• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kahvaltı
2 sahanda yumurta, 1 domates, 1 salatalık, biraz peynir, dereotu,5 vişne
Ara 3 hurma
Akşam yoğurt çorbası, salata , fırında tavuk but 1 adet..
Su 3.5 litre olur
Yeşil çay 1 içdim belki 1 de içerim
Spor yürümüyorumm 😂
Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul
Afiyet olsun canım ne güzel çok su icmisisn

Allah ol derse olur :)
Doktorum 3 sene sonunda yeni bir rahim filmi alalim dedi hocam isyerimde cok yogunum kaynimda evleniyor sonraki ay yapalim dedim , o yogunlukta dugunde de hic oturmadan horon oynadim kanamam oldu regl sandim devami gelmeyince hamile oldugumu ogrendim .
Kizda 3 sene olmadi aman 35 oluyorum yeter olmuyor korunalim dedim , doktor ilac yazarken hamilelik riskin var mi dedi yok yok 0 ihtimal dedim antibiyotik verdi agir bir ilacti ,ilac bitti hamile oldugumu ogrendim :D yani simdi yok derim cikar mi cikar :D

Peynir yada lorda ekleyebilirsin salatana yada 2 yumurta hasla
Menümü yazayım

11.30
1 haslama yumurta 2 dilim peynirle salata
4 zeytin, nescafe

15.00
1 bardak fit tatlım(yulafli, seker vs yok)
2 bardak çay

16.30
10 tk yoğurt+pulbiber+nane
3 4 tk ispanak

Şimdi biraz corba ekmek ve salata yeter mi emin olamadim🤣

Allah ol derse olur :)
Doktorum 3 sene sonunda yeni bir rahim filmi alalim dedi hocam isyerimde cok yogunum kaynimda evleniyor sonraki ay yapalim dedim , o yogunlukta dugunde de hic oturmadan horon oynadim kanamam oldu regl sandim devami gelmeyince hamile oldugumu ogrendim .
Kizda 3 sene olmadi aman 35 oluyorum yeter olmuyor korunalim dedim , doktor ilac yazarken hamilelik riskin var mi dedi yok yok 0 ihtimal dedim antibiyotik verdi agir bir ilacti ,ilac bitti hamile oldugumu ogrendim :KK70: yani simdi yok derim cikar mi cikar :KK70:
Bende ayni durumu yasadim cidden 2cocugum varken 12 sene sonra Allah verdi bitane bide korunurken simdi tupleri baglattim rahatim gecen gittigimde sordum kimisi tüpler bagliykende hamile kalirsin diyolar siz nediyosunuz dedim yok oyle bisey dedi

Menümü yazayım

11.30
1 haslama yumurta 2 dilim peynirle salata
4 zeytin, nescafe

15.00
1 bardak fit tatlım(yulafli, seker vs yok)
2 bardak çay

16.30
10 tk yoğurt+pulbiber+nane
3 4 tk ispanak

Şimdi biraz corba ekmek ve salata yeter mi emin olamadim🤣
Afiyet olsun canım 💜

Wc cok sikinti ya her yemekten sonra wcye gidenler var bide bize bak
Ben 3sene oncesine kadar sabahir koründe 3kere afedersiniz wcye kosuyodum ama sigara iciyodum sigarayi biraktim kabiz oldun :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Ama benim kocada koşa kosa gidiyo ben 4gun bekliyorum

Back
X