Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
| Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | |
| @Nilay5454 | |||||||
|
| |||||||
| @sena zeynep | |||||||
|
| |||||||
| T timesinfinity | |||||||
| @Cedarice | |||||||
|
| |||||||
| @Migi_magid11 | |||||||
|
| |||||||
| S sulisim | |||||||
|
| |||||||
| @birazhuzurdu2008 | |||||||
|
| |||||||
| D Dileksnr | |||||||
| @Tesnim1989 | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| A Ahalp | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
| @aylin68olacak | |||||||
| K Kaybolanyillarim1995 | |||||||
| @Yarenzzzz | |||||||
|
| |||||||
|
| |||||||
Vallahamiiii bravo kas almissindir benceKızlar Diyetisyen den geliyorum kilomu yazmayayım ama verdiğim kilonun hepsi yağdan gitmiş
Yarın açıklayacağım kilomu![]()
Yaa ne guzel canim keske gecen haftaya listeye girebilseydinKızlar Diyetisyen den geliyorum kilomu yazmayayım ama verdiğim kilonun hepsi yağdan gitmiş
Tarıda güzel eksi vardı canımVallahamiiii bravo kas almissindir bence![]()
Hadiyaaaa amanin neguzel haberTarıda güzel eksi vardı canım![]()
Keşke 15 gramlq giremedimYaa ne guzel canim keske gecen haftaya listeye girebilseydin![]()
Kızlar Diyetisyen den geliyorum kilomu yazmayayım ama verdiğim kilonun hepsi yağdan gitmiş
Ya canım rica etsem elinde varsa ilk gittiğin günden itibaren listelerini atarmisin banada 1,2,3 yazıpKızlar Diyetisyen den geliyorum kilomu yazmayayım ama verdiğim kilonun hepsi yağdan gitmiş
Tatlım anneme geldim pazartesiye kadar burdayım pazartesi atarım olur muYa canım rica etsem elinde varsa ilk gittiğin günden itibaren listelerini atarmisin banada 1,2,3 yazıp
Olur atTatlım anneme geldim pazartesiye kadar burdayım pazartesi atarım olur mu
İstersen bugününü atayım
Burası cok soguk yaa dondum pazara gidip gelene kadarAz once gunes vardi...sicacikti her yer...bulutlandi her yer acayip ayaz cikti...biZde parka gelmistik cocuklar oynarken bende yuruyus yaptim...
Ikiside sende mi canim tartilarin
İkisi de ben de. Duruma göre hareket ederiz yarın.Ikiside sende mi canim tartilarin
Ikisi ile tartilip ayni anda paylasim yaparsan tarti farkini yansitiyoruz listeye
Evet zordu hahaah ayyy kendime güldümHic spor yapmayan icin eva zor zaten cnm.
Lesliyi kademe kademe cogaltabilirsin
Tamam canim yarin ikisi ile tarihli paylaşımi unutmaİkisi de ben de. Duruma göre hareket ederiz yarın.![]()
Sagol cnmEvet zordu hahaah ayyy kendime güldümEvet leslie Daha iyi benim icin. Bu arada Sizede cok gecmis olsun canim
![]()
Peki nasıl yağdan gitmiş canım püf noktan neKızlar Diyetisyen den geliyorum kilomu yazmayayım ama verdiğim kilonun hepsi yağdan gitmiş