• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Allah acil şifa versin canım. 😔😔😔 Sana da geçmiş olsun.

Kızçeler bugün dr a gittim ve d vitamini eksikliğim varmış, o kdr yazın güneşin bağrındayım ama demek ki bünyem mi almıyor anlamadım
Babamı buraya getirdim, 2 hastane arası mekik dokundum valla, yeni bir ilaç denenecek, dua edin kızlar o kdr zayıflamış ki tanıyamadım
Allahım dermansız dert vermesin kimseye
Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin inşallah 🤲🤲🤲
10 mart carsamba

Öğle
2 yumurta
Peynir
5 zeytin
Yesillik

Ara 1 avuç kuruyemis
Yogurt

Aksam
1 tabak kabak corbasi

Su 3 lt
3 kupa detoks cayi

Bugün spor yapicam dedim ama bütün gün ayaktaydim, cok yoruldum, belim agridi
Abla hiç birşey yememişsin zaten 🙄
Günaydın kızlar :KK25:
Perşembemiz çok güzel geçsin inşallah

Günaydın kızlar 💞
Bugün spor yapmayacağım. o_O
Yapma canım dinlen🥰

Afiyet olsun kizlar💕
Sağol canım
Tencereden tabağa 7 kaşık kaptanım :oops:
Öyle bir hassasiyetim var mı bilmiyorum

Aynen korkuyoruz :KK16:
Böyle çok daha güzel oldu inşallah güzel sonuçlar alalım bu hafta

Ayakları sızlayıp Kandil simidi yiyecek olan sendin demi canım yanlış hatırlamıyorum. 🙂nasıl kıyacaktın bu adımlara . Maşallah :KK9:
Yok canım ben değildim yermiyim gerçi midem bulandıgi icin yarım parça aldım akşam ama kaçamak yapmadım şükür
Afiyet olsun canim 😘
Sağol kaptanim

Eki Görüntüle 2799287

Kızlar bakın nasıl bunu yapayım mı aynen tekrar
Bende cuma gününe gidicem tekrardan diyetisyene çok merak ediyorum bana ne verecek gelse su ayın 19 u. 😔😔☺️ İlk gidişim olacak . Benki 65 kilo ile özel diyetisyene gitmiş insanım şimdi bu kiloyla bekliyorum aylardır 🤨🤨

Back
X