• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...

Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
🤣🤣😂

Afiyet olsun kizlar Allah kabul etsin ❤❤

Afiyet olsun canım 🤩💕
Sagolun kaptanlarım 😘
Menüm.

Sahur

1 dilim ekmek
2 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 tk Ayvar
1 kk peynir
Domates salatalık
1 kayısı

İftar
5 bardak su
1 hurma
Yarım ceviz
Yarım kase çorba
2 kaşık barbunya
4 kaşık yoğurtlu brokoli
100 gram biftek
1 lokma ekmek

Şu çok içerim.

Ara da yaparim. Biraz kuruyemiş kayısı ve incir yerim.

Sporu bildireceğim.
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul

Hayırlı ramazanlar hanımlar
Sahur 3:30
3 kaşık melemen
1 haşlanmış yumurta
Salatalık
5 zeytin
1 dl ekmek
Bir parça beyaz peynir
1 lt su

İftar
1 kase mercimek çorbası
5 kaşık kavurma
Haşlanmış sebze havuç patates 3 kaşık kadar
3 hurma
1 avuç kadar pide
Mevsim salata 1 kase

Kahve ve yanında bitter çikolata 2 kare
Su 1 lt oldu sahura kadar içmeye devam

Sabah
1 tavada yumurta,, 2 dilim hindi füme,,, 1 dilim beyaZ peynir
Ara Türk kahvesi

Öğle lahana çorbası

Ara öğün lahana çorbası

Akşam lahana çorbası,,, 150 grm tavuk göğüs,, salata,, 1 bardak ayran

Birqzdan yeşilçay içerim
Su şimdilik 2.5 litre
Afiyet olsun kıslar allah kabul etsin 😘
Kızlar kahve çay filan içiyorsanız oruçta o ağrı yapmış olabilir bende kahve içmediğim zamanlar ağrıyor
Cidden öyleymiş kahve içtim kendime geldin🤗
Gece bir kaza atlattım ki sormayın kızlar :olamaz:sahurdan sonra uyumuşum,oğlum kötü rüya görmüş, uykunun içinde bağırıyor hızla fırladım yataktan yarı uykulu.
Karanlıkta Antrenin ortasında duran akülü arabaya takılmamla yere yapışmam bir oldu :KK70:
düşünce uyandım.
Sonuç olarak
Dizlerim yara oldu, bacağımın biri kasıktan çok feci ağrıyor en sonunda omuzumun üstüne düştüm kolumu kaldıramıyorum :olamaz:

ömrümde böyle bişi yaşamadım
Aaa canım çok geçmiş olsun verilmiş sadaka varmış Allah korusun daha kötü şeyler de olabilirdi😔
Iyi akşamlar menümü yazayım:)
Sahur
2 tane tost 2 tane haşlanmış yumurta
Çay domates salatalık
Iftar
1 kepçe mercimek çorba
1adet karnıyarık 3 kaşık pilav
1 bardak ev yapımı meyve suyu
Bol salata
1 adetcik fıstık sarma 🙊
Afiyet olsun canım Allah kabul etsin 😘
Yapabiliyor canım çok şükür

Ben artık çok sevemiyorum canım Ya. Sürekli abartı sahneler
Ben de izlemeyeceğim canım korku evi gibi içim almıyor artık izlemem daha
✨salı menusu✨

➡️sahur oncesi : 7 zeytin 1 incir arkasindan 500 ml su

🌌 sahur :1 tereygd yumurta ,3 dlm peynir ,2 dlm cavdar

🌆iftar: 2 patates canagi icinde sebzeli kıyma fırinda susuz ,bolca salata ,ayran 1 kade tarhana corbasi ekmek yok
➡️21.00 2 kayisi cekirdegi 2 hurma

💦su bir sonraki sahura kadar 1.5 lt normal 500 ml tarcinli naneli su
😟spor yok
zor bir gundu orucun ilk gunu ✨

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

Kızlar günaydın hayırlı sabahlar 😊 aksma.menuyu yazamadım yazayım hemen
Sabah kahvaltı 08.30
1 domates
1 salata
4 zeytin
2 dilim peynir
2 dilim çavdar (kayısı çayı)
Öğlen 12.30
5 kasık Taze fasulye
1 kase yoğurt
1 dilim çavdar ekmeği
Ara 16.00
1 yeşil elma
Akşam 19.48
1kepce şehriyeli ayran çorbası
Salata kıvırcık
2 kasık pirinç pilavı
Fırında patatesli köfte ama patatesi mi yemedim 3 köfte
Ara 22.00
Türk kahvesi
(Aslinda yuruyus daha fazlaydı adım sayarimi evde unutmuşum . Parka çıkmıştık buda öğleden sonraki adımlar.)
Afiyet olsun kıslar allah kabul etsin 😘
Günaydın kızlar,

akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.

sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
O şarj bizim ev de de çok sorun en son gittim 1 tane daha aldım da rahatladım. InsaAllah geçer canım mide yanman o çok beter bişey çok yaşamışımdır 😔
Afiyet olsun canim
Sağol canım 😘

Haklısın canım. Yarın hepsini iftarda yicem. Sen hiç merak etme. 🤗😘
Tabiki canım yemelisin senin diyetisyenden izNin var :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:
Günaydın kızlar :KK24:

günaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun. :KK3:

Günaydın kızlar ❤️

Kızlar ben bundan sonra yeşil çay içmeycm yerine rezene çayı içcm bebeğime zayıflattıgını düşünüyorum
Günde bir kupa içebilirsin neden böyle düşündün kilo alımı nasıl oldu ki🤔
Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz 🌺🌺🌟🌟🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️😍😍😘😘
Günaydın kızlar 💞💞💞💞💋💃

Zipzip- Zipzip- tatlı yiyenlere spor cezası vardı ne oldu o ramazan diye esnettik mi?
Aslinda ceza veriyorduk ama ne oldu bilmiyorum 🤣🤣🤣
Günaydın kızlar :KK24:
Günaydın canım ❤
Dun tartildin mi yazmadin buraya 🤭
Günaydın kızlar,

akşam katılamadım. eşim sağolsun şarj aletimi bozuk sanıp atmış kendi telefonunu şarj etmedi diye. akşam şarjsız kaldım. sinirlerim tepemdeydi. kendine aldığı da benim telefonu şarj etmedi. çünkü benim soketim sorunlu. her şarj aletiyle şarj edemiyorum. sabah işyerine geldim de burdaki şarja takım hemen. akşam iftar sonrası bi ağırlık çöktü üstüme gözüm açılmadı resmen zor durdum ayakta.

sahurda yediğim peynirde midemi yaktı galiba, midem yanıyor gibi ağzım kuru bu sabah. dün hiç sorunum yoktu oysaki..
Günaydın canım gecmis olsun😘
günaydin...
idari izinde olup işe gelenlere selam olsun. :KK3:
Günaydın canım ❤
Günaydın canım ❤
Günaydın kızlar ❤️
Gunaydin canim ❤
Gunaydin canım ❤
Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz 🌺🌺🌟🌟🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️😍😍😘😘
Günaydın canım ❤

Günaydın kızlar ❤️
Günaydın canımm❤️
Günaydın canım💕
Günaydın canım şarj sorunu en büyük sorunlardan biri evde bir tane yedekte tut .
günaydın canım bugün halledeceğim inşallah.
Kızlar ben bundan sonra yeşil çay içmeycm yerine rezene çayı içcm bebeğime zayıflattıgını düşünüyorum
sen daha iyi bilirsin canım. rezene de faydalı tuvalete.
Günaydın sevgili takımdaşlarım sağlıklı güzel bir gün geçirelim hepimiz 🌺🌺🌟🌟🙋🏻‍♀️🙋🏻‍♀️💕😍😘😘
günaydın canımm aminnn💕

saat 6 bucuk oldu
Yıldızlar gözlerinizi kapatın hemen...

Sevgili çiçekler. Bütün gün aç oruç tutuyorsunuz. Akşam şöyle tereyağlı pideyi afiyetle neden yemeyesiniz? Sonra tatlı olarak burma kadayıf, Antep fıstıklı baklava, künefe ne gider üstüne.
Bol bol yiyin. Afiyet olsun çiçeklerim.
😘😘😘😘😘😘😘

Günaydın kızlar,

İnşallah geçer canım. Geçmiş olsun. 🤗😔

Back
X