• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

görümcem dedi ki bakmamizi begenimyorsaniz işini birakirsin kendin bakarsin dedi..
ben hiç bişi demedim. eşime de kreşe verelim dedim vermek istemedi bende birakayım dedim istemedi. ne diyim.
sadece ayakta sallamayin dedim bi haftadir uğraşıyorum onlar 4 yıl bakıyor Tamam bakmalarina ben hiç ses etmedim ya.
Saygısızlığa bakar mısın

Neyse bence boşver ramazanın ilk günü üzülmeyin
Bence 4 yaşında artık gündüz uykularını bırakın

ben de cuma günü tartıyı mı taşıyayım yanımda işyerine bilemedim.. benim eve gitmem 6buçuğu geçiyor
Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.

diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim. :KK57: neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
Eşinle birlik olman gerekiyor çocuk sizin cocugunuz daha ne kadar ayakta sallanacak. Çocuk ile olan kararları ikiniz aranızda anlasın 3. Şahısları sokmayın araya.

Nice senelere eşinle çocuğunla 🧿❤️🤗
Allah razı olsun canım çok sağol 😘😘
Merhaba. Hayırlı ramazanlar.
@Elhan Abla doğum günün kutlu olsun. 🥰🥰🥰
@Tostombalakanne Evlilik yıldönümüz kutlu olsun. Nice mutlu huzurlu seneleriniz olsun. ❤️❤️❤️
Amin canım Allah razı olsun 😘😘
6. TAKIM ANALİZ RAPORU
(713. Etap & 721. Etap)

ETAP NOTLARI

63.png

TAKIM ÜYELERİ
61.png

62.png

Açıklama:
  • Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 713. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 721. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.

Notlar:
  • penguen: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Cedarice: 713. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Cordeliaa: 713. etap bitiş (714. etap tartı değişimi kaynaklı -200 gr düşülmüştür) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • kackaloribu: 717. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Kmsl Hnd: 714. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • SATURN71: 714. etap yarışma kayıt (ayrılış sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • TekrarDene: 718. etap yarışma kayıt (diskalifiye sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Tostombalakanne: 718. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Habinar: 716. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • bengisu022: 719. etap yarışma kayıt ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • Zeynolin44: 714. etap izinden dönüş ve 720. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • sulisim: 713. etap yarışma kayıt ve 718. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • gulenyuzumsunsen: 711. etap izin dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • sena zeynep: 713. etap bitiş ve 717. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • T u t a s t e: 719. etap izinden dönüş ve 721. etap bitiş kilosu alındı.
  • madamhd: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Tesnim1989: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.
  • Dileksnr: 713. etap başlangıç ve 714. etap bitiş kilosu alındı. Mezun oldu.
  • askrhpozitif: 713. etap bitiş ve 714. etap bitiş kilosu alındı. İzne ayrıldı.

Performans Uygulaması 47. Turu hiç nota almadan tamamlayan 6. Takıma tebrikler!

çiçek.jpg

8 Hafta boyunca nota almadigimiz icin hediyemiz hazirlandi kizlar🤩🤩

@seaBahAR kaptanima tesekkur ederim 🥰🥰🥰
Tebrik ederim kıslar hepimizi🌺🌺🌺🌟🌟🌟 anlamadığım nota ne ola ki🤪
@Elhan ablacıpımmm musmutlu senelerin olsunnnnnn benden sana izin pastan yiyebilşrsinnnnnn👍👍👍👍:KK200::KK200::KK200::KK50:

@Tostombalakanne canım nice mutlu sağlıklı huzurlu senelerin iz olsun🤲:KK50::KK200::nazar:
Sağol canım amin insaAllah Allah razı olsun canım 😘😘
@Elhan dünürüm birde burdan kutlayım canım doğum günün kutlu olsun tekrardan her bir sonraki doğum günün bir öncekinden daha mutlu huzurlu geçsin.. hep iyi ol.. kalbin bunu hakediyo canım :KK200::KK200::KK200:

@Tostombalakanne evlikil yıldönümünüzü kutlarım canım el ele yaşlanın eşinle inşallah :KK200:
Çok çok amin insaAllah canım sağol Allah razı olsun 😘😘
diyetle ilgili degil ya ben çocuğu ayakta sallamayin gibi güzel dille konuştum. ama demez olaydim. bi sürü şey söledi ben şoklar içinde okudum msji. cevap yazamadim. :KK57: neyseki bu akşam gitmiyoruz. eşim de beni suçluyor niye öle bişey dedin diye ben kötü bişey demedim. güzelce yazdim ya.
offf hiç bişey demeye gelmiyor yanlış anlamanin kurbani oldum.. gelinler hep suçlu olur acaba.
Gereksiz boş muhabbetler canım sen bir lafı 50 bin defa güzelce anlatsan da onlar yine bildiğini anlar bildiğini okurlar 🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim😂😂
Şimdi çamaşır, sonra yemek.

İkindi 3-4 diollar
Maşallah eline sağlık. Tardıldım. 73,4kh. + 350 cumaya göre.

Taşınabilit bence, zemin farkeder ama gelir bi de evde tartılırsın. Farka görr diğer 3 hafta ne yapacağın belli olur.
taşırım mecbur kalırsam eğer ama işyerinde çok ortada olacak bu tartı işi. bi de kıyafetle olacak artı en kötü 700 gr koyuyor.
Tum bildirimler hazir olursa senin bildiirmini hemen yazar listeyi paylasirim canim
ya öyle yapabilirsek çok sevinirim valla kaptanım.. erken çıkma şansım olursa koşarak giderim zaten. işyerinde kıyafetle tartılmak beni geriyor.
Cildiricagim ya ramazan basladi sosyal medya pide ekmek yapmaya basladi gene :KK70: aklimix fikrimiz ekmek
en iyisi sosyal medya kullanmamak. kafam rahat gerçekten, bi twitter bi kadınlar kulübü :)
Oyun odasıyla oturma odasını temzileyip bi de şeklini değiştirdim, sonra bepenmeyip bi daha değiştirdim, sonra içime sinmedi bi daha değiştirdim😂😂
Şimdi çamaşır, sonra yemek.
ben de aynını ctesi yaptım. salonum çok küçük bi sağa kaydır bi sola kaydır defalarca uğraştım. şimdilik memnunum bu haftasonu tekrar değiştirmezsem tabi 😂

Back
X