• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Yeni katildigin icin birsey demiyorum bugun ama yarindan sonra her kacamakta cezalara hazir ol 🤭🤭
Tamam kaptanım teşekkür ederim. Bugün ki kaçamakların hepsi sabahtan oldu size yazdığımda çoktan yemiştim😬 bi hafta ara vereyim istiyordum ama bukadar yemeğe kiloları geri alırdım ki kesin almışımdır iki kilo oyuzden hemen geldim☺️

Tamam kaptanım teşekkür ederim. Bugün ki kaçamakların hepsi sabahtan oldu size yazdığımda çoktan yemiştim😬 bi hafta ara vereyim istiyordum ama bukadar yemeğe kiloları geri alırdım ki kesin almışımdır iki kilo oyuzden hemen geldim☺️
Iyi yapmissin canim vakit kaybetmeden gelmissin 🤗🤗🤗

7BD83BFE-1AB4-4F13-A203-1122C65DFB53.webp

O menünde neler var acaba🙄
Akşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.

Akşam menümğ hafif tutmaya çalışıcam o sıkıntı değil de sabah yediklerimde var genel itibari ile menüm güzel değil sahurda yaptım sabahda aburcubur filan tükettim ondan yani.
Bugünü birakalim kenara yarindan itibaren kaçamaksiz menülerini bekliyorum 😘

Karnını iyice doyurup diyete başlamışsın bende öyle yapmıştım iki gün yedim içtim sonra diyet :eğlence:

Back
X