- 5 Haziran 2014
- 178
- 389
- 103
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim cnmCanim bu hafta harikasın...@denp in attigi bi video vardi..ayağı alcidayken yaptigi sandalyede egzersizler...sende onlari yapsana
Niye yanlış anlayim bitanem emek verip yazmişsin teşekkür ederimAblaa ben diyetle ilgili okumayı ve danışmayı severim.Geçenlerde karbonhidrat gerekli mi diye araştırdım biraz..Çoğu makalede der ki "gün içinde yediklerinizin %'50si karbonhidrattan gelmeli.." Tabi burda sadece ekmekten bahsetmiyor,meyve,bakliyat,bulgur vs gibi karbonhidrat içeren her şeyden bahsediyor.Yeterli karbonhidrat tüketilmediği taktirde bedenin yeterli enerjiyi sağlayamayacağı,kas yapısının zarar göreceğini söylüyor.Ve karbonhidratsız diyetlerden snra verilen kilo geri alınır diyor.Çünkü normal beslenmene döndüğünde ister istemez meyve de ekmek de yiyorsun, komple kesilecek bir besin değil..Geri almadan kilo vermenin yolu karbonhidratla zayıflamaktır diyor.
Seni alıntı yaptım die yanlış anlama ablacım.Karbonhidratsız beslenen çok arkadaşımız var. Öyle bi yazmak istedim.![]()
Sagol cnnMefkurem canım eşine acil şifalar dilerim. Çok üzüldüm inşallah senin testin aynı değildir.
Kendini nasıl hissediyorsun
![]()
Sagol cnm
Canım nasılsın? Eşin nasıl?
Cok tesekkur ederim canlarimGünaydın abla,nasılsın? Baş ağrın geçti mi,eşin nasıl?![]()
Annem de menapoZda abla,o da benim gibi besleniyor ama spor yapmadığından kilosu sabit kalıyor..Sonbaharda ise haftada 3-4 gün birer saat yürüyorduk. O süreçte 92den 85e düştü kısa sürede.Yürüyüş cidden çok etkiliyor.Teşekkür ederim cnm
Bu hafta ekstra dikkat etmeye calistim ama bekledigim kadar eksi goremiyorum
Bugün baya moralim bozuldu
Hatta birakip gitmek istedim
Benim metoyu hizlandirmak icin yürüyüş yapmam lazim, ona kesin emin oldum
Ama o kadar halsizimki, aksam bolgeselleri bile zor yaptim
Niye yanlış anlayim bitanem emek verip yazmişsin teşekkür ederim
Bende bu konuda baya okuyorum
Instada dr selimbilginmd var, yapilan arastirma sonuclariyla beraber bi cok konuda cok güzel bilgiler veriyor.
Ayni sekilde dr can çiftçi, Ayşegül coruhlu
Ben fikir olarak if+keto+low corb dusuncesine daha yakinim
Ama yapabiliyormuyum :)) tabiki hayir
Aslinda yedigim sebze, kuruyemisde de karbon var. Genelde 1 porsiyon meyvede oluyor
Ekmek turevini diyorsan... Normalde sabahlari yiyordum. Bu hafta ekstra dikkat etmek istedim. Hatta şişlik yapicak bisey bile yemek istemedim. Geçen sene bu tarz beslenerek 1 haftada 4 kilo vermistim.
Ama menopaza girdigim icin metom cok yavaslamis, bunu anladim. Yuzde -5-10 yavaslama oluyormuş bu dönemde..
Bunun çözümü de karbonu azaltip, yürüyüş + direnç egzersizi eklemekmiş.
Sagol cnnFena degilim
Geçen gun sogukta yürümüştüm. Onun etkisiylemi hasta gibiyim yoksa virusmu var bilmiyorum
Sagol cnm
Cok tesekkur ederim canlarim
Eşim haftasonuna göre daha iyi, atesi yok hafif agrisi, halsizligi var
Benim baş agrim gecmiyor
Ilac alinca biraz hafifliyor sadece.
Yukarda dedigim gibi üşütmüş de olabilirim
Hesap detaylarindan oluyo canimBisey sorucam kizlar.
bu alttaki kilonuzun yazdigi seyi Nasil yapiyorsunuz?![]()
Cok cok tsk ederim canimHesap detaylarindan oluyo canim
Dedigin gibi cardiyo tarzi spor şart cnm. Onceden ben sporsuzda gayet güzel verirdim. Bi bismillah deyip baslamam lazimAnnem de menapoZda abla,o da benim gibi besleniyor ama spor yapmadığından kilosu sabit kalıyor..Sonbaharda ise haftada 3-4 gün birer saat yürüyorduk. O süreçte 92den 85e düştü kısa sürede.Yürüyüş cidden çok etkiliyor.
Sizin ana test sonuçları çıktı mı? Çabuk test negatifti senin ama?? İnşallah normal soğuk algınlığıdır.Bu ara yediklerinden çok kısma abla.En azından protein+c vitamini+bol su tüket.Geçmiş olsun tekrardan![]()
Yok gelmedi daha cnmİlk set Eva tamamlandı. Bugün ki hareketler geldi mi
Yok canım. Hiçbir planım. İnşallah cuma çok güzel kilolar veririz.Bu 2 gün için ekstra bi planiniz varmi kizlar
Saol kızım istedi yaptım@
Elinize sağlık.![]()
Pazartesiye bakarsak senden cok güzel eksi gelecek cnmYok canım. Hiçbir planım. İnşallah cuma çok güzel kilolar veririz.
p.tesiden sonra aynıyım ama inşallah.Pazartesiye bakarsak senden cok güzel eksi gelecek cnm![]()
Süper o zaman canım bu hafta bizim haftamız olacak deseneMasallah sana canım
Benimde guzel gidiyor reglin etkisi yavaş yavaş gitmeye başladı
Sagol canim cok iyi gidiyo. Senin Nasil gidiyo?Masummasum123 nasıl gidiyor?