• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Screenshot_20210305-221145_Health.webp

Screenshot_20210305-221151_Health.webp

Bugün öğlen ikindi arası yaptığım spor
30 dk lesli 30 dk aerobik

Screenshot_20210305-221157_Health.webp

Screenshot_20210305-221202_Health.webp

Akşam yaptığım sporum
1 saat leslie
Toplam attığım adım ve kalori
20210305_225029_006_01.webp

3 lt su içtim
N Nidsalii

Son düzenleyen: Moderatör:
Acı cehre çayını ilkkez duydum afiyet olsun canım Bana da bir tanıdığım açlıkotunu söyledi cesaret edemedim kullanmaya

Sağol canım 😊

Afiyet olsun canım sabah 1 yumurtayla akşamı nasıl ettin 😊

Bugün serbest günmüş galiba ben yeni gördüm 😅

Sağol canım 😊

Yapmaya çalışıyorum kendi çapımda 😊

Afiyet olsun canım haftaya cuma ben de yiyecegim poğaça bugün geçti artık 😅

Afiyet olsun canım ben de patates oturtma yaptım bugün ama yemedim ya bak sen ne güzel yetmişsin 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım ben de kısır yiyecektim bugün unuttum tamamen kısırın bir ölçüsü var mi yani 3 5 kasik gibi

Afiyet olsun canım😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım kahvaltı tabağın gel beni ye der gibi duruyor 😊

Afiyet olsun canım 😊 kızının da doğum günü kutlu olsun 🤩

Tebrik ederim canım 🌹🤩

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım sporun da çok güzel 😊
Ettim valla elma da yedim yazmamışım🤪

@Nilay5454 rakibem spor olarak neler yapıyorsun istersen belirleyip birlikte yapabiliriz hem motive olmuş oluruz. Diyet listesi olarak diyetisyen desteği mi yoksa kendin mi yapıyorsun? Ben diyetisyen desteği alıyordum bugün arayıp ağladım gitmiyor kilolar diye. Strese girmişsin bu hafta özgür takıl dedi. Kendin ayarlamaya çalış öğünleri dedi. Bu hafta kendim bildiğim gibi besleneceğim. Umarım rahatlayınca gider ☺️
Diyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelim

Bugünkü menüm sabah
2 haşlanmış yumurta
1 yk lor peynir
Domates salatalik
1 dilim kepekli ekmek
Ara
1 muz
Aksam
Firinda karnibahar
2 3 yk yoğurt
Ara sekersiz çay
10 tane fıstık
Su 3 lt
Spor
Leslie yapacaktim yapamadim😭
Onun yerine buz dolabini sildim ütü falan yaptim simdide duş aldim sinav sorusu hazirlayip uyicam
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia

Diyetisyen listesine uymuyorum canım ya kendim ayarlıyorum genelde bu haftada bir liste yapcm kendime sende yap olur mu bol bol spor yapalım birbirimize bildirelim
Olur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallah 🤗

Bugunku menum
Sabah12:00
2 yumurtadan yulafli omlet
2 dilim tb ekmeği
Peynir zeytin
Sekersiz cay
Aksam18:00
Bir tabak pırasa
Bir kase yoğurt
Ara
Bir küçük muz
Biraz leblebi
Biraz antep fıstık
2 lt su
Spor Zipzip- Zipzip- N Nidsalii E Elif_Eylul

Eklentiler

• Screenshot_20210305-230712_Pedometer Step Counter.webp
    Screenshot_20210305-230712_Pedometer Step Counter.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 24
Acı cehre çayını ilkkez duydum afiyet olsun canım Bana da bir tanıdığım açlıkotunu söyledi cesaret edemedim kullanmaya

Sağol canım 😊

Afiyet olsun canım sabah 1 yumurtayla akşamı nasıl ettin 😊

Bugün serbest günmüş galiba ben yeni gördüm 😅

Sağol canım 😊

Yapmaya çalışıyorum kendi çapımda 😊

Afiyet olsun canım haftaya cuma ben de yiyecegim poğaça bugün geçti artık 😅

Afiyet olsun canım ben de patates oturtma yaptım bugün ama yemedim ya bak sen ne güzel yetmişsin 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım ben de kısır yiyecektim bugün unuttum tamamen kısırın bir ölçüsü var mi yani 3 5 kasik gibi

Afiyet olsun canım😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım kahvaltı tabağın gel beni ye der gibi duruyor 😊

Afiyet olsun canım 😊 kızının da doğum günü kutlu olsun 🤩

Tebrik ederim canım 🌹🤩

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım sporun da çok güzel 😊
2 kaşık bulgur 1 dilim ekmeğe eşit canm ona göre hesaplayabilirsin ;)

Olur tabi ben hergün yürüyüşe çıkıyorum. Onun dışında evde de yapmaya çalışırım tabi. Bende sağlıklı besleneceğim. Porsiyon kontrolü de olursa bu iş olur inşallah 🤗
Ben bazen dışarda bazen içerdd yapıyorum ☺️ bu pazartesi ikimizde eksi gelelim kaçamak olmasın bak sonra kaybedersin yarışıııııı 🤪 diyene bak kendi kendime bakmıyorum sanırım

Benim biraz dilim pabuç gibi birde fazla heyecanlı ve enerjik biriyim idare edersin bu hafta beni 😂😂
En sevdiğim canım bende öyleyim bakma 😀 aşırı hevesliyim aslında ama kendi kendimi sabote edebiliyorum bazen. Kilolarımızda yakın demi. 59lu sayılara geçelim artık demi ☺️

Back
X