- 30 Temmuz 2020
- 9.120
- 37.303
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canımEksin cok guzel canim![]()
Teşekkürler ablacımhay maşallah tebrik ederim canımmmmmmm![]()
Canim suanda vücudunda ödem var dogumdan dolayi vermende normal aslinda guzel menulerinle bebeginin sütüde eksilmez merak etme menulerine ara ogun badem ceviz falan ekle olurmuKızlar ben 5 günlük diyetten 2.5 kilo vermişim çok mu vermişim bbegim için endişelendim aslında 3 aylık şuan
Sağol canım sende çok güze vermişsinGünaydın kızlar
Maşallah canım
Teşekkür ederim canım benim![]()
Amaninnn AllahimKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063
Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artıkEki Görüntüle 2781493
Maşallah canim superKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063
Hiç umudum yoktu eksi geleceğime ama vücudum da pes etti artıkEki Görüntüle 2781493
Şuan sütüm iyi bulgur yemeye çalışıyorum daha çok artsın diye bebegimin kilosu çok iyi gidiyor normalde pazartesi gidip tartıcm bakalım ne kadar olmuşCanim suanda vücudunda ödem var dogumdan dolayi vermende normal aslinda guzel menulerinle bebeginin sütüde eksilmez merak etme menulerine ara ogun badem ceviz falan ekle olurmu
Sakin bozma moralini çok az bişey bu eminim haftaya üstesinden geliceksin.gecmis olsun cnaim bu arada ameliyat oldun mu ?Geçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400![]()
Bulgur,tahin,yesillik kuruyemis ama su surekli iç suyunu olurmuŞuan sütüm iyi bulgur yemeye çalışıyorum daha çok artsın diye bebegimin kilosu çok iyi gidiyor normalde pazartesi gidip tartıcm bakalım ne kadar olmuş
Su 2 litre içiyorum az gibi sanki 3. Litreye çıkrcm sanırımBulgur,tahin,yesillik kuruyemis ama su surekli iç suyunu olurmu
Senin kilona gore evet 3yap bencede canimSu 2 litre içiyorum az gibi sanki 3. Litreye çıkrcm sanırım
biz kurşunlu-mudanya arasi zeytinağaçlar var orada tatil yapıyorduk.Evet canim bitarafi orman bitarafi denizi goruyo
ben oraya gitmem dedim nereye gidicez dediler .gerçi orasi da paralı. 3-4 kere gitmiştik toplam. 
Günaydın kızlar,hayırlı cumalar
Reglime 3 gün kalınca ödemli miyimdir die çok korkmuştum.Vermişim kilo çok şükür
Eki Görüntüle 2781303
Geçen hafta 85.9 idi
Fark -1000 gr.![]()
Gelelim kiloya
Geçen cuma : 104 kg
Bu cuma : 101.6 kg
Fark : 2.4 kg
Yüzde : % 2,30
Cuma:59.2
900 gr vermisim...
Bacakta Bolgesel olacak hic incelme olmamış...bir hafta boyunca aprilhan yapmistim etkisi olmamis...
Diğer kisimlardan toplamda 3 cm incelmisim
Geçen cuma kilom:72.30
Bu cuma kilom:70.85
Fark:1.450
Yüzde: 2,005
Günaydın kızlar bu hafta çok spor yapamadımZipzip-
Günaydın kızlar bende hayretim 3 defa tartıldım heyecandan
Pazartesi: 70.60 kg
Bu cuma: 68.10 kg
Fark : 2.5 kg
Yüzde %3,5
İlk defa hesaplıyorum birde
Zipzip- E Elif_Eylul
Geçen cuma 80.400
Bu cuma 75.800
Giden 4.600
Yüzde 5,72
Ben baslarken bu günleri göreceğime hiç inanmazdım ama sizin sayenizde motive oldum ve kendime inandım yani ne diyeceğimi bilemiyorum çok mutluyum 3 kilo rahat verdim diyordum dün kendi kendime 4.600 eksi gördüm çok mutluyum
@Gulumse25 gel gel bu yana şekerim![]()
Eki Görüntüle 2781419
Geçen cuma = 70.4
Bu cuma = 70.1
Fark = -300
Yüzde hesaplamayı bilmiyorum kaptanım iki haftadır duran kilom şükür harekete geçti grup için küçük benim için büyük adım![]()
Sıkma canını verirsin cnm regl etkisidir geçerGcen hafta 63.1
Bu hafta 63.9
Fark +800
(Dun aksam regl oldum kaptanim)
Ara vermeseydin keşke cnm, dikkat et bariYemek yemek için evet![]()
![]()
![]()
İnşallah bu hafta son olur başka artı görmem. Bugün başlayacam yürümeye zaten dışarı atıcam kendimi hep.OlSun canim serum ilacin etkisidir üzulme haftaya daha guzel.olur
Evet canım oldum. Regl gibiyim malesef kanama sürer dedi doktor. Tatlı ihtiyacı çok oluyor malesef.Sakin bozma moralini çok az bişey bu eminim haftaya üstesinden geliceksin.gecmis olsun cnaim bu arada ameliyat oldun mu ?
Ben Bursa ya kayinvalideme gittiğimde bol bol konuştuk ya o Nilüfer tarafında oturuyor...Kiz gercekten nerdesin sen ben ya okudum hatirlamiyorum![]()
Tebrikler
Sıkmam anını sağlığın iyi olsun gerisi gelir normaldir bu haftaGeçen hafta 63.25
Bugün 63.65
Fark +400![]()
TebriklerKilo bildirimim
Geçen cuma 56.4
Bugün 55.8
Fark -600
Yüzde 1.063