Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim kaptanımAnneler günün kutlu olsun canim![]()
Gunaydin canım ❤Günaydın kızlarGerci Öğlen olmuş,
![]()
Profilime koyayim da yavas yavas seytana dönüşeyim dedimTeşekkür ederim kaptanımprofilindeki mor şeytan kafasını çözemedim
![]()
Spor yapamadın da eklenmesi lazım
Burasida ayni canim soba bile yaniyoHava cok esiyor yine yaa disari çıkamıyorum
Evin icinde tamamlayacagim adimlarimi mecburBurasida ayni canim soba bile yaniyo![]()
Benim kalbim kötü mü.Güzel kalpli kaptancigim![]()
Melekler şeytana dönüşmez kiProfilime koyayim da yavas yavas seytana dönüşeyim dedim![]()
Ahaaa bitane daha kötümüyüm diyenBenim kalbim kötü mü.İspikledim seni ne olmuş. Seni sevdiğimden yediğin tatlıyı erit diye.
![]()
Spor yapamadın da eklenmesi lazımSeninde anneler gunun kutlu olsun cnm
![]()
Iyiyim ablam evdeyim kapanmadan dolayı.. iyi geldi valla dinlendimSanada tatlimsen nasilsin
Rastlaşamadik bi süredir![]()
Bence artik fitanne yapsin @TostombalakanneŞu nicki degistirsen artik![]()
Insallah kaslarım olusur benimde. DeniyorumHahhhhhhhh kızzzzzz sende zayıfsın sporla çok güzel kas yapabilirsin
Eşleriniz boy kilo çok yakın bende ekmek yediğim zaman duramam her öğünde 1 ekmek yerim![]()
Ah kötü olmuş. Cezayı da kapmışsınGünaydın kizlar şuraya bir itiraf birakiyorumdun gece 12 de 2 ceviz büyüklüğünde kurabiye ve soguk kahve (şekerli olan 133cal) ictim sonra kizdim kemdime acsan sahurunu yap diye ama açlıktan degildi 1 dlm ekmek ve 1 kk peynirde ekleyip sahur yaptim saydim ama vurabilirsiniz kellemi
hicbir bahanem yoktur
![]()
Günaydın canım mutlu pazarlarGünaydın mutlu pazarlar![]()
![]()
Günaydın canımgunayyydin herkesseeee
kızlar misafirlerim vardi gelemdim kusura bakmayin![]()
Günaydın tatlımGünaydın kizlar![]()
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsunGünaydin kizlar musmutlu pazarlar bütün herkesin anneler gününü kutluyorum çocuğu olanin olmayanin cunku herkes birer anne anne adayi sizleri seviyorum
![]()
Teşekkür ederim canım benim seninde anneler günün kutlu olsunKızlar hepinizin anneler gününü kutluyorum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aramıza hoşgeldin canım benimADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Çok güldüm
Ne güzeller
Ne kadar açsakSopami kokorece benzettiler en son o gunden beri sopa kullanmıyorum![]()
Ne güzel dualarCanlar anneler gününüz kutlu olsun Rabbim evlatlarımızla sinamasin , anne diyecek mimiklerini dua ile bekleyenlerin inşallah kisa surede uykusuz geceleri , kusmuklu tshirtleri, daginik topuzlu saclari ,..oklu bezleri olsun![]()
Günaydın canım benim seninde anneler günün kutlu olsunGünaydın kızlar.
Anneler gününüz kutlu olsun![]()
Günaydın canım seninde anneler günün kutlu olsun
Ah dün bende evde akşam çok üşüdüm. Bugünde bozuk havaHava cok esiyor yine yaa disari çıkamıyorum
Günaydın cannimmGünaydın kızlarGerci Öğlen olmuş,
![]()
Az once disari ciktim bir cesaretle iceri geri kactimAh dün bende evde akşam çok üşüdüm. Bugünde bozuk hava
Günaydın canım anneler günün kutlu olsun ❤Herkese günaydın, tüm annelerin ve geleceğin annelerinin gününü kutluyorum![]()
Gunaydin canım ❤Günaydınnnnnn. Tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.![]()
Hoşgeldin canım aramıza.ADINIZ: ( isteğe bağlı ) Darkqueenn - Şüheda
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 152
KİLONUZ: 62.0
HEDEF KİLONUZ: 55 - 52
MEDENİ DURUMUNUZ: Evli
MESLEGINIZ: Ev hanımı
ÇOCUK SAYISI: 2
DAHA ÖNCE HERHANGİ BİR TAKIMA DAHİL OLDUNUZ MU?: Evet
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Doğumlar. Kontrolsüz yemek yemek.
SAĞLIK SORUNUNUZ VAR MI: Hayır
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Sağlık. Güzellik. İyi hissetmek kendimi daha çok sevmek.
Tebrikler tatlım. Bak başarılısın gördün mü? Ben seni biliyorum sen bundan çok daha iyisin.aaayyyyy cok mutluuu ooldummmmm![]()
![]()
![]()
![]()
eline saglik kaptanimmmm![]()
Teşekkür ediyorum canım senjnde anneler günün kutlu olsunGünaydınnnnnn. Tüm annelerin anne adaylarının anneler günü kutlu olsun.![]()
Hiç kötü olurmu takımın motivasyon kaynağı cnm dıyetdaşımBenim kalbim kötü mü.İspikledim seni ne olmuş. Seni sevdiğimden yediğin tatlıyı erit diye.
![]()