• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik
valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artık :D o eski kalabalıklar her gelen misafiri öpmek fısır fısır maskesiz arkadaşlarla konulabilmek o kadaaaar uzaklarda kalmış gibi kii :(

valla normalleşemicez bu gidişle daha doğrusu normal neydi onu unuttum artık :KK70: o eski kalabalıklar her gelen misafiri öpmek fısır fısır maskesiz arkadaşlarla konulabilmek o kadaaaar uzaklarda kalmış gibi kii :KK43:
kesinlikle katılıyorum unuttum ben onlari ya.

Eklentiler

• Screenshot_20210302-091057_Samsung Health.webp
    Screenshot_20210302-091057_Samsung Health.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 18
Dusmuyor abla caprazlama yaptim şimdi baska bir ilacla insallah duser henüz hiç uyumadik
Gece zor geçmiş heralde 😐sonra düştümu bari cnm

Annen ne zaman girecek ameliyata
Hastaneye gitmek yasak heralde degilmi
Günaydınnnlarrrr:KK68:

Günaydın kızlar :KK24:
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen :uykucu:

Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm

Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü :KK34::KK34:

Günaydın kızlar

Aynen katılıyorum çocuğu okula yolla sabah erken iş vs ama normalleşmemiz lazımdı tabiki nereye kadar evlerde çocuklar biz bunalıma girdik

yaaaa seninde mi öyle benimde aynııı hem coronadan yüksek risk hem işler yüksek risk stres hep genç yaşımda çöktüm :KK70:
Gunaydinnnn 💕💕💕💕

Elinizde sahip oldugunuz guzellikleri düşünüp, modunuzu yukseltin 😁

1 mart pazartesi

Sabah kahve

10.45
3 kş yulaf +1 bar. Süt +3 minik incir+kakao +tarcin +12 bademle puding

14.00
_2 yumurta +az süt +1 tk hc unuyla krep
_Pirasa sogan kavurup krebin icine koydum
_Peynir
_domates, roka

19.00
3 servis kasigi firinda kiymali patlican (kizartma degil)
Salata

Su 2.5 lt
Afiyet olsun canim 💕

Günaydınlar kızlar
Bn okula gitmek için uyandım umarım hayır olur✌️
Zipzip- Zipzip- günaydın Cnm kaptanım
Bugün tuvalete giremedim yine 58 çıktım artık intihar etcem, ilk kez böyle oluyor
Çrş dr işi de yattı, dersim var
Hamilelik sonrası tiroid çıkmıştı, ve dr bana gelecekte tiroid hastası olacaksın dedi öyle miyim acaba🤔
Haftaya çrş gidicem inş bi aksilik olmaz ise
Birde ilk kez ibs sen ötürü kabızlığım pzr dan beri bu kdr uzun sürdü, canım sıkkın babam 3. Kez hastane de
Napsam bn nasıl bwslensem akıl verin ya çok canım sıkılıyor
oncelikle canını hic sıkma beden kitle endeksine göre zaten cok fazla bir fazlaligin yok
Kabizlik durumlari da etkiler kilo vermeni
Birde hafta sonu yediklerinde kısır gibi sislik yapacak gidalar vardi

Baban nasil oldu daha iyidir insallah😔
Günaydınnnlarrrr:KK68:
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar :KK24:
İşe 10da gitmeye çok alışmışım bugün sürünerek kalktım resmen :uykucu:
Günaydın canım ❤
Günaydın canlarım. Güzel bir gün olsun. Ankara da kar ayazı var bence. Soğuktu sabah gelirken ise üşüdüm
Gunaydin canım ❤
Günaydın.
bugün sabah apar topar işe geldim hiç de keyfiim yok şu yasaklarda degişik olunca herşey dönme dolaba döndü :KK34::KK34:
Günaydın canım ❤
Gunaydinnnn 🌹🌹🌹

Huzurlu saglikli günler efenim 😁
Günaydın abla❤

Back
X