• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Menüm;

Sahur;
Peynir, 2 dilim ekmek, 2 kabak mücver, salatasal şeyler. Sahur önü 1 avuç antep fıstığı, 1 çatal ev yapımı humus, 1 çatal çilek receli, 1 çatal zeytin ezmesi

İftar
Salata
1enginar çanağı içi garniturlü (bezelyesiz)
Et haşlama yahni mi oluyor o
2 kare dilim de pide,

10600 adım var, 6000i ceza,😂
Bugün el arabasıyla taş taşıdım, belimi ağrıttım, dinlenicem mecbur, saatin de şarjı bitti zaten😂

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia
Geçmiş olsun tatlim

Anladım canım güle güle büyüt yavrunu 🥰
Saol teşekkür ederim🥰
Afiyet olsun canım 😘
Dun menün icin birsey dememistik ama abur cubura devam etmissin 5 bin adim cezasi veriyorum

Tamam canim😘
Kaptanım yarın yapsam olur mu?
Ooooo hani dün dünde kalmisti canim olmamis hiç olmamis yemeseydin dursaydi kenarda🤷🏻‍♀️
Hadi cezani yemissin kalk hemen yap
m0524.gif
Evet nalesef kalmadı. Ama şükür bittiler. Bendemi kabak detoksu yapsam iki gün🤔
1.5 dilim ekmekle 1kk peynir nasıl yedin? 1.5 dilim ekmeğe dünyaları katık ederim, peynire yazık olmuş😂

Hayvan büyük sorumluluk, sorumluluğu alırım sabrım ve naktim var dersen 1 gün bile düşünme.

Mezun kilonun altındaysak giriyoruz ama dimi? Sabırla mezun likiloma inmeyi bekliyorum😂

Heo değil kızgınken martlayınca yani bırakıolar, ama dışarda bakacaksan dışarı yapar genelde bence amaç dişi çekmek evde nerden bulsun dişiyii😂 lakin hem eve alıp hem sokağa salıcaksan aşılarının gününü geçirme, sağlığın için, iç dış parazit, katma kuduz vsvs.
Erkeklerin taşaklarını taşla ezip kısırlaştıran caniler de var ama yine de vet. Ameliyatla yapsın, erkeği bilmiyom ama dişi 750 falandı, belediye vetleri tekirleri sokakta buldum diye götürdüğünde ücretsiz de yapıolar diye duydum, sonra sıvı opmuyor sanırım.

1.5 -2 ay ideal, ben de kıyamayıp 3 ayı doldurunca vermiştim, bit yerden sonra anneye yükler, emizirmek istemiyor memeden kesiyor falan, çok tatlılar
Yaa. Şimdi daha yavru dışarı çıkmaya başlarsa yaptırırız. Yabancılık çekio şuan alışması bi iki gün sürer sanırım

Saol teşekkür ederim🥰

Kaptanım yarın yapsam olur mu?

Evet nalesef kalmadı. Ama şükür bittiler. Bendemi kabak detoksu yapsam iki gün🤔

Yaa. Şimdi daha yavru dışarı çıkmaya başlarsa yaptırırız. Yabancılık çekio şuan alışması bi iki gün sürer sanırım
Kabak yap,ananas yap,yogurt hurma yap cumaya kadar artilari at üstunden🤷🏻‍♀️🙄

Back
X