Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydınlar güzel hanımlar bol eksili hafta olur inşallah 🙏 😀
Gunaydin canım ❤
Günaydın hanımlar iki gündür wc yok üstelik sabah bir bardak su içtim öyle tartıldım.
Cuma günü 67.45
Bugün 67.30
-150 gr

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul ysfeeymnn ysfeeymnn 😉
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzel 😘
Az önce bol eksili haftamız olsun dedim ama ben artıyla başladım bile 😭
Geçen cuma :69.75
Pazartesi:70.00
+250
@Nilay5454
Artin cok değil canim cumaya eksiler gelir 😘
Günaydın kızlar küçük kız ishal olmuş onlaa ilgileneceğim diye tartilamadim kahvaltı yaptim☹
Günaydın canım gecmis olsun 😘

Az önce bol eksili haftamız olsun dedim ama ben artıyla başladım bile 😭
Geçen cuma :69.75
Pazartesi:70.00
+250
@Nilay5454
Canım önünde daha 4 gün var bol bol spor yap birde benim bir tarifim var ben onun sayesinde çok yakıyorum yesem bile sabah kahvaltıdan sonra
Bir kase yoğurta bir tatlı kaşığı pul biber bir tatlı kaşığı kekik birazda limon sıkıyorum süper bişey

Canım önünde daha 4 gün var bol bol spor yap birde benim bir tarifim var ben onun sayesinde çok yakıyorum yesem bile sabah kahvaltıdan sonra
Bir kase yoğurta bir tatlı kaşığı pul biber bir tatlı kaşığı kekik birazda limon sıkıyorum süper bişey
Burdaki arkadaşlarada tavsiye ediyorum müthiş bişey

Öyle de canım inşallah bakalım. Sağol canım peki her gün düzenli kahvaltıdan sonra mı yiyorsun ?

Gunaydinnn

Mutlu bi hafta olsun insallah 🌹🌹🌹

Ben bugün pazar zannettim 😅
Hatta mutlu pazarlar yazicaktim, sayfaya girince aksam yazdigim tarti mesajini görünce jeton düştü 😂😂😂

Ben de koca bardak su ictim, kahveden 1 yudum aldim ki
Tarti bildirimlerini görünce bogazima durdu 😂😂😂

Gidem bi bakayım ben kac cikacam :))

Gunaydinnn

Mutlu bi hafta olsun insallah 🌹🌹🌹

Ben bugün pazar zannettim 😅
Hatta mutlu pazarlar yazicaktim, sayfaya girince aksam yazdigim tarti mesajini görünce jeton düştü 😂😂😂

Ben de koca bardak su ictim, kahveden 1 yudum aldim ki
Tarti bildirimlerini görünce bogazima durdu 😂😂😂

Gidem bi bakayım ben kac cikacam :))
Günaydın abla ❤❤
Su icmissin dogru sonuc olmaz ama az cok fikrin olur :))

Günaydın kaptanım 💞💞
Benim taş fırın erkeği ogluşum dans etmeyi de edeni de hiç sevmez kızar 😂😂6 yaşında 💕
😁😁😁 benim 2 kız bir oğlan ya oğlan 10 aylık daha biz oynarken o da elleri kollarıyla bize eşlik ediyor 😄😄😄
Çocuk ne yapsın bizim aramızda eli mahkum kaldı 😂😂😂
Günaydın güzeller 🥰
Günaydın güzel gözlü... Maşallah 🎀🎀🌺🌺🌺
Az kalmış hedefine canım 🤩🤩🤩🤩

Back
X