Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldum. İnşaallah hep beraberHosgeldin canım aramıza insallah hedefine ulasirsin bizimle![]()
Holgeldin canımkatılım formu:
ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak![]()
Hosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldururmusun arkadaşlar seni tanisinlarİyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :)Zipzip- kaptan
![]()
Hosgeldin canim aramizaADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Hoşgeldin o zaman umarım hedefine kolayca ulaşırsınADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Ortim zaten ilk dört dilim yürüyüş öncesi kahvaltı ve öğlendi bayağı tempolu yürüdüm son iki dilim yuruyus dönüşu son öğünü 15.30 da yedim daha ağzıma sudan baska bişey sürmedim ve şuan çok açım basım donuyoEkmek için ek spor yap, birşeyler yap.
Merdiveni kaç defa çıkıp indin kaç kat kaç basamakHemen mi dur ya yavaş yavaşMinnak vücudum kaldıramaz o kadarını
![]()
Canim boyle durumlarda tarcinli süt yogurt salatalik gibi seyler ye saat 8 9 gibi ac birakma kendiniOrtim zaten ilk dört dilim yürüyüş öncesi kahvaltı ve öğlendi bayağı tempolu yürüdüm son iki dilim yuruyus dönüşu son öğünü 15.30 da yedim daha ağzıma sudan baska bişey sürmedim ve şuan çok açım basım donuyo
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin orucunuBen hep unutuyorum salata yedim aslında şehriye domatesli makarna azdı vardı dünden ondan yedim aslında
ADINIZ: Yasemin
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 81
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:iktisat
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dengesiz beslenme aburcubur
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel olabilecek bir sağlık sorunum yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu bedenle sevmiyorum aynalara küstüm yine.. bu son olsun inşallah amin
Canım yemicem bu saatte yesem sabah çok farklı olur valla bide dinazorlu filim açtı bizimkiler Allah'ım çok gerildim. Milleti yediler kan görmekten icim şiştiCanim boyle durumlarda tarcinli süt yogurt salatalik gibi seyler ye saat 8 9 gibi ac birakma kendini
ADINIZ: Yasemin
YAŞINIZ: 38
BOYUNUZ: 170
KİLONUZ: 81
HEDEF KİLONUZ: 68
MEDENİ DURUMUNUZ: evli
MESLEGINIZ:iktisat
ÇOCUK SAYISI: 3
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dengesiz beslenme aburcubur
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: kilo vermeye engel olabilecek bir sağlık sorunum yok
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kendimi bu bedenle sevmiyorum aynalara küstüm yine.. bu son olsun inşallah amin
Hoşbuldum teşekkürler doldurdumHosgeldin canim ilk sayfadaki formu doldururmusun arkadaşlar seni tanisinlar![]()
Sende bir dinozor tutsaydınCanım yemicem bu saatte yesem sabah çok farklı olur valla bide dinazorlu filim açtı bizimkiler Allah'ım çok gerildim. Milleti yediler kan görmekten icim şişti![]()