• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gunaydin herkese. Dunun menusu
Sabah 9.30
1 kozlenmis patlicanli yumurta, 1 kk beyaz peynir, domates, salatalik, yesillik, 1 dilim tb ekmegi, cay
14.00 4,5 tane form cubuk kraker
18.00 aksam yemegi
Firinda tavuk gogsu ve 4 dilim patates, 1 bardak ayran, bol salata
20.30 cayla birlikte 2 avuc aycekirdegi
Spor; sadece 2073 adim E Elif_Eylul Zipzip- Zipzip- @MiraPham @sandriyon Eki Görüntüle 2879420
Cekirdek yerine leblebi yada kabak cekirdegi tercih edebilirsin canim afiyet olsun

Günaydın kızlarr bir sorum olacaktı geçen hafta yulafi kilitli ambalajından açtım ama yiyemedim buzdalabinda saklıyor um ne zamana kadar tüketilebilirim sizce ?
Nemlenmedigi sürece uzun zaman saklayabilirsin canim

Günaydın kızlar napıyosunuz . Dun yıne telefonum kapandı durduk yere bu aksam servıse goturcez kabak tadı verdı. sımdılık oglanın telıne taktım hattımı.
Günaydın canım 🥰
Günaydın kızlarr bir sorum olacaktı geçen hafta yulafi kilitli ambalajından açtım ama yiyemedim buzdalabinda saklıyor um ne zamana kadar tüketilebilirim sizce ?
Günaydın canım son kullanma tarihine kadar birsey olmaz canim

Screenshot_20210629-093715_Instagram.webp

Hosbulduk :KK68:

Jilliandan fayda gormustum. Bacaklarim 1 hafta et kesigi agrisi cekecek simdi baslarsam. Yavastan squati artirarak kendimi hazirlamam lazim :KK48:

Hosbulduk memnun oldum. 70.9 kiloyla izinden dondum 🙈 son iznim olsun mezuniyete kadar tam gaz devam

Hosbulduk cangulum bilmukabele :KK19:
Suan hafıf pilates yapıyorum hedefe ulaşınca bende duşunuyorum jillan yada Chloe tıng bakalım o günler gelsınde

Back
X