• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet canım Ahmet apa nın seviyelerini yapıyorum

Suan daha iyiyim canim tesekkur ederim

Acile gittim canim

Gunaydın canım super

Gunaydın canım

Her yemekte aklıma geliyorsun cogaltmaya calısıyorum ama bu kadsr anca oluyor kuzum

Gunaydın ablam

Gunaydın canım

Harika tebrik ederim

Gunaydın gune hızlı baslamıssın

Aman canım dikkat et Allah korusun

Gunaydın canım

Tesekkurler canım

Gunaydın kaptanım

Gunaydın canım

Gunaydın canım

Supersın mıgı

Yok canım sporu baya bosladım aksam ki eti sındiremedım sanırım

Ooo baya bırıkmıs burda da yagıyor da yollarda bisey yok tuzluyorlar surekli

Halledersıb sen

Tebrik ederim canım

Tebrik ederim canım

Regle gore Supersın canım

Tebrik ederim canım

Gittim abla tesekkur ederim

Super sonuc abla tebrikler

Gunaydın canım

Günaydın canım eksin guzel

Sen halledersın

Bugun benımde var gercı son gunlerde hergun var

Tebrikler canım

Tebrik ederim

Cok guzel

Sagol kaptanım

Ben sende de vahim haldeyim canım

Bayadır olmuyordu abla rahattım bı kere o kolıgı bende yasadım ne yesem ne yapsam her gun Agrı cekıyorum suan daha iyiyim

Bır ben varım bu hafta kotu halka abla
Dualarimizdasin aşk olsun zayıf halka olur mu...sağlığın bizim için her şeyden önce gelir. :KK74:

Eki Görüntüle 2783416
2 gun önce 96.600 dum şimdi 94.600

2kg gitmiş. Yemeği birden kestim ve su tüketmiyorum bence vücut susuz kaldığı için böyle oldu gerçek kilom olduğunu sanmıyorum düzene sokunca gelir gibime geldi yineden sevindirici böyle görmek
Eksi olman cok güzel cnm
Ama keşke saglikli beslenerek eksi gelsen
Evet abla ekmek yemiyordum ve nerdeyse hiç karbon almıyordum o da doğru değil ki. Diyetisyen de 5 dilim ekmek yazdı hatta 6 yesen daha iyi olur dedi :olamaz: o yüzden ekmek yemeye başladım ama yine sadece kahvaltıda yiyorum. Yağ oranım biraz fazla çıkmıştı. Tartıda olmasa bile belki yağ kas oranımda değişiklik vardır diye kendimi avutuyorum.
Sonucta ekmegi hayatimizdan tamamen cikaracamiyacagimiza göre vücudu alistirmak en dogrusu cnm
En kötü persembe sıfır karbon yap, kacamak olmadiktan sonra mutlaka eksi gelir
Tunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım

Cuma: 67,2
Bugun 69.5:oha:
Gecmis olsun tatlim 😔
Mutlaka serum ve uykusuzlugunda etkisi vardir
Ama 3 gündür hep fazla miktarda sislik yapan şeyler var menulerinde
Bol su icip, daha dikkatli ol

Serum şişliğidir o gider cumaya kadar canım. Gitmese ne olacak canım sağlıklı ol yeter 🤗
Insallah canım inecek Baska yolu yok tesekkur ederim 😍
Gecmis olsun canim
Sagol kuzum
Tunaydin canım gecmis olsun ödemdir cogu cumaya kadar gider 😘😘
Sagolasın kaptanım bende odem oldugunu dusunuyorum aksama bile tartı ıner diye dusunuyorum cunku daha dun sabah eksideydım :KK51:
Geçmiş olsun canım ❤️ Sen kendini iyi hisset nasılsa halledersin. Nasıl bir tedavi düşünülüyor bilgi verdiler mi?
Sagol abla. Doktor o zamanda kapalı ameliyatla aldırmayın onermıstı sımdıde de aynı sekılde abla birde yediklerime dikkat etmem gerekiyor

ADINIZ: tuğçe
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 96.60
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet, 1 sene önce 9.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 60 kilo ile hamile kaldim, hamilelik ve ailesel problemler yüzünden en son 113 gördüm 2. Kızımdan sonra. Doğumdan sonra 2,5 3 ayda 26 kg verdim. 87 ye dustum daha sonra saldım ve 96 oldum. Ozguvenim cok düşük, eski eşimden kaynaklı psikolojim bozuk.. eskisi gibi zayıflamak güzelleşen güçlenmek güçlü bir anne olmak için adım atmam gerekiyordu ilk önce fazlalıklarından kurtulayım dedim =)
Hoşgeldınız Tuğçe
Ben migi :)

Dualarimizdasin aşk olsun zayıf halka olur mu...sağlığın bizim için her şeyden önce gelir.
Allah razı olsun abla ❤
Gecmis olsun tatlim 😔
Evet abla bu hafta sonu bulgur nohut vs hep onlar denk geldi dun ki ette tetikledi bu hafta sebze yemekleri ile gecırıcem ınsallah
Öyle düşünme canim saglikli olalim da kilo cok önemli degil 😘😘
Sagol kaptanım 😍 elimden geleni yapicam ınsallah cumaya kadar

Allah razı olsun abla ❤

Evet abla bu hafta sonu bulgur nohut vs hep onlar denk geldi dun ki ette tetikledi bu hafta sebze yemekleri ile gecırıcem ınsallah

Sagol kaptanım 😍 elimden geleni yapicam ınsallah cumaya kadar
Sana guveniyoruz tatlim 😍😍😍halledeceginden eminim 😁

Et sindirimi zor oldugu icin, etki etmiş olabilir 🙄

ADINIZ: tuğçe
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 175
KİLONUZ: 96.60
HEDEF KİLONUZ: 70
MEDENİ DURUMUNUZ: Bekar

MESLEGINIZ: ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: evet, 1 sene önce 9.takim
KİLO ALMA NEDENİNİZ: gebelik
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: 60 kilo ile hamile kaldim, hamilelik ve ailesel problemler yüzünden en son 113 gördüm 2. Kızımdan sonra. Doğumdan sonra 2,5 3 ayda 26 kg verdim. 87 ye dustum daha sonra saldım ve 96 oldum. Ozguvenim cok düşük, eski eşimden kaynaklı psikolojim bozuk.. eskisi gibi zayıflamak güzelleşen güçlenmek güçlü bir anne olmak için adım atmam gerekiyordu ilk önce fazlalıklarından kurtulayım dedim =)
Hoş geldin canım ❤️
Yıllarca iki çocukla yalnız yaşadım ben de...zamanla üstesinden gelirsin hayatın normale döner psikolojin de düzelir. Sağlıklı, keyifli kilo vermeni dilerim. İsmim Meryem. :KK74:

Tunaydın kızlar bende sonuclar cok parlak degıl dun agrım gecsın diye su ıctım durdum gecmeyınce acile gittik serum anca rahatlattı uykusuzluk, serum derken Saglam bir artım var umarım eksiye cevırebilirım

Cuma: 67,2
Bugun 69.5:oha:
Geçmiş olsun canım önce sağlık çevirirsin eksiye serumdandır sıkma canını 🤗

Şimdi tartıdan sonra 500ml ictm
3 saatte bi 500 ml icmek gerekiyormus..yoksa vucuda fayda sağlamadan atılıyormuş..hemde bobreklerr cok fazla yoruluyormus...az azar ic 2-2.5 lt tamamlamaya calis canim

Eksi olman cok güzel cnm
Ama keşke saglikli beslenerek eksi gelsen

Sonucta ekmegi hayatimizdan tamamen cikaracamiyacagimiza göre vücudu alistirmak en dogrusu cnm
En kötü persembe sıfır karbon yap, kacamak olmadiktan sonra mutlaka eksi gelir

Gecmis olsun tatlim 😔
Evet abla bugün dha çok yemeye calisacagm😄

Gunaydin abla ❤

Canim sen yine yemege calis istemiyorsun ama saglikli beslen o zaman daha guzel ve kalici kilo verirsin
Birde cuma kagida isim yerine nickini yazmalisin 🥰

Tamam canım 🥰

Bugun cogu takim kalabalik boyle neden anlamadim
Herkes kilo mu aldi kilo vermeye çalışıyorlar :))

🤩🤩🤩

Tunaydin canım gecmis olsun ödemdir cogu cumaya kadar gider 😘😘
Tamam bidahakine öyle yaparım.d

Back
X