Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Büyük ihtimal canımBu hafta 66 kapımı çalacak anlaşılan çok mutluyum![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınlar güzel hanımlar bol eksili hafta olur inşallah![]()
![]()
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzelGünaydın hanımlar iki gündür wc yok üstelik sabah bir bardak su içtim öyle tartıldım.
Cuma günü 67.45
Bugün 67.30
-150 gr
Zipzip- E Elif_Eylul
ysfeeymnn
![]()
Artin cok değil canim cumaya eksiler gelirAz önce bol eksili haftamız olsun dedim ama ben artıyla başladım bile
Geçen cuma :69.75
Pazartesi:70.00
+250
@Nilay5454
Günaydın canım gecmis olsunGünaydın kızlar küçük kız ishal olmuş onlaa ilgileneceğim diye tartilamadim kahvaltı yaptim☹
Canım önünde daha 4 gün var bol bol spor yap birde benim bir tarifim var ben onun sayesinde çok yakıyorum yesem bile sabah kahvaltıdan sonraAz önce bol eksili haftamız olsun dedim ama ben artıyla başladım bile
Geçen cuma :69.75
Pazartesi:70.00
+250
@Nilay5454
Burdaki arkadaşlarada tavsiye ediyorum müthiş bişeyCanım önünde daha 4 gün var bol bol spor yap birde benim bir tarifim var ben onun sayesinde çok yakıyorum yesem bile sabah kahvaltıdan sonra
Bir kase yoğurta bir tatlı kaşığı pul biber bir tatlı kaşığı kekik birazda limon sıkıyorum süper bişey
İnşallah kaptanım ya şu 70 ten o kadar bıktım ki anlatamamGunaydin canım ❤
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzel
Artin cok değil canim cumaya eksiler gelir
Günaydın canım gecmis olsun![]()
Öyle de canım inşallah bakalım. Sağol canım peki her gün düzenli kahvaltıdan sonra mı yiyorsun ?Canım önünde daha 4 gün var bol bol spor yap birde benim bir tarifim var ben onun sayesinde çok yakıyorum yesem bile sabah kahvaltıdan sonra
Bir kase yoğurta bir tatlı kaşığı pul biber bir tatlı kaşığı kekik birazda limon sıkıyorum süper bişey
Gecmis olsun canimGünaydın kızlar küçük kız ishal olmuş onlaa ilgileneceğim diye tartilamadim kahvaltı yaptim☹
İki günde bir yapıyorumÖyle de canım inşallah bakalım. Sağol canım peki her gün düzenli kahvaltıdan sonra mı yiyorsun ?
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım eksi ile baslaman cok guzel
Artin cok değil canim cumaya eksiler gelir
Günaydın canım gecmis olsun![]()
Teşekkür ederim kızlarGecmis olsun canim
Sabah odemidir canim cumaya eksiler gelir+900 gr benim sabah hep artıda oluyorum cuma yine eksi geleceğim ama kaç olur bilemem![]()
Dun yediklerin cok etkilememis cumaya eksiler gelecek canimKızlar benimde 62.35 çıktı +450 deym. Valla dünü düşününce yine iyi. Cuma gününe kesin ekside olacağım![]()
Günaydın abla ❤❤Gunaydinnn
Mutlu bi hafta olsun insallah
Ben bugün pazar zannettim
Hatta mutlu pazarlar yazicaktim, sayfaya girince aksam yazdigim tarti mesajini görünce jeton düştü
Ben de koca bardak su ictim, kahveden 1 yudum aldim ki
Tarti bildirimlerini görünce bogazima durdu
Gidem bi bakayım ben kac cikacam :))
Günaydın kaptanımGunaydin kizlar![]()
![]()
Benim taş fırın erkeği ogluşum dans etmeyi de edeni de hiç sevmez kızar6 yaşında
![]()
Günaydın güzel gözlü... MaşallahGünaydın güzeller![]()
Az kalmış hedefine canım55 canım
200 gram cok değil belki dun aksam yedigin lahana sarmasindan kaynaklidirAyyy tartı günü tam kahvaltı edecektim sizi okuyunca hatırladım
74 dün kızlar nerden geldiyse 200 gr o kadar da tepindim
Cumaya hedefim düz 73![]()