• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sende yapınca güzel spor yapıyorsun maşallah senin mezuniyet ne zMan 🤔🤔
55.100 le mezun olabiliyormusun...bu hafta olmazda sonrasi Allah kerim...cumartesi kardeşime kiz istemeye gidecez istanbula o gun full kacamak olur 🙈🙈🙈 pasta börek çörek...günü birlik gidip geleceğim...dönüşümde kacla mezun olacagima karar vermiş olurum

55.100 le mezun olabiliyormusun...bu hafta olmazda sonrasi Allah kerim...cumartesi kardeşime kiz istemeye gidecez istanbula o gun full kacamak olur 🙈🙈🙈 pasta börek çörek...günü birlik gidip geleceğim...dönüşümde kacla mezun olacagima karar vermiş olurum
Niye bu hafta yolun sonu görülmüyor mu🤔

Inemedinmi buhaftaya🥺

Kızlar mesajları okuyunca kıskandım ve son günü sporsuz bırakmamam gerektiğine emin oldum. Hemen kalktım. 1000 zipzip yaptım.
15 dakika mezdeke açıp oynadım
Ve 6 bin adım attım ☺️ Zipzip- Zipzip- N Nidsalii @Nilay5454 rakibem son gün sana Bırakamazdım demi ☺️ şimdi 50 tane de mekik çeker dinlenirim.

20210311_233242.webp

Back
X