• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Günaydın abla 💞
rüyasında mi görmüş sizi ben kasap uzak diyr gitmiyorum nolur nolmaz diye bugun migrostan söyledim mecbur senin kv polise meydan okumuş

Cok güzel eksi canim tebrikler

Bakalım bugun kim kimi gececk 🙈😘
bak sana diyorum birgün show haberde gorecegiz seni :KK70:

Belli zaten kaptanim
İyi olan kazansın 🤗

Alışkın değilsin sanırım yürümeye o yüzden bu kadar zorlandım bende dün ciktim yürüyüşe baktım polis çevirmesi var yolda kimse yok hemen döndum Baska yollardan gittim eve geldim bide akşama yemek hazirlaidm bizimkileri çağırmıştım
normalde alışkınım ama oruçlu olunca inanilmaz çok zor oluyor:KK43: bide hava çok sicak.
dönüşümlü çalışmaya geçti. bugün de işteyim. Pazartesi de gidecegim bi daha yok.
evde de yiyecek bişey de kalmadi. neredeyse iki gündür alışverişe çıkıyorum 1 saat jet hızıyla alışveriş yapıyorum. çok zor oluyor. bugün de çıkacagim

Bu arada ellerine sağlık:)

Geçmiş olsun canim hadi inşallah ama sanmiyorum -1.8

Gunaydin ponim

Günaydın kaptan hayirli cumalar

Aha takimin regl günü gelmiş :)

Benimki de herkes regl oluyor benimki yok ortada :) 1.5 ancak geliyor haşmetlim

Oglum kova kizim ikizler ben kova esim yengec evin yukunu herkesin tribini esim yiyor iste :KK70:

Abooo temizlik bitti gidip spora baslayim sonra halidan kazirsiniz beni :KK43:

Afiyet olsun canim cadde ustu degil mi isyerin en azindan yurumussun canim ya yurume mesafesinin otesinde olsaydin
işyerim evime yürüme için 1 saat:D
dolmuşla çıktım çarşıdan indim alışverişimi yaptım bi saat dolmuş bekledim gelmeyince eve çıktım yürüdüm eve vardığımda 6 ydi.

ben ikizler eşim terazi kızım balık. :D
balıktan çok çektim hala çekiyorum mübarek :D

Cordelia Cordelia bu sen
t8405.gif

Back
X