Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben çok fazla içmedim ama ilk başlarda olduğu için kilo vermiştim diye düşünüyorum
bi de insan ek bişey yapınca diyet psikolojisine daha çok giriyo galiba
iştahımı kestiğini pek söyleyemem :utangac:

ooo sen bilmiyorsun daha nurhayatcım elsenin iştahını kesmesi için bi varil sirke içmesi lazım :roflol::roflol::roflol::roflol:

gerçi hepimizin öylede :roflol::roflol::utangac::utangac::utangac::utangac:

kızlar ben çıkıyorum hadi hepinize iyi akşamlar yarın görüşürüzzz
Giriş tarihi: Dec 2008
Ruh Halim:

elseee nasıl yazdın kıss 6.632 mesajı full mesaii yani :roflol:

iyi akşamlar özgem bende 5. takımdaki fıstıkların resimlerine bakıyodum mehalim süper olmuş ...

canım elma sirkesini çok uzun süre içme mideye zarar veriyormuş güya:uhm::uhm::uhm:

benden demesi

kütomm ne zaman gelecek yaaa
yarın akşam annemlerdeyim camdan cama konuşurduk kısçemleee:asigim::asigim:
özgem yazdım ama kaçırıyorsun ..kaydirigubbakcemile bedişin eşi pazar günü gelecek o geldi evine sabah anlattım ya .. pc bozuk eşi gelince yapılacak . bu arada bediş 79 olmuşşşşş:mymeka:

bu rada 7. olmuşz ... kızlar hep diyoruz ama bu hafta hadi sıkalım birada ilk 3 girelim ....

ooo sen bilmiyorsun daha nurhayatcım elsenin iştahını kesmesi için bi varil sirke içmesi lazım :roflol::roflol::roflol::roflol:

gerçi hepimizin öylede :roflol::roflol::utangac::utangac::utangac::utangac:

:dilcikar::dilcikar::çok üzgünüm:

aşkolsun ne demek şimdi bu??!

Son düzenleme:
Günaydın kızlar . Benim monti amca gümledi bugün 1 TANE SİMİT YEDİM BEN YA :oklava::mymeka:

:dilcikar::dilcikar::çok üzgünüm:

aşkolsun ne demek şimdi bu??!

şaka şaka :dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

yarım varil diyecektim ben:roflol::roflol::roflol:sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeylaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

Günaydın kızlar . Benim monti amca gümledi bugün 1 TANE SİMİT YEDİM BEN YA :oklava::mymeka:

sakın moralini bozma bi kereden birşey olmaz sen şu andan itibare devam et montine benimde göbek iki metre önde gidiyor yaaaaaa
regl yüzündendir inşallahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

sakın moralini bozma bi kereden birşey olmaz sen şu andan itibare devam et montine benimde göbek iki metre önde gidiyor yaaaaaa
regl yüzündendir inşallahkaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

ONDANDIR ÖZGECİĞİM SIKMA CANINI REGLİ BİTİNCE ESKİ HALİNE DÖNER YİNE BUGÜN DEVAM EDİCEM AMA YARINDAN İTİBAREN TAM GAZ BAŞLIYCAM.:teselli:

elsecim günaydın tatlışım,dün akşam bizim topiğe uğramışsın ama ben yeni gördüm hayatım,evet 6 kilo gitti bunun 4 kilosunu bu son 3 haftada verdim umarım devamı gelecek daha yolum uzun

sen bize uğramayınca ben seni burdada takip ediyorum,bayılıyorum hatta bu gruptakilere süpersiniz

kendine iyi bak canım,ve bi an önce toparlan hayatım öpüyorum kocaman

günaydın kızlar
bugün çok keyifsizim :delphin:
neden kilo veremiyorum yaw benneyaptımki
yaz geldi benim içimden kısa kollu t-shirt giymek bile gelmiyor
dün burada yarım saat ayakta yapılan eğil kalk, yana dön hareketleri falan yaptım. şimdi yürürken zorlanıyorum. çok hamlaşmışım. yaz gelince yürürüz diyen eşim de yan çiziyor. kondüsyon bisikleti kullanmaya karar verdim şimdi de bakalım :delphin:

valla bende soğan suyuna tam gaz hiç aksatmadan devam ediyorum ama bilmiyorum sanıyorum regl döneminden dolayı henüz farkedemiyorum o yüzden biraz daha geçsin bakalım ne olacak inşallah farkeder

asimm sende değişiklik olmaya başladımı ???????????

valla bende soğan suyuna tam gaz hiç aksatmadan devam ediyorum ama bilmiyorum sanıyorum regl döneminden dolayı henüz farkedemiyorum o yüzden biraz daha geçsin bakalım ne olacak inşallah farkeder

asimm sende değişiklik olmaya başladımı ???????????

yok özgem yok senağlama
hatta kilom azalacağına artıyor mu anlamadım ki. evde ufak bir soğan kalmıştı. b sabah kaynatmadım. dünden kalanı içtim. ben de bir süre denemek istiyorum. herkese fayda eder de bana etmezse kaydirigubbakcemile

Bendemı denesem Şu soĞan suyunu tadı nasıl kızlar ıÇılmeyecek gıbımı.

günaydın nazlıcım, günaydın kızlar
dünden beri çok üzüldüm iyi ki çıkmışım dedim:((
bari ben yokken 1. olursunuz

günaydın nazlıcım, günaydın kızlar
dünden beri çok üzüldüm iyi ki çıkmışım dedim:((
bari ben yokken 1. olursunuz

NEDEN ÜZÜLÜYORSUN TATLIM SEN YOKKENDE 1. OLAMADIK AMA SEN HEP BİZİMLE OL BİZ SENİ ÇOK SEVİYORUZ.senağlama

Bendemİ denesem Şu soĞan suyunu tadı nasıl kızlar İÇİlmeyecek gİbİmİ.

yok nazlıcım içilmeyecek gibi değil. sana tavsiyem koklamadan iç kaydirigubbakcemile3
bir de ben içerken ve içtikten sonra bir süre sadece ağzımdan nefes alıyorum. burnumdan alınca kötü oluyor

yok nazlıcım içilmeyecek gibi değil. sana tavsiyem koklamadan iç kaydirigubbakcemile3
bir de ben içerken ve içtikten sonra bir süre sadece ağzımdan nefes alıyorum. burnumdan alınca kötü oluyor

BEN LAHANA ÇORBASINA BİLE 1 HAFTA DAYANMIŞ İNSANIM SOĞAN SUYUNADA DAYANIRIM HERHALDE .kafamçokkarıştı

Back
X