• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

@SATURN71 Tesnim1903 Tesnim1903 cok gecmis olsun...inş hafif atlatırsınız...kimseyr bulastirmadan... belirtisiz geciren o kadar cokmus ki hepimizin kendimiz hasta gibi tedbir almamiz gerekiyo aslinda
Aynen test yapmiyolardi bile belirtim var felan biseyler dedim öyle yaptılar simdi de evde oturuyorum
Sanirim böyle böyle yayılıyor etrafa

Çok geçmiş olsun canım. Allah acil şifalar versin en kolayından atlatırsın inşallah 🤲arada Bi haberini ver ama özleriz ve merak ederiz. ☺️
10 gün evdeyim zaten buraya daha cok vakit bulurum
Ama bagisikligim için biraz kendime bakicam
O yuzden listeyi.etkilemek istemiyorum
En azından korumada kalırım

Hayirli kandiller
Hepinizden bebek için özel.dua istiyorum

Eklentiler

• IMG-20210218-WA0013.webp
    IMG-20210218-WA0013.webp
    75,2 KB · Görüntüleme: 11
10 gün evdeyim zaten buraya daha cok vakit bulurum
Ama bagisikligim için biraz kendime bakicam
O yuzden listeyi.etkilemek istemiyorum
En azından korumada kalırım
Aynen canım şu süreçte kilo verme zaten beslenmene özellikle dikkat et. Direncin sağlam kalsın.

Sabah 1 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği 5 zeytin 2 közlenmiş biber 3 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.

Öğlen 1 kupa incir uyutması(3 kuru incir 1 su bardağı süt)

1 büyük kase cacık perşembe diye hafif geçirdim. Ara ögün için süt içebilirim 🤔
Su 3,5 litre
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Sabah 1 dilim peynir 2 dilim tb ekmeği 5 zeytin 2 közlenmiş biber 3 çeri domates 1 salatalık 1 bardak çay.

Kiz bune sadece cacık nedir 🙄

Sağol canım ❤
Evet malesef öyle
Sabah ağlayarak uyandı hastaneye gittiler babasıyla ama durmuyordu hiç daha gelmediler agri kesici veya fitil falan vereyim diyorum eve geldimi
Ah yavrucak...
Cani fena yanmış annesi..
Ilk Olayın sıcaklığı ile bir şey anlamamış sonradan acısı çıkmış

Su 3,5 litre
Afiyet olsun canım ablanın dediği gibi cok az yediklerin ,sebze yokmuydu sebze yemegi yanina yogurt ekleseydin 😘😘

Afiyet olsun canım ablanın dediği gibi cok az yediklerin ,sebze yokmuydu sebze yemegi yanina yogurt ekleseydin 😘😘
Kapuska var canım oda yarın artı çıkarır diye yemedim🤔 fırına kabak atarım olmazsa 🤔

Kapuska var canım oda yarın artı çıkarır diye yemedim🤔 fırına kabak atarım olmazsa 🤔
Karnina biseyler gitsin aç olmaz bari yumurta kaynat 2tane 1dilim peynir ceviz ye aç kalma arti olcaksa olcak yapcak bisey yok

Sabah 3 çeri domates 1 salatalık 2 dilim tb ekmeği 1 dilim peynir 5 tane zeytin 2 közlenmiş biber 1 bardak çay.

Öglen incir uyutması (3 kuru incir 1 su bardağı süt).

Akşam 1 fırın kabak 2 köfte bir büyük kase cacık.

Su 3 litre

Yarın ikinci haftam pek fazla dikkat etmedim bu hafta bakalım kaç gelcm M MissHayaLet eger bugün çok aç kalırsan yarın sütün gelmez. Bende senin gibi korkudan bir kahvaltı yaptım o aç aç geziyorum ama yalnış galiba
Benim Sütümde sorun yok canım çok şükür incir uyutması da o yüzden yedim ki incir süt yapıyor.

Back
X