• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Erken degil mi 3-4 kilo sonra yapayım. ♥️
Olur canım sen nasıl arzu edersen kızlar sormuş Eva sıkılaştırır mi diye de bende sen baya sıkı olmuştun görsünler ise yaramış mi diye dedim🤗🤗🤗

Canım çok güzel olmuş göbeğin benimde göbeğim şuan ilk resimdeki gibi kızlar sizce sporla toplayabilirmiyim catladigi için böyle duruyo benimkide
Sporla ben toparliyamadim o yüzden çözümü ameliyatta buldum deneyin derim olmazsa devlet bile yapıyor uygun fiyatla yaptırabilirsin ben sabırsız davranıp özelde oldum 🤭

Screenshot_20210510-163220_Instagram.webp

Teşekkür ederim canım 5. Gün bugün ama bugun daha iyi

Teşekkür ederim kaptanımm

Tesekkur ederim canim Evet 5i buluyor
Hayir rota vurulmadik

Cok tehlikeli bi durum farkındayım ama gitmekten korkuyorum ama bol emzirip bol su iciriyorum

Haklısın canım
Bebeğim daha 4.5 aylıkken alt dişlerini çıkardı ozaman sadece huysuzluk oldu şimdi 6 aylık üst dişlerini çıkarıyor ve damagi çok şişmiş büyük ihtimalle ishal distendir

Suan 6 aylık canım çok huysuz sürekli ağlamaklı mahvoldu kuzum benim
Teşekkür ederim canım

Teşekkür ederim ablacim

Cok geçmiş olsun bebeğine çok zor Allah yardımcınız olsun
Benimkisi 5 i buluyordu malesef
Cavit olmasa bi an durmam gotururum ama eşim ve kızımda kronik hastalık olduğu için onları riske atmak istemiyorum

Teyzeleri bebeğin bugün biraz daha iyi hastaneye gitmemekle çok ısrar ettim esim dun eczaneden ilaç aldı kullandık biraz iyi geldi gibi
İnşallah geçer yarına kadar daha iyi olmazsa götürürüm yapacak bisey yok bebeğimide riske atmak istemiyorum

:KK200:
Nasıl oldu canım bebeğin ben anca girebildim????

Benim oğlumun ishali bitti zaten 2 kere yapmıştı bir kere daha yaptı bitti..
Ama huysuzluğu devam ediyor hala 😔😔😔
Dişleri bir patlamadı gitti

Bende duzgun duramıyorum plankta uzun zamandir da denemedim 🤭🤭

Super olur 🤩🤩

Eksin cook guzel tebrik ederim canım 🤩🤩

Artin fazlaymis ama önlemini almissin cumaya eksiye geçeceksin inanıyorum ((
t1469.gif
))

🤣🤣🤣🤣🤣

O zaman artiyi atmak icin biraz hareketlenmen lazim cuma eksilerle bekliyorum😘

Eksin çok güzel tebrik ederim canım 🤩🤩
+2 de kizmiyor bak bak 800de durtuyor beni mizragiyla :D
Wc sorununmu var?
evet canim ama sen soyleyince fark ettim :D uykusuzluktandir diye düşünmüştüm

Kabukları ne işe yarıyor?
Odem atici canim kendisi gibi kabuklarıda

Selamlar kızlar, bugün tartıda çok büyük sürprizle karşılaştım çok mutlu oldum 😁😁 cuma günüyle aramda -900 gr fark var. Yediğim 3 kaşık sütlaç çok da etkilememiş çok şükür 😂😂

Eki Görüntüle 2846404
Harikasınn. 3 kaşık sütlaçtan ne olacak canım.
Tebrik ederim.🧿👏💪🤩♥️

Merhabalar,
Ben de durum bu şekilde
Herkese güzel kilo da verdiği bir hafta diliyorum ^_^
Bu arada ben markete gidicem ve bayağı bi adım atmış oluyorum o adım sayısını da normal yürüyüş yaptığımdakine dahil edebiliyor muyum yoksa onu ayrı mı söylemeliyim? (Ben kendim için hesaplarken ediyordum
8bi kaç günkiler de direkt çıkıp normal yürüyüş adım sayısını belirtitm bugün markete gidicem) çünkü diğerinde de hep yüksek tempolu yürümüyorum ve bence adım hareket sayısı önemli diye :D )
WhatsApp Image 2021-05-10 at 16.03.49.webp

Back
X