• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet ortim inşaallah Allah yüzümüze baksın ya ben en çok listede olduğum için stres yaptım normal listede olsaydım bu kadar gerilmezdim
Evet takım sorumluluğu hissediyor insan. Ben de diyetisyeni önemsemiyorum. Burada takımin emekleri benim yüzümden boşa gitmesin istiyorum. Hepimiz birbirimizi örnek alıyoruz, birbirimize moral oluyoruz. Belki bizi okuyup diyete başlayanlar var. Yarattığımız etkiyi bilmiyoruz. İnşallah olumlu oluyordur. Herkese faydalı olunca yine en büyük fayda bize. Zayıflamış olacağız. ♥️♥️♥️

Evet takım sorumluluğu hissediyor insan. Ben de diyetisyeni önemsemiyorum. Burada takımin emekleri benim yüzümden boşa gitmesin istiyorum. Hepimiz birbirimizi örnek alıyoruz, birbirimize moral oluyoruz. Belki bizi okuyup diyete başlayanlar var. Yarattığımız etkiyi bilmiyoruz. İnşallah olumlu oluyordur. Herkese faydalı olunca yine en büyük fayda bize. Zayıflamış olacağız. ♥️♥️♥️
Evet canım aynen öyle umarimda karşılığını alırız sabah .. ortim iyi geceler

katılım formu:

ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82 🙈
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak :cool:
Hoşgeldin💕
İncir uyutması tarifini veriirmisin canım :KK36:
Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.

3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.
İyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :) Zipzip- Zipzip- kaptan :KK16:
Hoşgeldin canım 💕
ADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu

İyi aksam Zipzip- Zipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah

Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Hoşgeldiniz💞💞

Menum
Sabah
1 küçük kase salata
2 ks omlet
2 zeytin
Köz biber
1 dilim ekmek

Ara
10 adet antep fıstığı
1 kuru incir
2 br cay

Aksam
2 dilim pizza
2 br cay

2.5 lt su
Screenshot_2021-02-26-07-10-45.webp

Zipzip- Zipzip-
N Nidsalii
E Elif_Eylul

Boyum kısa azicik 1.58 im :-)
2 yildir 55-58 arasimdayim.
Takimda olmanin faydalari yoksa kilo alirdim 🤭🤭
katılım formu:

ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82 🙈
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak :cool:

İyi akşamlar herkese takımınızda yer almak istiyorum sıkı bir diyet ile kilo vermek için benide aranıza alırmısınız bu motivasyonu yaklaşık 3 yıldır arıyordum sanırım geldi :) Zipzip- Zipzip- kaptan :KK16:

ADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu

İyi aksam Zipzip- Zipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah

Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Bu defa birlikte hedeflerinize ulasalim🤩🤩
Bugun tartilarinizi bekliyorum 🥰🥰🥰

Hoşgeldin💕

Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.

3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.

Hoşgeldin canım 💕

Hoşgeldiniz💞💞
Hoşbuldum teşekkürler
Boyum kısa azicik 1.58 im :-)
2 yildir 55-58 arasimdayim.
Takimda olmanin faydalari yoksa kilo alirdim 🤭🤭

Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Bu defa birlikte hedeflerinize ulasalim🤩🤩
Bugun tartilarinizi bekliyorum 🥰🥰🥰
Hoşbuldum teşekkürler kaptan
İnşallah olacak bu sefer :rapci:

Back