- 3 Ocak 2020
- 6.229
- 33.844
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydin canimGünaydınlar![]()
Kız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallahtempooooo dewaaaaammmm![]()
Fransızca sanırımNeyce konusuyo bu kadin
Cardio artı dans ediyo bence
6 dk yaptım. Çok yoruldum.hic beklemeden mi 3 dk![]()
Valla anlamam ben türkceden baska dildenFransızca sanırım
oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecekEvet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icinde
Belcikanin yarisi flemenkce konusuyormus zaten canim
Sen kac kilosun canim ben yarin 6 lari gorecem galiba caktirma![]()
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelirKız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallahbu kore dizilerini kaldırsinlar gece gece abarttim
![]()
Benim yeğenim kas yapiyor. 4 oldu karın kasları. Erkek bu arada. O, 2 dk duruyor.
aferin kız kas olacak kas![]()
inşallah gorursun canim sen kac kilosunoyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya
ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll![]()
![]()
![]()
![]()
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir
kacta uydun canim
20 dknmi demek istedinBenim yeğenim kas yapiyor. 4 oldu karın kasları. Erkek bu arada. O, 2 dk duruyor.![]()
77.9 pazartesi caniminşallah gorursun canim sen kac kilosun![]()
Yoo 2 dk durabiliyor.![]()
Mat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.kiz aklim cikti 20 dk ya
ama sabah sabah rekor falan dedin bak iki kez plank yaptim sayende ..
ama dirseklerim aciyo biraz senin aci miyo mu hali acıtiyo birsey seriyo musun![]()
anladimmcanim birsey sereyim yapayimMat üzerinde yapınca acımıyor canım. Bravo devammmm.![]()
Sen hangi dili konuşuyorsun. Fransızca kaba geliyor banaoyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya
ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll![]()
![]()
![]()
![]()
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir
kacta uydun canim
Tutku kilomda şuan senden öndeyim. Bakalım yarınla kaç kiloyla çıkacaksın .77.9 pazartesi canim
Allah iyiliğini versin halı acıtır tabi , ben battaniye seriyorum . Yumuşacıkkiz aklim cikti 20 dk ya
ama sabah sabah rekor falan dedin bak iki kez plank yaptim sayende ..
ama dirseklerim aciyo biraz senin aci miyo mu hali acıtiyo birsey seriyo musun![]()