• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ama daha yarın değil, bence herkes bugün de elinden geleni gösterir. motivasyonu tam tutmalıyızzz
:spor:
Kesinlikle bugün çok önemli . protein diyeti ,yumurta diyeti veya kabak diyeti yapılır 3 lt su eşliğinde ..Bu şekilde beslenipte artinin sabit yada eksiye inmeyecegini düşünemiyorum

Ben aşağıdaki videodaki kızım. Senin videodakiler çıtır. 😂😂😂

Helal olsun ağlaya ağlaya zayıfladı, senden de o performansı alacağımıza eminim.
of çocuklar yokken ben de reformera yüzmeye falann gidiyordum her gün. Keşke böyle bireysel çalışabilsek, ben çok hamlamışım.

Video sonundaki sözü de yazalım bize küpe olsun; ne zaman bırakmaya niyetlensen neden başladığını hatırla!

Helal olsun ağlaya ağlaya zayıfladı, senden de o performansı alacağımıza eminim.
of çocuklar yokken ben de reformera yüzmeye falann gidiyordum her gün. Keşke böyle bireysel çalışabilsek, ben çok hamlamışım.

Video sonundaki sözü de yazalım bize küpe olsun; ne zaman bırakmaya niyetlensen neden başladığını hatırla!
Çok sağol inşallah. Şimdilik videonun başındaki gibiyim. Ağlayarak April han yapıyorum. N Nidsalii nin hatrına. Aynen inşallah bırakmayı vazgeçmeyi hiç düşünmeyelim. 🤲♥️

Back
X