• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

2 haftadır cumaları ona kitledim yemek yapmayı öğrenemeyecek yoksa... bende zamanla görecem nasıl yaptığını tam bişi diemiom şuan buna:KK70:

170 boya 49 kilomuuu görüyonuz mu kardeşini sizzz ama yokkiii :mad: bana gelsin bu orantı banaaa bende kendimi zayıfladık zannedip homili gırtlak başladım bir hedefe ulaşınca :mad::mad:

ne yer ne içer kardeşin ya da ne yemez ne içmez kardeşin deyim:KK70:
şaka bir yana benim için çok zayıf o bekar mı bilmiom ama kardeşine yakışıyorsa yakışıyordur bana hiç gitmez.. ama hep merak ederim bu zayıflar nasıl beslenir die :) muhtemelen yaşıda küçük kardeşinin ama

ananda ana haa:21::21::21:
21 yaşında bekar sağlık okuyor ama kola içiyor her gün beyaz ekmek te yiyor abur cubur da yiyor ama nasıl kilo almıyor anlamıyorum 🤷‍♀️😩
Annemse 3 ögün yer hiç kilosu degişmez 🤷‍♀️

Hosgeldin canim takimimiza,günlük menulerini sporunu toplu olarak aksam yaziyoruz sporda @Nidsalii menü olsun baska birsey olsun Zipzip- Zipzip- etiket yapabilirsin pazartesi kontrol tartisi foto şart degil ama bildirim yapiyoruz cuma asıl tarti nick,tarih foto olmak zorunlu sormak istedigin ne olursa burdayiz

Amaninn çok guzelsin🤌
hoşbuldum. teşekkür ederim. ❤️

Kilo veren tüm arkadaşlarıma :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: Tek tek yazamadım:oops:

Evet abla çok şükür yaradı . Sabah tartıda 90.8 görünce şok geçirdim. Ödem olduğunu biliyordum ama perşembe perşembe skandaldı. Şükür eksiyim ama kaç haftadır bu kilodayım.ramazanla birlikte toparlanacağım disipline olacağım inşallah.
sende biraz motivasyonunu kaybetmiş gibisin.
Ne sana iyi gelir
Rakip falan olalım mı :KK74:
İzne çıkmaktan falan bahsetmişsin
Bende geçen günlerde öyle umutsuzluğa düştüm izin düşündüm ama çok kötü bir karar.
Mesela listede olmasam dün 90.8 i gördükten sonra ödem olduğunu bilsem de ben kilo veremiyorum diye yemeğe saldırır , açık iştahla dünyaları yerdim.
Ama listedeyim diye sadece su içtim.
eksiye düştüm.
Az biliyorum Ama yine de dur dedim kendime :olamaz:
Sende çıkma lütfen.
ne iyi gelirse onu yapalım
Zaten ramazan geldi cnm
Yapabilirsem iftarda ekmeksiz ana yemek salata yogurt sahurda chilali puding yada yumurtali kahvalti düşünüyorum
İnşallah iyi gelir
Adim yarisi yapalim mi bu hafta ama abartmadan
Gunluk en az 10.000 hedefi ile
Ben katilamam cnm 😐

Öğlenden beri karbonhidratın gözüne vuruyom biri bana dur desin :skandal:
Pazartesi 8 lere cikmak istemiyorsan bir an önce dur tatlim 😁
Senin kadar iyi değil ama ite kalka gidiyorum bakalım. ayy olur muyuz 36 kızzz. ben 36 beden en son ne zaman oldum acaba :rolleyes:
60 kiloda 36 gibisindir zaten cnm 😍
bende 48 bedenlik elbisemi deneyecegim olmuş mu olmamiş mi :D
güya hiç sıgmıyordu. sigarsa işe giderim bunla:D
Sen 82 kiloda 48 mi giyorsun cnm 🙄
hoşbuldum. :) bende çikolata 😃
Hosgeldin cnm
Kilon fazla degilmis buraya duzenli gelirsen kısa sürede verirsin insallah
Bende foto ekleyim dedim kime özendiysem :KK53::KK53::KK53:
Bu da benim şu anki durumum. :halay:etrafın kirine tozuna bakmayın ama hee :KK53: ifşa olmaktan korkuyorum fotoyu eklerken :rolleyes:
Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm 😍😍😍
Ben ufacık tefecik içi dolu turşucuk gibiyim 🤭
Bende bidon turşusu 😅
Valla daha zayıftı babamı kaybedince yemege sardı ☺️
Başıniz sagolsun kuzum 😔

Zaten ramazan geldi cnm
Yapabilirsem iftarda ekmeksiz ana yemek salata yogurt sahurda chilali puding yada yumurtali kahvalti düşünüyorum
İnşallah iyi gelir

Ben katilamam cnm 😐

Hosgeldin cnm

Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm 😍😍😍

Bende bidon turşusu 😅

Başıniz sagolsun kuzum 😔
O zaman biz birbirimize göreyiz apla🤣

Zaten ramazan geldi cnm
İnşallah iyi gelir

Ben katilamam cnm 😐

Hosgeldin cnm

Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm 😍😍😍

Bende bidon turşusu 😅

Başıniz sagolsun kuzum 😔
Evet 48 oluyor ablacım bugün denedim kıyafetleri çok az kaldı 😬😬🤦🏻‍♀️75 olsam bol olacak 46 bedene sığabiliyorum artık 😅

Zaten ramazan geldi cnm
İnşallah iyi gelir

Ben katilamam cnm 😐

Hosgeldin cnm

Tuuu tuuu masallah
Sen zaten fitsin cnm 😍😍😍

Bende bidon turşusu 😅

Başıniz sagolsun kuzum 😔
hpşbuldum . inşAllah.