- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 39
Geçmiş olsun canımAbiyle basladi ateşi cikti doktora götürdüm boğaz enfeksiyonu dedi antibiyotik verdi,ertesi gün benim bogazimda kasinti basladi minigin atesi cikti korku basucumuzda olunca tekrar gittik eşim çalıştığı icin rapor aldik ne olur ne olmaz ha koronaysak dedim güldü doktor minigide antibiyotik verdi (ki bunu egee öyleyse ciğere inmesin diye veriyorlarmis meger ) gecesine bacak agrilarim basladi esim test verdi sonuç cikmadan benim koku tat gitti . Bebeğim emme güçlüğü yaşadı balgam oluştu test aldilar pozitif cikti bebekler icin kitleri daha kisa daha ince 1 yas alti olunca baya ilgilendiler risk grubuymus
Günaydın kizlar![]()
Günaydın
İp atlama Sporların notu alındı![]()
Günaydın kızlar![]()
Günaydın, sağlıklı, mutlu , bereketli güzel güzel günler dilerim herkese.![]()
Gunaydin kizlar![]()
![]()
Günaydın kizlarGünaydın kızlar, bugün niyetli değilim. gece kalkamamışım. sabah kalktığımda dilim damağıma yapışmıştı niyetlenmedim ama bişey yemeyide pek düşünmüyorum sadece kahve su ile akşam ederim sanırım.
Kuzum bol su iç odemdir o.ya dünden 600 gr artım vardı ya onu çok kafaya taktım bugün yersem sanki daha kilo alacakmışım gibi geliyor. iftarı beklersem belki biraz gider o artıdan.
Günaydin![]()
Günaydın, güne güzel kahvaltıyla başladım, inşallah devamı da güzel gelir. Dukan çayı da yaptım. Zararın neresinden dönersek kar diyelim.
Günaydın kıslar![]()
Hayırlı sabahlaar![]()
Günaydın yavrular