• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Hayırlı olsun canım güle guel kullanin

Çok düşünceliymiş canım güle güle kullan netini motivasyonunu toparlarsın buraya uğrayıp
Sagolun kızlar insaAllah internet ben de diyette çok önemli tek başına zaten zorlaniyordum buraya da akşam girebiliyordum çok çok iyi oldu bu internet😊
Benim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaa 😒😒 birde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
Almasın bence yazık günah çocuğa yapay şekerli paketli şeyler almasın bence eşin 😕 3 aydır ben de tamamen paketli çikolata bisküvi kek gofret vs hiç birini sokmuyorum kendim yapıyorum ev keki ev çikolatası kurabiyesi. Eşim de tatlı istiyor bazen ona da ya sütlü ya da kremalı kek vs yapıyorum eve arada bir baklava alıyor onu da engelleyemedim canım çekiyor dediği icin keske her konu da bize destek olsalar bizim de islerimiz cok kolay olurdu😑

Çok güzel tebrik ediyorum bol bol eksi getirsin inşallah canım
Sagol cnm 💓

Senin menunde baya hafifti 😍
Abla hiç birşey yememişsin zaten 🙄
Kuzum bu hafta bana ne oldu anlamiyorum
Cuma haric kacamak yapmadim ama tarti düşmüyor 😐
Afiyet olsun canim💕
Sağol bitanem 💓
Günaydınlar 🙋‍♀️ eşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu 😊
Ne düşünceli eşmis :)

Burda çoğu eşler kk ya düşman olur 😂😂😂
L

Aslında ablacım ben dün sonucu alınca görüşürum diye düşünüyordum ama randevu verdiler. Şimdi geçmez bir hafta, evet dediğin gibi yapayım menü götüreyim bakalım neler farkedecek . Birde ne kadar sürede cagiricak onu merak ediyorum 😁😁
inşallah ablacım ya akşam bizimkiler dalga geçtiler benle eşim diyoki nuranin diyetisyen ülkeyi terketmiş bı sahil kasabasına yerleşmiş mesleği bırakmış . Dedim göm göm az daha göm şaka yapiyomusta hala tavır yapıyorum bu seferde ben şakadan anlamiyo oluyorum. Görümcem diyo senin nasıl demir vitamin eksik olur bu kiloyla nasıl sinir oldum dedim sen kendini görmüyorsun galiba. Sonra diyoki napicaz bu göbekleri valla dedim ben kendimi sağlama aldım çözümünu buldum sen kendi derdine yan 😁😁Sanki benim kilo 200 sınırlarında o kadar abarttilar nasıl sinir oldum. Resmen aksm hepsi benim üstüme oynadı
Sen onlara aldirma kendi hedefine odaklan cnm
Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür
Benim kide bana eziyet ediyor. Eve çikolata, badem şekeri, pişmaniye, kesme şeker, lokum, tatlılar baklavalar bisküviler delirdim artık yaa 😒😒 birde kendisi tatlı hiç sevmiyor beyfendi neymiş oğlu için getiriyormuş şurada diyetteyiz diyoruz yaaa
Oglani da sekerli seylere alistirmayin cnm

Bu arada günaydın listeyi uygulamaya başladım 🤗öğlen ara öğünü sandviç ve akşam meyveyi yemeyi düşünmüyorum 🤗
Günaydın canım ❤
Nilay’ın 20 bin adımının altına yakışmadı ama :KK70:
1 her zaman 0 dan buyuktur
Günaydınlar 🙋‍♀️ eşim sırf ben diyet yapayım kk girip buraya yorum yazayım diye gece eve internet almış az önce internetimiz bağlandı ben de çok mutlu oldum telefonun interneti çok azdı bitiyordu hemen bu iyi oldu 😊
Gunaydin canım ❤
Tunaydinnnn

Yagmurlu, firtinali bi hava durumu da benden gelsin :))))
Tünaydın abla ❤

Sagol cnm 💓

Sağol bitanem 💓

Girumcen cahilmis demekki :)) kilosu fazla olan cogu kişide degerleri hep düşüktür

Gerçekten mi😅 yok ben biraz oflayıp pufladim neyin var dedi dedim tek başınayken de zor oluyordu gittim diyet gurubuna girdim yine tekim Internetim olmadığı için dedim başta bisey olmaz dedi sabah saat 10 gibi aradı beni internet bağlanacak 5 dk ya gelirler dedi şok oldum 😂 sürpriz yapmış bana 😍

Sagol cnm 💓

Sağol bitanem 💓

Abla menüleri değiş🤔

IMG_20210311_115239.webp
Zipzip- Zipzip- ceza yapıldı

Back
X