- 22 Ocak 2013
- 41.820
- 210.944
- 798
Habibte, spor yapman gerekiyor, acilen.biri bana spor yapmam gerektiğini söylesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Habibte, spor yapman gerekiyor, acilen.biri bana spor yapmam gerektiğini söylesin![]()
Ben sana dedim gel yapalim sen kactin daha yeni geliyosunbiri bana spor yapmam gerektiğini söylesin![]()

Bak bunu beğendim aferin bebek sanaHabibte, spor yapman gerekiyor, acilen.
Hemen çemkirme bekle adapte sürecim varBen sana dedim gel yapalim sen kactin daha yeni geliyosun![]()
Aynen. Turşu ben de çok şişlik yapıyor.Burda tursu mercimek sana ödem yapmistir canim karnabahar sislik yapıyor olabilir az daha dikkat et menulerine
Adepte sürecin 1gün gelip 3gün yok olmanmiHemen çemkirme bekle adapte sürecim var![]()

Tabiki nazikim her zamanki halimÇok naziksin beğenmedim bu demeni![]()
Bak benim gruplara girip ne yaptıgımı biliyorsun canımı sıkmaAdepte sürecin 1gün gelip 3gün yok olmanmi![]()
Ne demezsinTabiki nazikim her zamanki halim![]()
![]()
![]()
![]()
BilmemmiBak benim gruplara girip ne yaptıgımı biliyorsun canımı sıkma![]()

Çok iyi bir öneri değil mi? Nerden aklıma geldiyse.Bak bunu beğendim aferin bebek sana![]()
Afiyet olsun canim24 subat carsamba
Sabah kahve
12.00
Ispanakli 2 yumurta
Peynir
Domates
2 dil. Firinda yumurtali peynirli ekm.
15.00
Yogurt
1 avuc kuruyemis
3 hurma
19.00
1 tb kabak sote
Yogurt
Dereotu
Ara 1 avuc kuruyemis
Su 2.5 lt
Teşekkür ederim cnmAfiyet olsun canim![]()
İyiyiz ortim. Nerdesin? Özledik.Selamlar kızlar
Nasılsınız ?
Biz gazoz içmiyoruz. Diyetteyiz.Bak benim gruplara girip ne yaptıgımı biliyorsun canımı sıkma![]()
Hoşbuldum canmGünaydın canım ❤
Gunaydin canım hosgeldin ilk sayfadaki formu doldur tekrardan tanimayanlar icin
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım ❤
Guanydin canim ❤
Gunaydin canım dun aksam yediklerin aziick fazla gelmis olabilir bugun aksam yemegini erken ye yarina yine eksileri goreceksin
Gunaydin canım ❤
Günaydın canım
Bende tarttigimda 5.100 cikiyor yani dogru tartiyor sisenin agirligi var unutma onu
5 litre su +bos sise
Gunaydin canım ❤
Gunaydin canım ❤