Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Evet tarcinli cay tatli istegini biraz bastiriyor benimki sadece tatli degilki makarna hamur iside var isin icinde 🤭
Belcikanin yarisi flemenkce konusuyormus zaten canim
Sen kac kilosun canim ben yarin 6 lari gorecem galiba caktirma 🤫🤭
oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:
Kız ben gözümü daha tam açamıyorum ne bu enerji maşaallah 😍 bu kore dizilerini kaldırsinlar gece gece abarttim 😴
videoyla basladim mi gunum iyi gcer bnim enerjim yerine gelir :KK73:

kacta uydun canim

oyle haklisin hepimiz hamur isi tatli istegimizi konyrol edemedigimiz icin buradayiz insa duzelecek 🥰🥰🥰
evet 3 bolge var flemenkce konusan fransizca konusan almanca konusan ama almanca konusulan bolge kucuk baya

ahhh allahimmm banada goster 6 laringormeyii harikaaa tam cuma gunuuu mukemmelll :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71:

kacta uydun canim
inşallah gorursun canim sen kac kilosun

Son düzenleme:

kacta uydun canim
Sen hangi dili konuşuyorsun. Fransızca kaba geliyor bana 😒

Back
X