- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Amin Teşekkür ederimAllah kabul etsin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Teşekkür ederimAllah kabul etsin..
Tamam canım Allah kabul etsinKaptanım ben niyetliyim , saat 3-4 gibi bildirim yapacağımZipzip-
Hep benim yüzümden kaptanım profilde takımın reklamını yapıyorum gören basıyor burayaBugun başım döndü gelen gidenden![]()
Tamam teşekkür ederim canım benimHoşgeldin
Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.
3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz![]()
Günaydın canım ❤Hep benim yüzümden kaptanım profilde takımın reklamını yapıyorum gören basıyor burayayeni gelen arkiler Holgeldiniz inşallah hep birlikte çok güzel zayıflayacaz.
Günaydın herkese![]()
Tebrik ederim canım benim yinede iyi
Hoşgeldin canım.ADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu
İyi aksamZipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah
Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Günaydın canımGünaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
Canım hatırlayamadim hoşgeldin dedim mi acabakatılım formu:
ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak![]()
Degerlerine baktir canim belki bisey vardir uzme kendiniGünaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
hosbuldum extra birsey yapmadan mayalaniyor mu ?Hoşgeldin
Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.
3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.
Hoşgeldin canım
Hoşgeldiniz![]()
Günaydın kizlar hayirli cumalar![]()
![]()
Günaydın hayırlı cumalarGünaydınhayırlı cumalar
Yok ya 1.58 kısa sayılmazBoyum kısa azicik 1.58 im![]()
2 yildir 55-58 arasimdayim.
Takimda olmanin faydalari yoksa kilo alirdim
Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Bu defa birlikte hedeflerinize ulasalim
Bugun tartilarinizi bekliyorum![]()
Günaydın hayırlı cumalarGunahdin kızlar hayırlı cumalar
tartı yok sattımGünaydın
Tartı yüzünüze gülsün bol eksiler hepinize![]()
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın kızlar hayırlı cumalar![]()
Kaptanim benim tartim yok
her eksi candir tebriklerGünaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521
300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
haftaya daha iyi olur bence
insallah canimGunaydin bol eksılı bır cuma olsun ınsallah![]()
Hoşbulduk canim
Hayırlı cumalarGunaydin Hayırlı Cumalar
Bol eksiler kızlar
bakalim kimin tartisi once gelecek :)Ben bugun tartılamıyorum tartım bozuldu yenisini bugun sıparıs vericemazıcık kilo almıs olabilirim seviyelerı bıraktım ve homılıgırlak yemegı abarttım
bugun spor salonuna deneme dersine gidicem bakalım 4 gibi
Canim 70kiloyla başlamışsın zaten eksin cok guzelGünaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Gecen haftaya göre 1.9 kg vermissin bence ilk haftada olsa guzel bir rakam tebrik ederim canımGünaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Aynen canım aslında kaçamak yapmadım aksma meyve diisnda cuma bir çikolata oduldu hafta içide tttali yemiştim iki dilimPoni Bon
@Habinar
North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah
Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngüMoral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm
![]()
Hımmm Eva videoları da güzel ha? Hani bilmiyordun? Yakaladım seni.Haftaya daha guzel olur canim
Bu hafta yediklerine daha dikkat et bakalim
Evde de spor yapabilirsin leslie ya da eva videolari da guzel
Belki yuruyus cok etkili olmayabilir
Takimda 1.70 uzerinde boylar olunca kendimi kisa hissediyorumYok ya 1.58 kısa sayılmazkendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Tamam canım ne zaman gelirse o zaman bildirim yaparsinKaptanim benim tartim yokaskrhpozitif
askrhpozitif tarti alacakti cok canim çekti
kendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
Haklısın kaptanim dah adikkat edicem kahvaltımı yaptım meyvemide yedim 10 da yeter daha yemem baskaGec saatte meyve yeme bence canım bende aksam yedigim meyveler kilo yapiyor
Ozellikle sabah ya da en gec oglen ye meyvelerini
Birde mesela 2 dilim yerine 1 dilim baklava yesen daha iyi olurdu
Kacamaklari ozellikle cuma yapalim ki hafta icinde yaptıklarımızi vermesi zor oluyor