• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hoşgeldin💕

Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.

3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.

Hoşgeldin canım 💕

Hoşgeldiniz💞💞
Tamam teşekkür ederim canım benim ❤️

ADINIZ: Bahar
YAŞINIZ: 35
BOYUNUZ:158
KİLONUZ:83.1
HEDEF KİLONUZ:63
MEDENİ DURUMUNUZ:evli
MESLEGINIZ: gıda mühendisi
ÇOCUK SAYISI:2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: 4.takimdan izne ayrıldım (Nanekekik (82.6/82.8/+0.2/-0.242%) izne ayrilmak istiyor. 1.izin hakki)
KİLO ALMA NEDENİNİZ: dogum ve beyin obezligi
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: kollarimin kore dizilerindeki çıtırlarin bacaklarindan daha kalin oluşu

İyi aksam Zipzip- Zipzip- kaptanimiz onaylamis sagolsun . Ben Bahar yukarida formu doldurdum ek olarak belirteyim emziriyorum kizim 8 aylik oldu bende yeterince oyalandim kolik bir bebek diye cokta kasmadan dogumda verdigim kiloyu da alip araniza geldim. Bu defa hedefim sadece kilo vermek degil beynimin sorununu da cozmek inşallah

Edit: once menu sayfasına gidip yazdigimi da çaktırmayin :)
Hoşgeldin canım.🤗♥️

Günaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü IMG_20210226_090708.webp

Günaydın kızlar Zannımca bnm bir problemim var, kansızlık olabileceğini düşünüyorum
Pzr dan beri hiçbir şey yemedim
Napcam bilmiyorum şu an enerjim düştü Eki Görüntüle 2790595
Günaydın canım
Kan degerlerine mi baktirsan acaba vitamin eksiklikleride kilo vermeyi engelliyor

katılım formu:

ADINIZ: Poni
YAŞINIZ: 31
BOYUNUZ: 161
KİLONUZ: 82 🙈
HEDEF KİLONUZ: 63
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli

MESLEGINIZ: Öğretmen
ÇOCUK SAYISI: 2

DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Pcos+Duygusal yeme
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR Mı: Var
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlıklı ve fit olmak :cool:
Canım hatırlayamadim hoşgeldin dedim mi acaba :KK5:

Hoşgeldinnnnn canım.♥️

Hoşgeldin💕

Canım 2 bardak çok sıcak olmayan süte 6,7 adet doğranmış kuru inciri rondadan geçir ben kuplara döküyorum kasede olur dök üzerini ört yoğurt gibi mayalamaya bırak.

3 saat sonra istersen dolaba koy istersen öyle ye ben 2 saat dolaba kaldırıyorum içine ek olarak 2 ceviz ve tarcın da ekliyorum.

Hoşgeldin canım 💕

Hoşgeldiniz💞💞
hosbuldum extra birsey yapmadan mayalaniyor mu ?

Günaydın kizlar hayirli cumalar :KK68: :KK68::KK68:

Günaydın :KK54: hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Boyum kısa azicik 1.58 im :-)
2 yildir 55-58 arasimdayim.
Takimda olmanin faydalari yoksa kilo alirdim 🤭🤭

Hoşgeldiniz kizlar ben elif 31 yaşındayım bekarim Ankarada yasiyorum
Bu defa birlikte hedeflerinize ulasalim🤩🤩
Bugun tartilarinizi bekliyorum 🥰🥰🥰
Yok ya 1.58 kısa sayılmaz :D kendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Gunahdin kızlar hayırlı cumalar
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın
Tartı yüzünüze gülsün bol eksiler hepinize :KK37:
tartı yok sattım :D

Günaydın kızlar hayırlı cumalar🤲🤲🤲🤲😍😍😍😍
Günaydın hayırlı cumalar
Günaydın canım ❤
Fotoğrafli tarti bildirimini bekliyorum bugun 🥰
Eki Görüntüle 2790524
Kaptanim benim tartim yok askrhpozitif askrhpozitif tarti alacakti cok canim çekti 😍kendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
Günaydın
Gecen hafta:57.5
Bu hafta:57.2
Fark:-300
Yüzde:0.521

300 falan amma pek sevindim...+ gelcem.diye korkuyordum...hic yoktan iyidir.
her eksi candir tebrikler

Geçen cuma :69.75
Bu cuma :69.50
Fark: -250
Eki Görüntüle 2790537
haftaya daha iyi olur bence

Gunaydin bol eksılı bır cuma olsun ınsallah :KK200:
insallah canim

Hoşbulduk canim

Gunaydin Hayırlı Cumalar

Bol eksiler kızlar🤩💞💞💞

Hayırlı cumalar
Ben bugun tartılamıyorum tartım bozuldu yenisini bugun sıparıs vericem 🙈azıcık kilo almıs olabilirim seviyelerı bıraktım ve homılıgırlak yemegı abarttım 😏bugun spor salonuna deneme dersine gidicem bakalım 4 gibi
bakalim kimin tartisi once gelecek :)

Günaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Canim 70kiloyla başlamışsın zaten eksin cok guzel🤩

Günaydın 68.2 ilk haftam ben daha fazla veririm diyordum genelde 2.5 kg verirdim diyete başladığım ilk hafta ödem vb giderdi regl olmam etkili oldu sanırım. Sporu artırmam lazım
Gecen haftaya göre 1.9 kg vermissin bence ilk haftada olsa guzel bir rakam tebrik ederim canım 🤩

Poni Bon Poni Bon
@Habinar
North River North River bir hoşgeldin de benden kızlarrrr❤ Sağlıkla en kısa zamanda istediğiniz kiloya ulaşırsınız inşallah🙏

Kuzu bu haftaki menülerini görmedim o yüzden bişi diyemicem.Kaçamak varsa cuma hariç yapmamaya çalış.Yoksa da belki benm gibi platodasındır.Pes etmeyip devam etmeye çalışmalıyız,elbet kırılacak bu döngü 💪💪💪 Moral bozmak da fayda sağlamıor maalesef.Bıgün canının çektiği bişi varsa abartmadan ye,yarından itibaren sıfır kaçamak ve bol spor ile devamm💪💪💪
Aynen canım aslında kaçamak yapmadım aksma meyve diisnda cuma bir çikolata oduldu hafta içide tttali yemiştim iki dilim

Yok ya 1.58 kısa sayılmaz :KK70: kendimden biliyorum 2 cm daha olsa 1.60 derdik duz ne guzel . Ben de Ankara'dayim
Takimda 1.70 uzerinde boylar olunca kendimi kisa hissediyorum
Evdede kardesler arasinda en kisa benim :))

Kaptanim benim tartim yok askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif askrhpozitif tarti alacakti cok canim çekti 😍kendi tartimi ikinci elde satıp akilli tartı aldim ama ne zaman gelir bilemiyorum dun en son 83.1 dim kendi tartimda
Tamam canım ne zaman gelirse o zaman bildirim yaparsin 🥰

Gec saatte meyve yeme bence canım bende aksam yedigim meyveler kilo yapiyor
Ozellikle sabah ya da en gec oglen ye meyvelerini
Birde mesela 2 dilim yerine 1 dilim baklava yesen daha iyi olurdu
Kacamaklari ozellikle cuma yapalim ki hafta icinde yaptıklarımızi vermesi zor oluyor
Haklısın kaptanim dah adikkat edicem kahvaltımı yaptım meyvemide yedim 10 da yeter daha yemem baska

Back
X