• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Duyuru yapariz canim herkes normal diyetine devam etsin sadece 600 kalorilik tatli mi sarma mi ne yenecekse yenir
Geri kalan kacamaklara ceza veririz
Aynen canim ne yiceklerse cuma yada perşembe gunu yesinler

Çok güzel olmuş🥰 ben şuan senin eski halinden beterim ve sporlar toparlanacağını hiç sanmıyorum, belki bireysel koçla falan olur da o da çocuklarla olmuyor, eşim ikna olsa isterim ben de her ne kadar bıcak altına yatmaktan korksam da.
Göbek fıtığı mı oluyor o bağırsağın kastan çıkması.? Bir de ya tekrar kilo alınırsa hamileleik vs biliyor musun nasıl oluyor?

Geçmiş olsun, rüzgar beni de çok etkiliyor, 2 dk dursam 2 gün baş ağrısı çekiorum.
Beni de canım 😵
Tamamdır challenge günleri varmı İlk sayfaya baktım okudum genel anlamıyla aynıydı zaten. Birde şey cuma günkü kilom 60tı. Ama ben üzüntüden ogün dün bugünde dahil yemediğim şey kalmadı 😬 tartılmaya çekiniyorum ztn şiş hissediyorum hemn kilo yapmaz ama cumaya epey artı çıkıcağımı düşünüyorum. Bi sorun olur mu.

Teşekkürler🥰

Hoşbuldum. İnşallah teşekkürler tanışmıpıza memnun oldum☺️

Teşekkür ederim

Teşekkür ederim

Teşekkürler🥰

Teşekkürler inşallah.
Hoşgeldin canım aramıza ben de tostombalakanne 😊
Sabah 12 de kayınbabamın böbrek taşı düşmüş sabah kusmaları başlamış eşimle hastaneye gittiler gelince yukarıya çıktık geçmiş olsuna gittik :KK43:
Gerçekten iyi değil arkadaşlar :KK43:
Sonra kayınvalidem rahatsizlandı
çok üzgünüm :KK43:
İnşallah iyi olurlar atlatır 😞
Çok geçmiş olsun canım şu an iyilerdir insaAllah Rabbim şifa versin
Reglm

Ama yinede sahur yaptım
03.00
2 bardak meyve suyu
Bir bardak gazoz
Bir büyük kaşarlı tost
Pilavla beraber telkadayıf tatlısı
5 adet büyük bisküvilerden

Sabah 07.00 ile 11.30 arası
İki paket cips
İki büyük bardak kola
Bir paket bisküvi
2 paket sütlü çikolata
3-4 adet küçük browni ıntense
1lt su
Belki unuttuğumda vardır

İftar
Bir tabak mercimek çorbası
Fırında patatesli tavuk yemeği birtabak
Bir tabak pilav

Midem hiç küçülmüyor😬 nasıl yedin bu kadar die sormayın üzülünce gözüm dönüyor midemi dolduruyorum.

Spor yok.

Bugün için kusura bakmayın. Keşke yemeden girseydim gruba 😬
Vay canına 😵😁
bu hafta yarışma yok diye anladım yine mi kaçırdım bişeyi ben yaaa:işsiz::skandal:

ay yazık olmuş. gerçekten çok soğuk. ankara da ayaz var. dün kar yağmış ya bazı yerlere onun soğuğu galiba

geçmiş olsun canım iyiki de ameliyat olmuşsun.

Tünaydın canım. dün bende yürüdüm sokakta. yolun başından sonuna gidip geldim sadece. ama çok üşüdüm kulağım ağrıyor bugün benimde. geçmiş olsun sanada
Sana da geçmiş olsun canım 😔
Geçmiş olsun canim suan burada esiyor ama cok tatli bir esinti

Eee sonunda ne oldu :)

Gözlerim kamasti 🎉
Burada sert halen esinti

Kız yok ben topsuz yapıyorum

Ama bu choleting filan var ya onlar da güzel sıkılaştırıyor muş hemde çok fazla değil 20 dk filan yeterli oluyor onu da deneyebiliriz
Bende bugün chole araştırmıştım. akşam denemeyi düşünüyorum iyi sikilastiriyormus güzel kilo verdiriyormus
Evet mesela bir kişi Cordelia Cordelia genelde spora teşvik ediyor gece atsın bir gün önceki videoyu herkes ertesi gün yapsın bence bildirelim ekstra spor yapmak isteyen olursa yine yapar
Harika olur valla
Kızlar bunu da ben cuma günü duştan çıkınca çektim 🙈🙈🙈🙈 mutfakta işlerim var 💋💋
Eki Görüntüle 2846370
Çok güzelsin maasallah😍

Back
X