Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayırmıs canim
Ben aksam oyleydim canim bir baş agrisi mide bulantisi ayaklarim titredi soguk soguk ter bir sitma tuttu ama bugün iyiyim geçmiş olsun canimAz önce başım döndü bayılck gibi oldum Elim ayagım titriyor birde kalbimde çarpıntı oldu. Çok korktum dedim şimdi düşüp bayılırsam kimse ulaşamazda bana çocuk ta küçük![]()
Eki Görüntüle 2785899
Gecen hafta 76
Bugün 73.8
Kac senedir bu kiloyu görememiştim :)))))
E Elif_Eylul :)
Zipzip-
Bende paylaşayım sonucumu
Cuma 63.65 kg
Bugün 61.90 kg
Fark 1.75 kg kg
Yüzde %2.75
Günaydın kızlar
Geçen cuma 76
Bugün 75.100
-900
Eki Görüntüle 2785915
Günaydin kizlar. 4 Günde 1,8 kg gitmis
Günaydın kızlar
Geçen hafta 75.800
Bu hafta 75.600
Eksi 200
Az ama olsun Artı gelmediğime çok sevindim ben
Akşama dogru yine tartılırım ona göre yazarsınZipzip- kaptanım
Geçen hafta cuma 80,8 kg.
Bu cuma 79,9 kg.
Fark 900 gram eksi
Oran 1,114
Yeni tartı kilom 79,7 kg.
Bundan sonra yeni tartı ile bildirim yapacağım. (Kırmızı olan)
Eki Görüntüle 2786240
96,600 - 95.800 = 800 /61 = x 100 = 1,31
Ya ne güzel 94 e düşmüştüm dün afedersiniz.seyini çıkardım çikolatalar ekmekler yemekler.... Bana 1.5 kg olarak dönmüş bir günde nasıl oluyor aklım almadı çok üzgünüm kızlar.
Vayy madam tebrikler![]()
Sabiti kırmişsin cnmekside cook guzell
![]()
Eksin çok güzel tebrik ederim canım
Izne ayrilirsan 3 ayda dönebilirken ,mezun olunca 6 ay oluyor bu sure canım sen nasil istersen![]()
Teşekkürler kızlar
İzinden eksiyle geldiğimi gören olmadı dahaBelki arti olmiyacak![]()
Sağol canımTebrikler canım![]()
Kalbimde çarpıntı da var canımBen aksam oyleydim canim bir baş agrisi mide bulantisi ayaklarim titredi soguk soguk ter bir sitma tuttu ama bugün iyiyim geçmiş olsun canim
Aynen asli görevim oldu vallao artıları temizlemek senin işin canım tebrikler
Sağol canım![]()
Az önce başım döndü bayılck gibi oldum Elim ayagım titriyor birde kalbimde çarpıntı oldu. Çok korktum dedim şimdi düşüp bayılırsam kimse ulaşamazda bana çocuk ta küçük![]()
Geçmiş olsun kizlarBen aksam oyleydim canim bir baş agrisi mide bulantisi ayaklarim titredi soguk soguk ter bir sitma tuttu ama bugün iyiyim geçmiş olsun canim
Cnm ayaklarini yukari kaldirip az dinlensenKalbimde çarpıntı da var canım![]()
Tansiyon mu yoksa panik atak mı anlamadımCnm ayaklarini yukari kaldirip az dinlensen
Tahin çok güzeldir ama ya. Ben kavanozu açıp açıp kokluyorum, yemiş kadar oluyorumCanım acayip tahin istiyor .daha önce hiç sade yememiştim ama şu an ne alaka anlamadım bu nasıl bişeyse![]()
Panik atak mısın? Allah düşmanına vermesin, ben sadece 3 kez yaşadım, 5 yıl önce hala unutamıyorumTansiyon mu yoksa panik atak mı anlamadımgeçer inş
Zaten çok zor günler geçirdim 3 ay önce tekrardan böyle olmak korkuttu
Sagol canimyaGeçmiş olsun kizlar![]()
Geçmiş olsun dememişim,yazacağıma odaklanınca, öküzlüğüme verTansiyon mu yoksa panik atak mı anlamadımgeçer inş
Sözümüz meclisten dışarıGeçmiş olsun dememişim,yazacağıma odaklanınca, öküzlüğüme ver![]()
Tam olarak var mı bilmiyorum canım tüm yaşadıklarım onu gösteriyorPanik atak mısın? Allah düşmanına vermesin, ben sadece 3 kez yaşadım, 5 yıl önce hala unutamıyorum
Sakin ol cnmTansiyon mu yoksa panik atak mı anlamadımgeçer inş