• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Afiyet olsun rakibeciğim 😊

Afiyet olsun canım bisey soracağım karabuğday dediğimiz ney görüyorum sorcam unutuyorum marketlerde vs satılıyor mu canım

Afiyet olsun canım 😊

Kısır 😋 afiyet olsun canım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Hafta da 3 gün yapacağım canım dün yemiştim bugün yedim bir de yarın insaAllah😊

🤭 ruhum tombalak daha 😂

Afiyet olsun canım 😊

Ben de bazen krize giriyorum stresli olduğum dönemlerde ama alışacak beynimiz vücudumuz gibi

Yok aplam bugün böyle aceleye geldi yarın dikkatli olacağım 😊

Afiyet olsun canım 😊

Ayyy canım çekti brüksel lahanasini 😋 afiyet olsun canım 😊

Ben de emzikten bırakınca kızımı kv kızmıştı 5 yaşına kadar yolu vardı dedi 2 3 emzikle geldi de attım hepsini gözünün önünde sen bildiğini yap canım yerinde uyuyan çocuk en rahatı en güzeli
Emzikle uyuyan çocukların dişleri düzgün olmuyor 😩 kizim 1 yaşına kadar kullandı valla kaynanam çocuklarına okul çağına kadar sallamış buna da yapıyor ben izin vermedigim için çok bozuldu annesl benim gerekeni yapmaya çalışıyorum bilmiş glbl davranmaya devam ediyolar hala

Migim ben eskiden diyet yaptığımi saklardim ucundan filan yada ne biliyim bahanelerle yememeye çalışırdım . Sanki aa iyi oldu sen şişkosun mu diyeceklerdi. Simdi direk ayni kizini uyutma konusunda oldugu gibi dikkat ediyorum bu saatte yemiyorum diyeceksin sen kararli olunca kimse de israr edemiyor canım. Ayy böyle iyisin ,neyi var kilonun , balik etlilik sana yakışıyor diyenler hep yalan kendilerinin minicik gobegi ciksa dunyalar baslarina yikiliyor
Aynen öyle zaten gitmeyecektim kızım babaannebabaannee ,😒

Dün içli köfte yedim ama sabitim hala artım yokşükür ama bu menüden sonra artı gelmem inşallah dikkat edeceğim bu kilolar kolay verilmiyor valla canım çıkıyor spor yaparken😆
Bence yediklerimiz 1 kaç gün sonraya etki ediyor kilo olarak, yine de kontrollü gitmekte fayda var canım.

20210410_233937.webp @Zipzip- N Nidsalii

Afiyet olsun canım 🌺
Sağol tatlim 🌺
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 1 haş yumurta 1 çatal patates kızartması 1 kbrt kutusu beyaz peynir yeşillik 2 çatal incir reçeli
Ara15.30 yarım portakal
1 kupa moringa çayı(ersağ)
Akşam19.00
6 tane çiğ köfte marul yeşillik ayran
21.30 2 çatal yaş pasta 1 ısırık poğaça 1 küçük kase rus salatası(eşimin kuzeninin doğum günü vardı orda yedim malesef yemekli gittik)
Su 3 lt
Spor 2370 adım
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Spor yapacağım şimdi kızımı uyutunca buraya eklerim
Yarin telafi edersen kurtarirsin cnm

Emzikle uyuyan çocukların dişleri düzgün olmuyor 😩 kizim 1 yaşına kadar kullandı valla kaynanam çocuklarına okul çağına kadar sallamış buna da yapıyor ben izin vermedigim için çok bozuldu annesl benim gerekeni yapmaya çalışıyorum bilmiş glbl davranmaya devam ediyolar hala
Takma canım sen net durdukça o geri adım atacaktır zaten

Takma canım sen net durdukça o geri adım atacaktır zaten
Hep birşey olmaz diyor dinlemiyorum tabi ne oldu herşey ters oluyor ! Zaten kendl uyutmaya çoktan plan koymuşum ki ne zaman yapacağımı bilmiyordum buradakiler sağolsun gözümü bu açtım 😁 hemen denemeye giriştim her akşam masal okuyorum 😅

Yarın yaparsın rakibeciğim ama yapmasan da olur boşver 🤭 koltukta yatıp yuvarlanmak gibisi yok🤗
Koltuk mu asla uzanıp oturmadım bugün çocuklar yüzünden hep ayaktayım uykusuzum birde inanılmaz tlfn elimde degil diye kaydetmiyor adımları yoksa 15 bin rahat yürüyorum günlük, 😔🤷‍♀️

Haydi yıldızlar spor zamani. ♥️ Herkese iyi geceler. 😘
Iyi geceler canım 💗
Sahur.
Maydanoz limon kürü
İftar
1 kase sebze çorbası, 1tabak etli nohut 1 kase yoğurt, 3 ceviz 6 fındık 4 hünnap kurusu
3.5 litre su
14.000 adım.
Zipzip- Zipzip-
Afiyet olsun canım
Menu
Sabah
1 minik pankek
1kk peynir
1 yumurta
5 çeri

Oglen
Karabuğday 1yk , 1 yk bugday 1 kutu ton

Aksam
1 bardak kefir
Salata
100g tavuk

Su:2 lt spor: 24 dk eva + 20dk Leslie+20 dk dans Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul N Nidsalii Chedarice Chedarice
Eki Görüntüle 2822318 adimlarim
Afiyet olsun tatlım
Selamlar menümü yazayım
Sabah aç karnına kefir kürü
Kahvaltı 14:00
2 küçük nugget
2 küçük ev yapımı salam
2 dilim çavdar ekmeği
Krem peynır zeytin ezmesi ile
2 küçük peynir
4 zeytin
Ara : sütlü fitre kahve
Akşam zeytinyağlı Brüksel lahana salatası Eki Görüntüle 2822344
Afiyet olsun canım
İyi geceler . Ben kaçtım. Sizde kaçın 😂 Fazla konuşmayın geçmiş birikmesin 😀😀😀🤩🤩🤩⭐⭐⭐
😅😅 iyi geceler
10.nisan cumartesi

Öğle, saati hatırlamıyorum
5 dolu kaşık yeşil elmali karabugday

17.30
Oglenin aynisi

20.45
Salatalik

Su yatana kadar 3 lt olur
Afiyet olsun canım
Sabah11.30
1.5 kepekli ekmek 1 haş yumurta 1 çatal patates kızartması 1 kbrt kutusu beyaz peynir yeşillik 2 çatal incir reçeli
Ara15.30 yarım portakal
1 kupa moringa çayı(ersağ)
Akşam19.00
6 tane çiğ köfte marul yeşillik ayran
21.30 2 çatal yaş pasta 1 ısırık poğaça 1 küçük kase rus salatası(eşimin kuzeninin doğum günü vardı orda yedim malesef yemekli gittik)
Su 3 lt
Spor 2370 adım
Zipzip- Zipzip- N Nidsalii
Spor yapacağım şimdi kızımı uyutunca buraya eklerim
Biraz fazla olmuş canım üzgünüm.
2 saat orta ve hızlı tempoda yürüyüş
50 dk eva yaptım

Attığım adım ve yaktığım kcal ı da ekleyeyim
Eki Görüntüle 2822392
Zipzip- Zipzip-
E Elif_Eylul
N Nidsalii