
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 104 kg
Bu cuma : 101.6 kg
Fark : 2.4 kg
Yüzde : % 2,30
Senin dünürde bursadami ben neden bilmiyorum![]()
Listeye girişin hayırlı olsun canım harikasınCuma:59.2
900 gr vermisim...
Bacakta Bolgesel olacak hic incelme olmamış...bir hafta boyunca aprilhan yapmistim etkisi olmamis...
Diğer kisimlardan toplamda 3 cm incelmisim
Geçen cuma kilom:72.30
Bu cuma kilom:70.85
Fark:1.450
Yüzde: 2,005
Günaydın kızlar bu hafta çok spor yapamadımZipzip-
Günaydın kızlar bende hayretim 3 defa tartıldım heyecandan
Pazartesi: 70.60 kg
Bu cuma: 68.10 kg
Fark : 2.5 kg
Yüzde %3,5
İlk defa hesaplıyorum birde
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
Ben baslarken bu günleri göreceğime hiç inanmazdım ama sizin sayenizde motive oldum ve kendime inandım yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum 3 kilo rahat verdim diyordum dün kendi kendime 4.600 eksi gördüm çok mutluyum
@Gulumse25 gel gel bu yana şekerim![]()
Eki Görüntüle 2781419
Geçen cuma = 70.4
Bu cuma = 70.1
Fark = -300
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum kaptanım iki haftadır duran kilom şükür harekete geçti grup için küçük benim için büyük adım![]()
kızlar şahanesiniz hepinizi tebrik ediyorum resmen birinciyiz bu hafta maşallah maşallahselam kizlar
100gr gitmisödem var farkindayim detoks yaparim devam
![]()
Gcen hafta 63.1
Bu hafta 63.9
Fark +800
(Dun aksam regl oldum kaptanim)
Olut kaptanım.@aylin68olacak listeye girmek istiyor musun okullar da acilacak bildirimler icin sıkıntı Olur mu 2 ay izin hakkin olmayacak
Teşekkür ederim ablam allah razı olsunlisteyede giriyorsun tebrik ederim listeye hoşgeldin canım
Listeye girişin hayırlı olsun canım harikasın
kızlar şahanesiniz hepinizi tebrik ediyorum resmen birinciyiz bu hafta maşallah maşallah
D Dileksnr bebeğimmm yine döktürmüşsünnnn allah nazarlardan korusunnnn maşallah sanaa vallahi metonu gel sev git sev dilekim![]()
Ben de Bursadayım . HemşeriyizEvet canim @Elhan @sena zeynep hepimiz
Hadi canimBen de Bursadayım . Hemşeriyiz
bursalılar çoğalıyor maşallahBen de Bursadayım . Hemşeriyiz
sen nasıl bilmezsin benim bursada olduğumu kimler kimler okududa sen mi okumadınnnnnHadi canim![]()
Kiz gercekten nerdesin sen ben ya okudum hatirlamiyorumbursalılar çoğalıyor maşallahbende bursadayım
sen nasıl bilmezsin benim bursada olduğumu kimler kimler okududa sen mi okumadınnnnn![]()
hep o elmalı kurabiyeden oldu sanaKiz gercekten nerdesin sen ben ya okudum hatirlamiyorum![]()
Vayyy elmalima kurban olun sizhep o elmalı kurabiyeden oldu sana
üçevlerdeyim ben. sen hangi köydesin. mis gibi havalı havalı![]()
Gunaydin canimGünaydın kızlar![]()
yunuselinin ilerisi demi öyle hatırlıyorum. ne güzel yaa mis gibi vallahi. trafikten çok sıkıldım bu ara malum bilion bu sene hepten berbat şehiriçi 1 saat sürer mi eve gidiş arkadaşVayyy elmalima kurban olun siz
Hadiyaaaa ben gündogdu köyunde oturuyorum canim
Tamam kucuk bir kacamak yapabilirsin
Ekside olman guzel canimselam kizlar
100gr gitmisödem var farkindayim detoks yaparim devam
![]()
Reglin etkisi birde bu hafta sarmalar vücudunu olumsuz etkiledi sanirimGcen hafta 63.1
Bu hafta 63.9
Fark +800
(Dun aksam regl oldum kaptanim)
Tamam canim izne ayırıyorum o zaman
Tamam canım listeye girisin hayirli olsun ilk hedefin icinn 85 yaziyorumOlut kaptanım.
İdare ederim okulla birlikte.
Çünkü tek başıma yapamıyorum.
Bu dönem program da daha rahat.