• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlarr😍😍😍
Hiç planimda yokken temizliğe giriştim 🙄 oğlumun sınavları var hazır okula giderken odasını toparliyim derken dip köşe yapiveriyim dedim 😬
Sabah tartıda hiç eksi goremedim :(Odem var galiba çünkü göbeğim gayet yumuşak buda zayıfladığımin göstergesi aslında:)

Yaparim ve hep birlikte yapariz biraz hareket edelim degil mi 🤭🤭

Ama kilosu fazla olanlar ya da herhangi bir rahatsizligi olanlar yapmasin kamu spotunu verelim 🤭
haklısınnnnnnnnnnnnn her kelimende haklısınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Pollen +bazi kuruyemislere, meyvelere var cnm
Dün gozlerim cok kasiniyordu, kipkirmiziydi
Sanki içinde kum kayniyor gibi oluyor
allah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten :(
@SATURN71 canim gecmis olsun...alerji cok.zordur...esimde de var..hayatini cok.etkiliyor insanin
eşinede geçmiş olsun canım...
Senin de kandilin kutlu olsun canım ❤️
sitenin en güzel kadını gelmişşşşşş :KK68: :KK68: :KK68: kimse alınmasın valla :21::21::21:
Yarın için izin alsam mı bilmiyorum çok kararsız kaldım
Kaynanam tansiyon hastası bugün doktora gitti yarın yine hastane yolu görülüyor bugün kızımı anneme bırakmışım
Eşim de yarın izin al çocuğa bak diyor bende yine anneme birakırız dedım öğlen annemle konuştum bana birak yine diyor eşim getir götür istemıyor adama zor geliyor 😒 babam alsın biraksın dedim. Yok dedı
Valla anlaşamadım 😒😒
ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlar :sopa::sopa::sopa:
iznini kendine göre ayarla canım acillik ne varki hazır annende bakıyo çocuğuna... bakamayacağı gün gelir yazı var bilmemneyi var bunun...
1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo :D:D

menü saatim :kk77:

uyanınca elma sirkeli su

kahvaltı 12:00
1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık

öğlen: 15:30
orta boy 1 simit (arpa unuyla kendim yaptım)
salata

akşam: 19:00
haşlama tavuk, salata, ayran

su: 2.5 lt
sporu yazarım

uyanınca elma sirkeli su

1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık

salata

sporu yazarım

Afiyet olsun canim...arpa ununu nerden buldun ilk defa duydum

Günaydın hayırlı kandiller 🙏
Hayirli kandiller canim ❤
Yukarda yazdim cnm
Bahar gelirken bazi gunler fazla oluyor, pollenlardan
Bide cocuklara elma falan kesipte unutup gözümü ellersem vay halime :)))
Zaten 1 taneden fazla yemeye kalksam nefes alamam :)))

Bu hafta nedense tarti düşmüyor, fazla abartmak istemedim 😐

Senin kiloda göbeği hayal edemiyorum 😅
Alerji bahar döneminde cok zor oluyordur Allah kolaylik versin abla

Daha 2 gun var tartın dusecektir eminim 🥰🥰

Göbek ben burdayım diyor abla kendini belli ediyor oturunca felan cok pörtlüyor gıcık oluyorum kendime o zaman 🤭🤭

Hayırlı kandiller kızlar rabbim tüm musibetleri üzerimizden kaldırsın mutluluk nasip etsin🤲🤲🤲
Hayirli kandiller canım ❤
Kandiliniz mübarek olsun kızlar 🤲🤲🤲🤲
Hayirli kandiller canım ❤
Miraç kandiliniz mübarek olsun kızlarr😍😍😍
Hiç planimda yokken temizliğe giriştim 🙄 oğlumun sınavları var hazır okula giderken odasını toparliyim derken dip köşe yapiveriyim dedim 😬
Sabah tartıda hiç eksi goremedim :KK43:Odem var galiba çünkü göbeğim gayet yumuşak buda zayıfladığımin göstergesi aslında:)
Hayırlı kandiller canim ❤
Kolay gelsin 🥰

uyanınca elma sirkeli su

1 dilim tb.ekmeği
1 dilim süzme peynir
domates,salatalık

salata

sporu yazarım
Afiyet olsun canim 😘

Afiyet olsun canim...arpa ununu nerden buldun ilk defa duydum
Sağolasın canım. ekmeğimi kendim yapıyorum evde makinede ben. hepsi buradadan sipariş veriyorum aylardır tb. unu, arpa ve çavdar 3 ünü birlikte. beyaz un hiç almıyoruz.
alacak olursan link atarım canım çok sağlıklı tambuğdaya yakın bir un.
Bende çok isterim ama şaka kızlar ben kiiiiiiim birinci olmak kim :KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51::KK51:Daha hiç olmadım:cry:
ayyy inşallah olursun inşallaahhhh :KK72:

allah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten :KK43:

sitenin en güzel kadını gelmişşşşşş :KK68: :KK68: :KK68: kimse alınmasın valla :21::21::21:

ayyy sen bırakacak olsaydın çocuğu arabayla değil yürüyerek bile bırakırdın. iş erkeklere gelince her şeye üşenirler güya güçlü olanda onlar :sopa::sopa::sopa:
iznini kendine göre ayarla canım acillik ne varki hazır annende bakıyo çocuğuna... bakamayacağı gün gelir yazı var bilmemneyi var bunun...
1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo :KK70::KK70:
En en en en tatlı dünürüm :KK60: :KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200::KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

Neler yiceksin anlat. Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul perşembe günü bende yapayım mı? Ne dersiniz?
Esnek yaptim bugun yarin düzeltirim normal hali
sabah3 bardak limonlu su icilecek icemedim
Kahvaltida 2 haslama yumurta yeşillik
Ara 1 maden suyu 10 badem
ogle salata vardı
Ara
1 cb süt 3 4 cilek 1çay kaşığı tarcin rondoda cek
Aksam
2 salatalik 5 yk yoğurt 1 cay k. Zencefil 1 cay k pul biber ile cacık bu 1. Gun diger gunleri bulamdim canim bulunca atayim

allah şifa versin abba alerji mevsimi tamda zaten :KK43:

1 gün öncesi izin almak sorun oluyo dersin eşinede bu memur kadınların kocalarıda pek bi naif oluyo :KK70::KK70:
Hiç sorma valla:confused: engıcıgım ama çok izinlerim var kullanmak da istemıyorum zaten geçenlerde iki hafta izin almışım
Neyseki aldım bi gün izini

Back
X