- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
- 293
Okul telaşlarım benimde başladı. Güya 2. Döneme hedefime ulaşacaktım yukarı hedefe doğru gidiyor gibiyimO senin fitliğin tatlım.
Elimden geldiğince kopmamaya çalışıyorum ama çok fırsat bulamıyorum. Yazılilarimiz başlıyor önümüzdeki hafta onun telaşı var biraz tutustuk gibi. Salmistik kendimizi iyice.haldır haldır tekrar ediyoruz konuları öğrenciler istediği için...tabi buraya gelip de seni göremeyince hâliyle üzülmüyor değilim... alışamadım yokluğuna. Kilo verme işini de askıya aldım gibi bir şey oldu. Düzen iyice bozuldu kendime vakit ayiramiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum öyle işte canım...
![]()
2 haftaya menü bildirimimle dönüyorum insallah canım ben. Sende ayarlayabilirsen cok isterim ayarlayamazsanda ben seniiiiii aylarca beklerimmmmmm
Gözümün ilk baktığı kişi olduğun doğrudur
Bir kac kilo illaki alirizda fazlasindan allaha sığınıom vermek çok zor yaşıyoz işte
haldır haldır tekrar ediyoruz konuları öğrenciler istediği için...tabi buraya gelip de seni göremeyince hâliyle üzülmüyor değilim... alışamadım yokluğuna. Kilo verme işini de askıya aldım gibi bir şey oldu. Düzen iyice bozuldu kendime vakit ayiramiyorum elimden geldiğince dikkat etmeye çalışıyorum öyle işte canım...