• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Iyi aksamlar

27 mart cumartesi

10.30
1 bar süt
2 kş chia
1 avuc kuruyemis
3 hurmayla puding

16.30 - 17.00 civariydi
1 kabak, 3 kş kiyma, 2 yumurtayla omlet
Peynir

18.45
1 kase baharatli yogurt

20.45 (hic planimda yoktu ama aclik krizi geldi 😐)
1 avuç kuruyemis
2 kare bitter

Su 2.lt yi gecmistir

Spor. 30 dk bantta yürüyüş
15 dk aletli gimnastik (fitnes istasyonu, bacak, mekik aleti)

@Nidsalii
@Cedarice
Afiyet olsun canım 💕
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim 😩
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Afiyet olsun canim az olmus buseferki menün hiç aliskin degilim.bunu🤣🤣

Filiz @ Elif Eylül yumurta diyeti denedi mi
🙄
Bikac gün denemisti cnm
Günaydın
Dünkü menüm
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 muz
1 bardak limonlu su
Ara: şekersiz sütlü kahve
Akşam 16:00
1 portakal 1 elma yedim
Sonrasında yemek yemedim 😩
Aç yattım ama çok zorladı benı ya
Bu nasil yumurta diyeti cnm 🙄
Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul
Sagol cnm 💓
Afiyet olsun canım 💕
Sagol tatlim 💓

Ahhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi:cry:
Tatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.

Tatlım bugün fazlasıyla yapacağım sporumu. Dün çok sevdiğim bir arkadaşımin babasının ölüm haberini aldım. Elim ayağım boşandı. Sadece yürüyüşümü yapmıştım gün içinde. Akşamki Leslie kaldı...Çok özür dilerim.
Basınız sağolsun ablacim🤲

Canım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama🙄
Allah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canım
Yıllar geçtikçe ben.de erkekler gibi olmuşum geçen sene bende unuttum eşim hatırlattı :olamaz:

Allah rahmet etsin basiniz sagolsun cnm

Selam kızlar, canım sıkkındı giremedim.

Bugün 7. evlilik yildonumumuzdu. Esim unutmus. Oglenden beri aglamaktan icim disima cikti. Gündüz nöbetteydi bugün, aksam eve gelecekti.
Akşam nöbete gelecek arkadaşı aramış esimi, isim var sen gece de kal yarın hiç gelmezsin bende yarın senin yerine nöbet tutarım deyince tamam demiş benimki. beni aradi 24 saat calisiyorum sabah gelecem diye. Sok oldum. unuttun mu evlilik yildonumumuz bugun dedim unuttum dedi. Ben sinirlendim kapadim telefonu. Arkadaşını arar nöbeti geri duzeltir sandim düzeltmemiş. Oglenden beri tek yaptığı arayip mesaj atip surekli özür dilemek.
Dışarı çıkmak vs öyle bisey zaten yapmayacaktık, hediye de almayacaktik zaten ama evde yanimda olmasını isterdim en azından. Unutması zoruma gitti. Bu hafta kaç kere laf arasında söyledim ki unutmasın diye. Ama yine de unutmuş.

Gözlerim şişti ağlamaktan. Bisey de yemedim canım istemiyor. Çok başım ağrıdı. Sanki karın için de oturuyor gibi de üşüyorum. Oğlana makarna pişirmiştim Allahtan o onu yedi karnını doyurdu.
Size icimi dökeyim dedim..
Canım kalorim Allah yuvana sağlık dirlik versin unutmasa iyiydi ama onlar bizim kadar hassas değiller... Şöyle düşün ailesi için çalışan fazla mesai yapan bir adam var karşında...bu geceyi arkadaşlarıyla eğlenerek geçirmiyor nöbet tutuyor. Daha kötüleri var...he tabi daha iyileri de var ama napalim onları düşünüp üzülmektense elimizdekiyle mutlu hissedelim. İnşallah bugün telafi eder....İçini dökmen iyi olmuş . Şu an senin için dua ediyorum mesela. Eminim bizim kızların hepsi aynı şeyi istiyordur senin için. Üzme kendini bizi bizden başka mutlu edecek kimse yok...Çocuğunla sağlıklı huzurlu ol...Çok öpüyorum kırgın gönlünden. :KK60:
Nice yıllara canım.

Allah bir ömür sağlıklı huzurlu yıllar nasip etsin canım
Yıllar geçtikçe ben.de erkekler gibi olmuşum geçen sene bende unuttum eşim hatırlattı :olamaz:
Benimki doğum günümü bile dogru dürüst hatirlamaz bırak evlilik yildönümünü ben artik takmamayi ögrendim sadece saygı istiyorum mesela hayatimda oda olmayinca hayat zor oluyo🤷🏻‍♀️

Ahhh balik hafizam ahhhh
Zipzip- Zipzip- Elhan Elhan @birazhuzurdu2008
@sulisim
Patroniçem senin spor noldu 5 kaldı bak minicik 5 güncükkk kaldı daha dün 6 idi:cry:
Az önce yazdim canim 10.000 adim 500 zipzip
Bugun daha cok artiririm insallah
Gunaydin herkese keyifli pazarlar 😍😘
Gunaydin canım ❤
Günaydın mutlu pazarlar 🌞☀️
Günaydın canım ❤
Herkese mutlu pazarlar diliyorum 🌹
Günaydın canım ❤
Gunaydin musmutlu pazarlar 🤩💕💕💕
Günaydın canım ❤
Gunaydinnn
mutlu pazarlar 💕💕💕💕
Günaydın canım ❤
Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin abla
Günaydın kızlar 😉☺️ bugün çok güzel bı hava var maşallah .. gece telefon elimde uyuya kalmışım bünye alışık değil geç yatmaya burada konusucam diye 🤭🤭
Günaydın canım ❤

birbeste birbeste
10.009 adim
500 zipzip
Kaptanimin altına ekleyeyim.
IMG_20210328_093516.webp
birbeste birbeste
Dünkü menüm
13.00 Sade Türk kahvesi
14.00 İki yumurtalı otlu , lorlu omlet, domates, salatalık
18.00 Tavuk sote, salata
21.00 Muzlu, çilekli , vişneli smoothie
İki litre su

Kalan günlerde 16-18 saat açık yapabilirsin uygunsa.
Öyle yapacağım canım nasipse 😊
Zaten ramazana 2 hafta kaldi
Bizim burda iftar tr ye göre cok gec oluyor
2 saat geç açıyoruz
Geç vakit yiyincede pek kilo gitmiyor bende
Bakalim nasil olacak
Baya fark var Rabbim kolaylık versin size ablacm
Ya öyleymiş artık başka zamana seni yerim çıtır çıtır 😏😁
Hahahaha 😂😂😂😂
Kalmadi ki kalmadi ki 💃💃💃

Görümcem Samsunda yasiyor yaşanılacak yer valla , eltimde Samsun Carsambali
vayyy hemsom neresindensin ablamda Boluda yaşıyor annemi ziyarete geldi

Cok guzel yer Ankaradan kurtulsam Samsunda yada Orduda yaşarım tam cocuk buyutmelik sakin rahat

Ben daha yazın ugradm her sene Rizeye 1 ay giderim donuste gorumceme ugrariz 2-3gun mesefe uzak olunca yilda bir malesef doyamiyor kuzenler birbirine
yok canim ya haziranda normale döner diyorlar daha kapatmazlar biryerleri siyasetciler miting yapsin, zenginler otel partileri, bizde coluk çocuk korkudan evden burnumuzu cikarmayalim yine de bulassin :KK43:

Ahh canim benim sömürücü var emiyor tek öğün yapamam

Aksam patlamasını iyi geciştirmiş bence abla gecmis kapasiteni dusununce daha makul olmus

Benzini beleş sirket araci gibisi yoktur:)

Bende yillardir Ankaradan kurtulsak diyorum ama yok kiz tam istemiyorum demek ki:KK66:

Bebemmm bu hafta dur haftaya yap niye gaza geldin sen böyle

Kuzu Zuhal ablanin aksam patlamalari boyle bittiyse baya ilerleme vardir bence kendisinde insülin problemi var ama ispatalyamam :)

Canim 77den dusmussun bastan beri sporun bu sekildemiydi zamanla mi artırdın
Baya samsunlu karadenizli var galiba içimizde 😅 anladım canım senin bebeğin varmış söylediler tek takılırım ben de😅
Canım sıkkın diye teselli eden tüm takım arkadaşlarıma teşekkür ederim. Alıntılarım gitti alıntılamıştım ama🙄
Canım üzülme lütfen bak bugün telafi eder önemli olan can sağlığı canım benim
Başınız sağolsun ablacm

Az önce yazdim canim 10.000 adim 500 zipzip
Bugun daha cok artiririm insallah

Gunaydin canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Günaydın canım ❤

Basiniz sagolsun Allah rahmet eylesin abla

Günaydın canım ❤
Elifcim çok teşekkür ederim. Bizim elalisin babası. Mekanı cennet olsun.

36 gram bildiğimiz gofret. 217 kalori galiba. Telafi ettim. 30 dk. Fazladan Eva yaptim. Yarın sabah eksi çıkacağım. Çünkü birşey yemedim. Tatlıyla karnımi doyurdum. Büyük hata ama oldu bir kere. İnsallah tekrar etmeyecek. 🤗😘

Bu hafta rekorumu kırmayı hedefliyorum. 1.450 den fazla vereceğim inşallah. 😘 kackaloribu kackaloribu Habinar Habinar

Menüm
Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta,
4 zeytin.
1 kk peynir

öğle 15.00
1 kase yoğurt 2 kaşık tavuk döner .2 adet domates, yarım haşlanmış patates

Aksam 20 .00
1 kase tavuk suyu çorba
yoğurtlu brokoli salatasi

Ara
Ballı süt 2 adet ceviz

spor yapamayabilirim.hastayim.

2 litre su

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Habinar Habinar kackaloribu kackaloribu
Geçmiş olsun neyin var rakibem çok yoruyosun kendini bu sefer Latife yapmıyorum Şok diyet yapma bu hafta üst üste fazla olur

Back
X