• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Spor bildirimi

Canım çıktı. Göbek eritme diye program indirdim. Geçen gün Kmsl Hnd Kmsl Hnd baklavalarını meydana serince kiskandim, benim neden baklavam yok dedim😅😅🤣🤣🤣 insallah azmimi kaybetmeden programı 30 gün tamamlarım. bugün pert oldum.

3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p

Birde aşağıda görsel ekledim programdan bölgesel yaptım. Net süresi 8 dakika - 48 p

Ayrıca ayni program uzerinden plank egzersizi yaptım yukarıda ki 100 saniyelik plank haricinde. Onunda süresi 300 saniye- 300 p
Toplamda 602 puan

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia

💗

Eklentiler

• Screenshot_20210501-213635_Lose Belly Fat.webp
    Screenshot_20210501-213635_Lose Belly Fat.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 24
sardunya1038 sardunya1038 bana bak dondurmayi unut dün yicektin:işsiz::duduk::duduk::duduk::duduk:beni rezil etmeyin
Dün markete çıkamadım çok yorgundum
Bugün aldım o yüzden 😔
rezil etmeyiz kaptanım sen rahat ol en azından kendi adima elimden gelenin fazlasını yapacak bu hafta İnşaAllah
Biz kazanacak 💪🏻

Spor bildirimi

Canım çıktı. Göbek eritme diye program indirdim. Geçen gün Kmsl Hnd Kmsl Hnd baklavalarını meydana serince kiskandim, benim neden baklavam yok dedim😅😅🤣🤣🤣 insallah azmimi kaybetmeden programı 30 gün tamamlarım. bugün pert oldum.

3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p

Birde aşağıda görsel ekledim programdan bölgesel yaptım. Net süresi 8 dakika - 48 p

Ayrıca ayni program uzerinden plank egzersizi yaptım yukarıda ki 100 saniyelik plank haricinde. Onunda süresi 300 saniye- 300 p
Toplamda 602 puan

💗
Hadi bakalim baklavalari görcez🤭

Spor bildirimi

3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p

Toplamda 602 puan

💗
Hadi bakalım canım 1 ay pes etmeden devam et senden de foto bekliyoruzzzzzz_ 🤪🤪🤪

Aksamin hafif canim tavuklu makarna yerine salatanin ustune tavuk koysaydin
Hiç aklıma gelmedi valla. Tamamdır canım bi daha öyle yaparım.
Selam kızlar
Sahur
1 kase erik

İftar
3 kaşık kısır,,, 4 parça küçük çıtır tavuk,,, salata,,, ayran

Ara
Türk kahvesi,,, 1 kare bitter

Su yatana kadar 2.5 olur
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul @T u t a s t e
Afiyet olsun canım
Selam cancagizlarim nasilsiniz...ben yeşil cay eşliğinde geçmişi okudum geldim...
Selam canım Afiyet olsun
Hadi bakalim baklavalari görcez🤭
Ay insallahhh

Dünkü spor
50 dk Leslie = 200
30 dk cardio = 210
2 dk plank = 120
5 dk koşu = 30
Adım = 322
Toplam = 882

Bugünkü spor
45 dk Leslie = 180
40 dk cardio = 280
60 dk bisiklet = 180
Adım = 733
Toplam = 1.373

Burdaki adim sayilarini yazmamissin canim sadece puanlarini yazmissin kac adim attin

Ya insallah çok beğendim seni maşallah diyorum. Bugünde uygulama reklam olarak çıkınca yükledim.
Kız ben normalde sporu hiç sevmem yani otobüsle bir yere giderken şoför 2 dk önden indirse söylenirim o derece yani

Ama pilates çok iyi sıkılaştırıyor ekstradan hareket yapınca çok güzel oluyor👍👍👍👍

Spor bildirimi

3500 adım- 105 p
7 dakika eva- 49 p
100 sn plank- 100 p

Toplamda 602 puan

💗
Canım sen dün spor yapmadın mi?

Dünkü spor
50 dk Leslie = 200
30 dk cardio = 210
2 dk plank = 120
5 dk koşu = 30
Adım = 322
Toplam = 882

Bugünkü spor
45 dk Leslie = 180
40 dk cardio = 280
60 dk bisiklet = 180
Adım = 733
Toplam = 1.373

Canım adımların sayısını da yazar mısın ? Bir de bu adımları Leslie yaparken atmadın değil mi? O zaann çift puan hesaplanmış oluyor?

Back
X