• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ay dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu ya Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Gece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağım😭 boğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
İlk zamanlar öyle oluyor haklısın canım alışılır ama çocuklar napalım senden de aynı dinginliği bekliyor

Pazartesi kontrol tartısı da oluyor sanırım onu da atlamayayım 65.4 çıkmıştım sabah tartildigimda Zipzip- Zipzip- gruba katılacagimi bilseydim foto çekerdim bundan sonra fotografla yaparim bildirimleri:)
Tamam canim sadece cuma fotografli olmasi yeterli 🥰
Yogun çalışıyorum demissin menu bildirimleri, kilo bildirimleri ve 2,3 mesaj yazabilirsen hem burdan uzak kalmazsın hem de motive olursun
Insallah canım ya sol tarafım biraz sıkıntılı gıbı sabaha gecer diye umut ediyorum
Gecmis olsun canım :(
İyi geceler kızlar ya kaptanlarım bişey soracam. Pazartesi günü olsn tartı zorunlu mu?? Bem sadece cuma günleri tartılsam olur mu??.çünkü eksş de çıksam artı da çıksam bana iyi gelmiyor 🤷‍♀️🤷‍♀️ E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip-
Tamam canim sadece cuma gunleri tartil 🥰
Günaydın kızlar :KK68::KK68::KK68:
Gunaydin canım ❤
Günaydın kızlar ☺️ bugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef 😔😔 hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah
Günaydın canım odemin bir kismini atmissin cumaya kadar eksilerde gelir
Günaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadım :KK43: çok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip- Zipzip-
Günaydın canım ❤
Hatirladigin rakam varsa onu yazabilirim

Günaydın kızlar :rapci:
Günaydın canım ❤

Ay dün başıma geleni anlatmadım simit ayran yedim de niye yedim iş yerinde odamda fare çıktı birkaç ay evel de vardı hallettik gitmişti yavrusu sanırım gelmiş masalara evraklara pisliğini bırakmış odayı temizledik aradık taradık yok öğlen en kolay onu buldum yedim artık içim kalkmıştı zaten bu sabah çamaşır suyu bez alıp geldim varsa kendim iyice temizleyim diye şimdilik yok miky mouse gelmez inşallah allahım kabusum oldu ya Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Cok ilginc fare olmasi eski bir yapi mi çalıştığın kurum canim

E Elif_Eylul gece gece herkes birşeyler yiyor. :skandal:
Kız niye söylüyosun sen bizi tutsana🤣
Dünkü menümdü yazayım
Sabah 10:30
Çeyrek kaygana
1 dilim peynir
Çk salça
Domates salatalık

Ara 13:30
Sade kahve
1 Hurma

Akşam 17:30
1 kepçe yeşil mercimekli şehriye çorbası
1 karnıyarık
Salata
Turşu

2 lt su
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @Cordeliaa
Afiyet olsun canım
Gece kalktık yedik tamam da uyku yalan oldu ya, 12 de çocuk uyanında yanına yattım, 1 saat uyuduğum o, 5.30 oldu uyku yok, zaten 1 saate kalkar çocklar. Ben ne zaman uyuyacağım😭 boğa yutmuş piton gibi sindirmek için dönüp duruyom yatakta.
Bende uykudan ölüyorum. Işe gitmemek için bi bahanem olsaydı keşke dedim🙄
Hyr kuzum ilkokulda ingilizceci yim, sadece ilkokul ve anasınıfı öğretmenleri aşılanıyotmuş demek ki diğerleri kapanacak, Allah evdeki annelere sabır versin ☺️😊
Anladım canım. Gerçekten evdeki annelere zor, çocuklara zor, öğretmenlere zor. Herkes için çok zor
Günaydın kızlar :KK68::KK68::KK68:
Günaydın canım
Günaydın kizlar :KK36: :KK36:
Gunaydiiiinnn
Günaydın kızlar ☺️ bugün Ramazan'ın ilk günü ben oruçlu degilim malasef 😔😔 hem başından hem sonundan yiyecek olmak kötü oldu benim için .
Rabbim hepinizin orucunu kabul etsin, dünden beri 1500 Gr. Eksideyim dun 77 ye çıkmıştım . Geri kalanı da cumaya kadar gider inşallah . Bende bir an önce oruç tutmak istiyorum .. insallah
Günaydın canım. Sıkma canını kadınsal mevzular işte mecburi.
Günaydın kızlar sersem gibiyim çok uykum var.Dünkü menümü yazayım
sabah otlu peynir 2 dilim çavdar ekmeği zeytin biraz bal kaymak
öğlende 1 dilim ekmek biraz peynir yedim
Akşam mantar sote kadar 1 kase yogurt
akıllı bilekliğim akşam 8 gibi bozuldu veriler silindi tekrar yükledim programı ama eski veriler gelmedi o yüzden adım yarışmasına fotograf atamadım :KK43: çok üzüldüm öğlen 1 saat tempolu yürümüştüm akşamda eve yürüyerek gittim.
Zipzip- Zipzip-
Günaydın canım, Afiyet olsun
Günaydın kızlar :rapci:
Günaydın canım
Ay çok kötü olmuş ya. Güzelce temizlemen gerçekten en iyisi

Eklentiler

• Screenshot_20210413_083758_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    Screenshot_20210413_083758_pedometer.stepcounter.calorieburner.pedometerforwalking.webp
    17,9 KB · Görüntüleme: 30
Back
X