• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

İşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi . 😅

Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar 😋😊😎
İddaaya girme erkekler çerez gibi verirler o kiloyu benim eşim ilk hafta 3,5 verdi

İşin doğrusu eşim kilo vermek istiyor 86 kilo şuan Ramazan geliyor 9 kilo verecem diye tutturdu iddaya gir benimle hırslanayim diyor . Ben pek mümkün görmedim riskli gibi . Ramazan ayında bir anda orucunu bozmak zorunda kalabilir çok yüklenirse kendine . Biraz inattir kendisi . 😅

Bana yardımcı ol diyor ama ben bilmiyorum nasil yardim edeceğimi beni kıskanıyor biraz . Çünkü ben her şey yiyorum ama dengeli besleniyorum . O ise pilava ekmek banacak nerdeyse . Ekmeksiz yapamıyor . Ve çok fazla abur cubur yiyor kızlar 😋😊😎
Benimki de bana yardımcı ol destek ol diyor ilk hafta yapıyor gerisi yok adam 84 oldu boy zaten yok🤦🤦🤦 ekmek yemese benimki çabucak verirde gelse anlat bir oturuşta 1 ekmekgi gömüyor 🙈🙈🙈

Pilavı ekmeği aburcubutu kessin, sahursuz iftae yapsın, erkek verir. Ama sonra yerse alır da. Bencw iddiwya gir, nasılsa pilav yaptığın ilk gün bozar😂

Before-after ımı yeniledim😀

Eklentiler

• InShot_20210411_120054376.webp
    InShot_20210411_120054376.webp
    56,1 KB · Görüntüleme: 47
  • InShot_20210411_120529201.webp
    InShot_20210411_120529201.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 53
Back
X