• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben dün 19 saat sonra sabah kahvaltı ettim 😃
O kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusun😲 bn bi diyet yaparken aksama kadar bisey yememistim de bayılmıştım kimsede yoktu yanimda o gunden beri hic o kadar ac kalmam🤗

yazının aralarında güldüğümde oldu :)
ilaçlı dönemi saymıyorum o başka bir durum ama adam bebeği olacakken de uyuyo. beyninden geliyo demekki. kendinde de vardır elbette ama uyuyadabiliyor sonuçta. alışkanlıkta olmuş uyku onda. yaşı gennç mi zamanla azalır inş. senin için zor durum. ama işte bunlar böyle biri çok uyur biri az uyur biri çalışmaz biri çalışır para vermez biri bilmemne dört dörtlüğü nerdeeeeee:D

ohh maşallah pert değil kas oldun :KK5: akşam olacakta eve gidecemde spor yapacam ooooo :KK23:

diyet değil canım şifa orucu onunki :KK24:
Bn 36 saat aç kalsam şifa bulmam ki millet bnm ruhuma fatiha okur bnde aç aç öbür tarafa gitmis olurum🤣🤣

Kizlar yarin kabak diyeti yapcam bnmle yapcak olan var mi tam 3 gun olmasada 2 gün yapmayı düşünüyorum insallah uygulayabilirim. Tabi kabak bulursam geçen hafta resmen kabak bulamadım mahrumiyet bolgesindeyim resmen😂
Daha yeni basladin diyete canim detoks icin erken oldugunu düşünüyorum
Kilon durdugu zaman yaparsin
Simdi sağlıklı beslenme ile devam et bence 🥰🥰

O kadar da yipratma kız kendini diyet yapiyoz da düşüp bayılırız bi yerde Allah korusun😲 bn bi diyet yaparken aksama kadar bisey yememistim de bayılmıştım kimsede yoktu yanimda o gunden beri hic o kadar ac kalmam🤗
Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştum

Afiyet olsun canım 😘
Sağolasın canımcım :KK200:
Ayyy ayyy hareket olsun.diye cocuklari markete götürdüm geldim..10.000 yaptim bide üstüne para harcadım..bu markettendr bos çıkılmıyor ki😌😌😌😌
bırak boş çıkmayı sadece kafamdaki şeyi alıp çıktığım olmuyoki hiç benim illaki bişiler eklerim yanına :KK51:
Bundan 2 hafta önce çok çok az yemiştim düşüp bayılck gibi oldum titredim hemen gittim pekmezli su içtim çok korkmuştum
şeker hastalığı insilün direnci vs. rahatsızlığın yoksa, az yemek yeyince öyle olman normal. ama tamamen yeme olayını bitirirsen öyle olmuyor kan şekerin devreye girmediğinden canım. yoksa 40 gün açlık yapanlar nasıl yapardı :)

Sağolasın canımcım :KK200:

bırak boş çıkmayı sadece kafamdaki şeyi alıp çıktığım olmuyoki hiç benim illaki bişiler eklerim yanına :KK51:

şeker hastalığı insilün direnci vs. rahatsızlığın yoksa, az yemek yeyince öyle olman normal. ama tamamen yeme olayını bitirirsen öyle olmuyor kan şekerin devreye girmediğinden canım. yoksa 40 gün açlık yapanlar nasıl yapardı :)
Ben şeker hastalığından şüpheleniyorum daha tahlil falanda yapıldı geçen
Sürekli susuyorum ve tatlı isteğim oluyo ve gözümün ön0 kararıyor düşüo bayılck gibi oluyorum kan şekerimde düşüyor olabilir

M MissHayaLet ben saçlarım olluk olluk dökülünce arkadaşların tavsiyesiyle bu vitamini aldım sende kullanıyormusun 140 tl gibi bir fiyata aldım tüm vitamin leri içeriyor süt artıyor birde içinde balık yağı var kilo yapmaz demi bu balık yağı
Yok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.

M MissHayaLet ben saçlarım olluk olluk dökülünce arkadaşların tavsiyesiyle bu vitamini aldım sende kullanıyormusun 140 tl gibi bir fiyata aldım tüm vitamin leri içeriyor süt artıyor birde içinde balık yağı var kilo yapmaz demi bu balık yağı
Haberim yok canım ben hiç balık yagı kullanmadım.

Fazla değilmiş, acliktan sonra eksiye dusersin kesin ☹️

Beni tutarsan, senide tutarim baharim bidenem 😅😅😅

100 gr artidan saymam ben zaten cnm 😁

Cumaya guzel eksi gelecegi kesin demekki cnm 😁

Allah içine ferahlik versin asiyecim 💕💕💕💕nami-diger Güzin abla olarak, anlatmak istersen dinlerim:)) 😊

Sagol bitanem şükür atlattik 💓

Rakibin senden avantajli ponican :)) suyu artir tatlim

Menulerin bu kadar arti getirecek sekilde degildi cnm
Demekki bakliyat sana yaramiyor, bide 2 gün üst üste olunca boyle oldu demekki

Senelerdir kilo alip vere vere diplamasiz diyetisyen olduk 😂😂😂

Eşine gecmis olsun cnm

Sen gormemişin 🤣🤣🤣🤣
Artidaydim cnm 😭

Eline saglik kuzum 😍ben fazla yapmadigim icin seni ugrastirmak istemedim, o yüzden etiket yapmamistim
Yinede eklemişin sagolasin 💓

Anacim sen suyla yaşarsan ben nasil seni geceyim 😭😭😭😭

Manti acmadim cnm ev yapimi hazir aldim :)) evdekilere yaptim

Cocuklari 1 aydir gormuyordum, cok özlemiştim
Bugün geldiler 😁
Amin abla amin sağol...
Bu derdi öteledim 1 sene sonraya...
Allah dert vermesin kimseye...
Burda demek istememiştim ama dün tavan yapınca dertliyim dedim sağolsun kızlar da iyi moral verdiler...❤❤❤❤❤
29 kisi var menu yazan 🤭🤭
Bi ben yokum işte 😂😂😂😂
Azcık serbest olayım dönerim yine menü paylaşımına 😂😂😂😂

Yok canım almadım ben benimde yeni başladı saç dökülmesi eşim gelsinde eczacı arkadaşından alıcam emziren anneler için olan vitaminlerden bakalım hem Ufaklığın reçetesi var.
Bu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saç

Bu aldıgım biraz pahalı ama en etkilisi reçete ile satılmıyor çok öneren oldu bakalım nasıl sonuç lar alcm sende artmadan al yoksa durduramazsın benim ki şuan aşırı inceldi saç
Dogrudur canım benim aklımda hep bugün gönderir arkadaşı

Back
X